Bosio koffiemachines Circa 17 jaar geleden hebben wij ons huis ingrijpend laten verbouwen. Tegenover een kookeiland werd een lijn van stoomkoker, koffiemachine en combimagnetron... Toon meer
Super bedrijf! Onze Jura wou geen koffie meer geven, avond ervoor online formulier op de site ingevuld wat er aan scheelde. Dag erop gelijk opgehaald door de snelle haal en breng service, ik werd go... Toon meer
Website is offline. En die Jason Beeren is een grote oplichter. Zie radar uitzending van 17-11-2025!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slechte ervaring en gevoel te zijn opgelicht
Ik heb een zeer slechte ervaring met de eigenaar, Jason Beeren, van deze partij. Communicatie verliep vanaf het begin al zeer stroef en ik moest steeds uitleggen wat we ook alweer hadden afgesproken. Afspraken zijn nooit duidelijk zwart op wit gemaakt, ondanks herhaaldelijk verzoek. Ik heb twee machines ter reparatie aangeboden en uiteindelijk kreeg ik niet mijn eigen apparaat terug, maar een 4 jaar ouder model dat waarschijnlijk van iemand anders had moeten zijn (het serienummer klopte namelijk niet). Daarna ontstaat een zeer onprettige situatie, waarin ik eigenlijk alleen maar wordt bedreigd, onbeschoft te woord wordt gestaan en er niet tot oplossen van de situatie wordt overgegaan. Ik ben dus beide apparaten kwijt en een schadepost van ongeveer 500,- ‘rijker’. Ik zou iedereen afraden om zaken te doen met de eigenaar van dit bedrijf die ook eigenaar is van Koffiemannen, Koffieexpert, JS Coffeemakers, dekoffiereparateur en inmiddels dus met een nieuwe firma genaamd Bravetti is begonnen. Ik heb het gevoel hier sterk te zijn opgelicht en heb inmiddels van lotgenoten begrepen dat daar hetzelfde is gebeurd. Zelf ben ik de juridische weg ingeslagen en hoop in ieder geval dat de heer Jason Beeren of Sander Willems of wie er verder achter deze firma(‘s) zit de schade gaat vergoeden.
Update: dhr. Beeren heeft op geen enkel schrijven van onze jurist gereageerd en ik heb vernomen dat zowel Bravetti als Koffiereparateur reeds bij de kvk zijn uitgeschreven. Deze bende oplichters is vast al weer bezig wat nieuws te starten. Zou me niet verbazen als er wederom een nieuw adres/pand wordt betrokken. We houden het in de gaten en ondertussen: wees gewaarschuwd....
Echte oplichters !!
Echt oplichters !!! Spullen opgehaald en nooit terug gegeven 😡
Oplichters
Pas op voor dit bedrijf, het zijn regelrechte oplichters! Ze doen alsof ze servicegericht zijn omdat ze de koffiemachines bij je thuis komen halen en terugbrengen, maar dat is puur om vertrouwen te winnen. Mijn apparaat was zogenaamd “gerepareerd”, maar na terugkomst werkte het nog slechter dan daarvoor. Toen ik verhaal wilde halen, kreeg ik geen enkele fatsoenlijke reactie. Alleen vage smoesjes en extra kosten waar nooit over gesproken was. Dit bedrijf is alles behalve betrouwbaar – ik zou ze echt vermijden.
PAS OP NIET MEE IN ZEE GAAN
PAS OP NIET MEE IN ZEE GAAN; ZIJN OPLICHTERS. Na betaling komt je koffiemachine niet terug. De eigenaar J.B. doet onder meerdere bedrijfsnamen dezelfde activiteiten met hetzelfde resultaat; wel betalen / geen reparatie / geen machine.
Ik heb mijn koffiemachine ingeleverd
Ik heb mijn koffiemachine ingeleverd, 25 euro betaald. De volgende dag 335 euro betaald. Nu 360 euro achteruit en GEEN koffiemachine. Oplichters. Aangifte ga ik volgende week doen. Er is geen contact meer. Maar heb genoeg voor aangifte. NIET IN ZEE GAAN MET DIT BEDRIJF
OPLICHTERS
OPLICHTERS
Op 8 mei 2025 mijn, 4 jaar oude, Jura 8e koffiemachine op laten halen voor een onderhoudsbeurt. De machine werkte nog maar was volgens mij toe aan een onderhoudsbeurt. Op 9 mei gebeld door J. B. : De reparatie/onderhoudsbeurt zou € 480 gaan kosten! Omdat ik nog garantie van de leverancier had (5jaar), gevraagd het toestel terug te sturen. Vanaf die datum talloze malen gebeld, geappt en gemaild met zowel de Koffiereperateurs en hun "koerier" (de heer S.W.). Beloftes om machine terug te brengen worden telkens niet nagekomen. Na een paar telefoontjes wordt mijn 06 nummer geblokkeerd. Vandaag, na drie maanden, diverse emails, apps en aangetekende brieven van mij en mijn Rechtsbijstandsverzekering, heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. BEN GEWAARSCHUWD: ALS U MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAT WORDT U OPGELICHT.
Nog niet 1 ster waard
Update: nog steeds geen apparaten terug en ook op geen enkele manier meer contact te krijgen. Het enige contact zijn bedreigingen en scheldpartijen met de meest gruwelijke ziektes. OPLICHTER!!!!!
Nog niet 1 ster waard! 2 Goed werkende machines op laten halen voor een servicebeurt. Na 2 dagen kwamen ze al retour na betaling van ruim 1000 euro omdat er versleten onderdelen zouden zijn vervangen.Dezelfde avond bleken beide machines niet goed meer te werken en niet meer compleet (missende deksels en.slangen). Ze werden weer opgehaald maar zijn vervolgens nooit meer teruggebracht! We wachten nu al bijna 2 maanden. Alle smoesjes al gehoord. Vandaag de laatste kans geboden die niet is nagekomen. Morgen staat de afspraak voor aangifte bij de politie, de rechtsbijstand is ook al op de hoogte. Ik wil mijn machines en het betaalde bedrag terug, en dat ga ik krijgen ook!
Wees niet zo dom als mij en lees alle reviews en ga niet in zee met deze oplichters!!!
Koffiemachine verdwenen na betaling
We hebben de factuur betaald, maar onze koffiemachine is nooit teruggebracht. Herhaald contact heeft niets opgeleverd. Dit voelt als pure oplichting
Oplichters!!
Machine ter reparatie + onderhoudsbeurt op laten halen
Kosten 330 euro.. deze betaald ( had ik niet moeten doen..)
Nu Machine en mijn geld kwijt..
Elke afspraak komen ze niet na.
Elke keer een smoes van:
de chauffeur heeft m niet meegenomen.
De chauffeur heeft pech met de auto.
Post nl. Heeft hem naar een verkeerd adres gestuurd.. en zo kan ik nog wel even doorgaan.. erg slecht!!
Ik zeg, ga niet met dit bedrijf zaken doen!
Miele koffie automaat ter reparatie…
Miele koffie automaat ter reparatie aangeboden. Uiteindelijke reparatiekosten 20% meer kosten in de opgave (wel in overleg). Vervolgens de automaat op een bijzonder tijdstip (na 23:00 op zo) terug gekregen. Bij het eerste gebruik bleek dat een ander onderdeel ook nog stuk was. Na vele contactmomenten en meerdere niet nagekomen afspraken een in gebreke stelling gezonden. Geen enkele reactie. Loopt nu via de rechtsbijstand.
OPLICHTERS 1eKlas!!!
OPLICHTERS 1eKlas!!!! Kijk uit niet mee in zee gaan!! Koffieapparaat niet meer teruggekregen, wel factuurbetaald. Wordt op mail niet gereageerd, als de telefoon wordt opgenomen zullen ze steeds terugbellen of er gewoon omgegooid!
Onze koffiemachine is 3,5 week geleden opgehaald en nog steeds niet retour
Onze koffiemachine is 3,5 week geleden opgehaald. 2 weken geleden zou deze na betaling worden geretourneerd. Helaas, na diverse beloftes, nog steeds geen apparaat. Telefonisch niet bereikbaar. Via chat af en toe, maar zonder resultaat. Vanaf nu gaan wij dagelijks negatieve reviews plaatsen. Hopelijk helpt dit. Anders volgt aangifte en gaan wij onze rechtsbijstandverzekering inschakelen.
Update: inmiddels nog steeds geen apparaat retour. Melding gemaakt bij Consuwijzer en de rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld.
Onbereikbaar, afspraken worden niet nagekomen
De enige manier om nog 'contact' te krijgen met De Koffiereparateur lijkt te zijn via Trustpilot, waar ik enkele recente reacties zie. Vooralsnog is de communicatie nihil en worden afspraken niet nagekomen.
Een WMF900 ingeruild voor een Siemens EQ9 s500 die gereviseerd zou zijn, maar al bij aflevering defect was. Sindsdien is geen contact mogelijk in de afgelopen maand.
Als jullie dit wél lezen, mijn gegevens zijn bij jullie bekend. Ik stel voor dat jullie zsm contact opnemen om de situatie recht te zetten. Zo niet, dan wordt het helaas tijd een melding te doen bij de Fraudehelpdesk, de rechtsbijstand erop te zetten en/of aangifte te doen. Vermoeiend allemaal. Liever heb ik dat jullie aantonen nog wel enige interesse te hebben in het redden van de reputatie en de zaak netjes afhandelen.
I.V, te Wageningen
Let op!
Koffiezetapparaat Jura E6 kapot d.d. 19 juni. Contact gezocht met De koffiereparateurs. Het leek een transparant snel werkend bedrijf. Het apparaat werd teruggebracht op 20 juni en de reparatiekosten á €485,00 moesten direct worden voldaan. Ik heb vervolgens dagen achtereen gebeld, sms berichten, e-mailberichten, chatberichten verstuurd met de vraag of ik een factuur kan krijgen voor de dienst. De spaarzame momenten dat er contact is geweest, is mij beloofd dit te regelen. Ik kwam erachter dat mijn telefoonnummer niet meer werd beantwoord en toen heeft een praktijkhouder gebeld met zijn telefoon. Deze oproep werd direct beantwoord (dacht vast dat het een nieuwe klant was). Aangezien het apparaat nog steeds niet naar behoren functioneert is deze opgehaald onder garantie op 10 juli en zou worden teruggebracht op 11 juli. We waren toch al €485 kwijt en het apparaat werkte niet. Ik heb Jason gesproken op maandag 14 juli en hij zou mij in de middag meer laten weten. Tot op heden niks gehoord en mijn telefoontjes en berichten worden niet beantwoord. Ik vrees dat het apparaat niet meer terugkomt.
Update 21-7-2025: Zojuist gebeld door Jason, apparaat komt woensdag 23-7-23 terug.
Update 24-7-2025: Apparaat nog niet terug.
€485 betaald en apparaat niet retour...
Update 6-8-2025: Gisteren Jason gesproken, het apparaat was vorige keer uit handen van de koerier gevallen en het kapotte klepje wordt gemaakt en dan komt het apparaat vandaag retour.
Let op: Oplichting door dekoffiereparateur.nl!
Let op: Oplichting door dekoffiereparateur.nl!
Op 7 juli 2025 werd ons een schoonmaakservice aangeboden voor onze Miele inbouw koffiezetapparaat via Dekoffiereparateur.nl. De service zou maximaal twee dagen duren en voor ophalen en terugbrengen werd €25 per rit gerekend. Er werd vooraf géén totaalbedrag voor de service genoemd, want men wilde eerst bekijken wat er nodig was.
De dag na het ophalen ontvingen wij echter een schrikbarende offerte van €850. Dit bedrag was alleen voor onderhoud en het vervangen van enkele slangen en onderdelen. Ter vergelijking: bij Miele zelf kost dezelfde, all-in service slechts €400. Op dezelfde dag hebben wij aangegeven dat wij dit bedrag veel te hoog vonden en dat wij ons koffiezetapparaat zonder service terug wilden ontvangen.
Vanaf dat moment begon de ellende:
De terugbezorging werd slecht geregeld: beloftes werden niet nagekomen, chauffeurs reden verkeerd of kwamen niet opdagen.
Smoesjes werden gebruikt om afspraken uit te stellen.
Daarna stopte de communicatie volledig: op appjes, e-mails en telefoontjes werd niet meer gereageerd of wij werden weggedrukt.
Ons apparaat werd niet teruggebracht.
Wij gaan aangifte doen bij de politie. Pas dus op: dit lijkt sterk op oplichting! Anderen ervaren soortgelijke problemen met malafide koffiezetapparaat-reparateurs: ondoorzichtige kosten, slechte communicatie, niet uitgevoerde werkzaamheden en verdwenen apparaten.
Afspraken worden niet nagekomen en niet bereikbaar.
bijna 3 weken geleden is mijn Siemens EQ6 opgehaald voor reparatie. Week later nog geen reactie. tot vrijdagmiddag ik plotseling een factuur van €380 via de mail ontving. Geen overleg geweest over de kosten. 7 juli de rekeing betaald en mij werd beloofd dat hij direct die dag werd verzonden via PostNL. Helaas tot afgelopen vrijdag geen koffiemachine. Weer via de chat contact gezocht. Op geen enkele andere wijze bereikbaar. Telefonisch totaal niet bereikbaar. Werd uiteindelijk teruggebeld met het verhaal dat de machine naar een verkeerd adres was verzonden en dat men onderweg was deze op te halen. Afgesproken werd dat nog in het weekend anders uiterlijk maandag de machine geleverd werd. Wederom een belofte die niet werd waargemaakt. Via de chat heb ik het idee dat er nu gegenereerde antwoorden worden gegeven. Vandaag de laatste kans anders overweeg ik een civiele procedure op te starten.
Update: Inmiddels aangetekend een brief ingebrekestelling verstuurd. Heeft nog 8 dagen om te reageren anders gaat mijn rechtsbijstandverzekering hiermee aan de slag.
Onbetrouwbaar bedrijf!!!
Onbetrouwbaar bedrijf!!!
Een Miele koffiemachine ter reparatie aangeboden.
Deze werd opgehaald en terug bezorgd door een koerier (kosten €25,-)
De koffiemachine was nagekeken en een onderdeel van €240,- is vervangen.
Totale kosten €530,-
Behoorlijk pittig bedrag.
Er was ook een oude zetgroep meegegeven om na te laten kijken.
Bij terugkomst bleken er twee melkslangetjes te missen.
En de zetgroep is niet mee terug gekomen.
Na contact hierover, zou dit nagestuurd worden.
Maar er werd maar niets ontvangen.
Na weer contact gezocht te hebben, via app en e-mail en uiteindelijk telefonisch, werd gezegd dat de slangetjes en zetgroep naar een verkeerd adres waren gestuurd.
Er zou een vergoeding van €35,- euro voor de zetgroep gegeven worden en een schoonmaakpakket en de slangetjes zouden opnieuw verstuurd worden.
Nu een maand verder en nog steeds niets ontvangen, een review hier geplaatst.
Daarop kwam het antwoord dat het geld was overgemaakt en de slangetjes zouden verstuurd worden.
Het geld blijft wel erg lang onderweg, inmiddels al 5 dagen en ook nog geen slangetjes en beloofde schoonmaakartikelen ontvangen!!
Zelfs de beloftes die hier in de navolging van de review worden gedaan, worden niet nagekomen.
Ik ben erg teleurgesteld in de gang van zaken bij dit bedrijf en de loze beloftes die gemaakt worden!
Inmiddels heb ik zelf maar nieuwe melkslangetjes besteld.
Die kosten komen er ook nog bij.
Communicatie verloopt erg moeizaam
Communicatie verloopt erg moeizaam, toezeggingen en terugbelafspraken worden niet nagekomen. Nadat koerier is geweest geen bewijs van aflevering gekregen. Ook niet na herhaalde verzoeken.
Jura automaat laten reinigen voor
Jura automaat laten reinigen voor, zou €300 kosten na diagnose, maar uiteindelijk €550 betaald omdat ze tijdens het schoonmaken versleten onderdelen tegenkwamen — prima. Helaas ontbraken bij aflevering onderdelen voor de cappuccino-functie. Deze zou nagestuurd worden.... Na meerdere herinneringen nog steeds niets ontvangen en geen reactie meer. Jammer. Heb de onderdelen nu elders besteld. Toch best duur zo schoonmaakbeurt van 600+ euro (incl. de missende onderdelen elders besteld)
Ik adviseer niet met dit bedrijf in zee…
Ik adviseer niet met dit bedrijf in zee te gaan. Onze 2 automaten zijn opgehaald voor reparatie. We krijgen ze terug met een kapotte waterklep en ook beide filters zijn eruit. Meerdere malen contact opgenomen en elke keer wordt er beloofd dat we het opgestuurd krijgen maar we krijgen niks! Helemaal klaar mee en wij komen er niet meer!
Nav reactie:
Het opsturen van het klepje wordt al ruim 2-3 weken beloofd maar nog steeds niks gezien. Dat vakantie verhaal was toen al.
Daarnaast zijn het niet de filters )die je moet vervangen) die weg zijn, maar het artikel waar
Je de filter opzet.
Wij kunnen nu geen filters meer plaatsen!
Vind het een zeer kwalijke zaak en onbegrijpelijk dat dit niet direct wordt opgelost als je een
Klacht indient.
Heb meerdere keren geappt en gebeld en doorgegeven welke artikelen wij missen.
14-07 nog altijd niks ontvangen!!

Antwoord van Dekoffiereparateur