Backorder wordt continue uitgesteld. Een lbestelling van begin februari nog altijd niet volledig bezorgd. Misschien een tip. Verwijder goederen welke je niet in stock hebt van de webwinkel . Volgen... Toon meer
Ik had in juni 4 pastelpotloden (Pitt pastel van Faber-Castel) besteld. Toen ik ze maanden later in een cursus wou gebruiken, bleken het kleurpotloden te zijn (Faber-Castel) Er toch maar een mailtj... Toon meer
8/4 : enkele verftubes besteld 10/4 : verkeerd pakket aangekregen 13/4 : verkeerd pakket teruggestuurd. Nu is het wachten op het juiste pakket. Hopelijk niet te lang. 15/4 : geen reactie op mijn... Toon meer
Het duurt lang voordat je bestelling binnen is. Daarnaast wordt Pastelmat papier opgerold opgestuurd. In winkels doen ze dit nooit en andere webshops gebruiken ook dozen van 50x70cm. Hier worden ze op... Toon meer
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Ik had tegeltjes besteld, waarvan er helaas twee beschadigd werden geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar wat echt het verschil maakt, is hoe het bedrijf hiermee omgaat.
Zonder gedoe hebben ze zelf voorgesteld om twee nieuwe tegeltjes na te leveren. Deze werden snel geleverd, wat ik enorm waardeer.
nabestelling wort NIET geleverd wel…
nabestelling wort NIET geleverd wel betaald........nooit weer bij deze winkel
Deel bestelling na 2 maanden nog steeds niet ontvangen
Net als anderen hier is mijn bestelling ook maar deels bezorgd. Twee maanden later heb ik een deel nog steeds niet ontvangen en op hun website staat nog steeds dat het op voorraad is.
Inmiddels heb ik er maar voor gekozen om de rest van mijn bestelling te annuleren.
Helaas geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring. Wat simpele dingen besteld maar weken later nog niks binnen. Mailtje gestuurd met een vraag over de levertijden maar je hoort gewoon niks. Dat is niet klantvriendelijk.
Een aanrader.
Ik ben al jaren klant bij De Kwast. Zeer uitgebreid assortiment voor zowel hobby als professionele kunstenaars. Democratische prijzen. En snelle levering. Een aanrader.
traaaaaaag....
3 keer nu besteld. Gemiddeld duurt het een 2 maanden voordat je bestelling er is...
Decopatch uil
Ik heb 3 Decopatch uiltjes besteld, helaas kun je amper zien dat het uiltjes zijn en lijken ze in niets op de uil die op de site staat. Gebeld…geen excuses, alleen de opmerking dat het wordt doorgegeven..
Terugsturen is lastig omdat het door onze organisatie is besteld.
Ik bestel er al jaren mijn hobbyspullen…
Ik bestel er al jaren mijn hobbyspullen en als iets niet op voorraad is, dan moet je idd even wachten, maar de verzending is normaal gesproken heel snel en een contactformulier wordt heel snel beantwoord, en verder hebben ze een uitgebreid assortiment. Prima online service want woon te ver om het op te halen
Bestelling vergeten?
Een deel van een bestelling die ik plaatste op 15 februari is vandaag, 23 juni nog steeds niet geleverd.
Het gaat om enkele kleine paneeltjes. Ik kan me niet voorstellen dat die zo moeilijk te verkrijgen zijn. Als ik mail, krijg ik een mailtje terug dat het 'nog een paar weken' zal duren. Ik heb een sterk vermoeden dat er gewoon niemand met mijn bestelling bezig is. Trieste service.
Slechte verzending en geen communicatie
Pakket werd bezorgd op totaal verkeerd afleverpunt en blijft daar -na mijn mail aan De Kwast over het probleem- een week liggen. Op verzoek om de bestelling te annuleren wordt niet gereageerd. PostNL stuurt het niet opgehaalde pakket terug naar De Kwast. Opnieuw gaat het fout. De Kwast stuurt het pakket zonder overleg naar mijn huisadres in plaats van het door mij opgegeven afleverpunt bij mijn vakantieadres. Ik kan dit alleen omzetten naar een afleverpunt in de buurt van mijn huisadres. We nu ruim 2 weken verder en mijn pakket is opnieuw onderweg naar een plek waar ik het niet meteen kan ophalen. Wat een baggerservice.
Scherpe prijs en snelle levering
Bestelde artikelen werden snel en goed verpakt geleverd. Scherpe prijzen! De Artograph tekenprojector die ik bestelde was nergens goedkoper. Ik vind dit bedrijf een aanrader.
Mijn favoriete webshop voor acrylverf
Ik bestel al jaren mijn verf bij De Kwast en begrijp de slechte recensies niet. Denk toch wel 20 orders geplaatst te hebben en er is nog nooit wat misgegaan. Sterker nog, als een tube van 120 ml niet op voorraad is krijg ik de 500 ml zonder extra kosten. Zo’n service heb ik ergens anders nog niet meegemaakt. Niets dan lof dus! En supersnelle verzending en levering!
Super bedrijf
Al heel vaak schildersmateriaal gekocht.nooit teleurgesteld. Altijd snel bezorgd. Goed verpakt .
Bem heel blij met de Kwast
uitstekende kwaliteit van spuitverf
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij een bestelling die werd verzonden, ontbrak een spuitbus. Ik wachtte zonder iets te communiceren. Ik ontving het ontbrekende product de week erna. Zelfs zonder het probleem te melden, herinnerden ze zich het. Ik ben nu hun klant.
Ze kunnen verbeteren door te reageren…
Ze kunnen verbeteren door te reageren wanneer een product nirt goed is. Gemeld maar nooit antwoord gekregen
Geen communicatie
Een deel van de bestelling stond blijkbaar in backorder, echter wordt dit niet gecommuniceerd. Inmiddels 3 maanden verder en nog altijd niets mogen ontvangen of überhaupt een update gehad.
Snelle levering en product naar wens.
Rond 13.00 's middags een bestelling gedaan en de volgende ochtend om 11.00 al in huis. Netjes verpakt en product boven verwachting.
Bedankt!
Zeer tevreden
Zeer tevreden al mn producten netjes op tijd geleverd. Alleen mn bestelde schetsboeken waren in backorder dus niet leverbaar na twee maanden was ik klaar met wachten en mn geld terug gevraagd door te mailen en binnen drie dagen stond het terug op mn rekening. Betrouwbare website
Klantvriendelijk
Er toch maar een mailtje aan gewaagd) Monique gaf aan dat ze normaal na zo'n lange tijd niets konden betekenen, maar ze in dit geval een uitzondering wilden maken.
Dus de potloden retour gestuurd en vandaag kreeg ik de goed pastelpotloden binnen.
Heel hartelijk bedankt!
Super Service
Een paar jaar geleden kreeg ik een tekentafel van mijn man, van een andere winkel.
De potloodinzet is echter niet meer bruikbaar en de winkel kon het niet bestellen, maar stelde voor op internet te kijken.
Nu bestel ik ook regelmatig bij De Kwast en wist ik dat ze daar die tafels ook hadden. Dus snel informatie opgevraagd, of zij wisten waar ik een potloodinzet kon bestellen.
Nou, superservice! Een paar dagen later al bericht dat het gelukt was er een te bestellen. Mijn adres werd ter controle gevraagd.
Dus ik vroeg wat het kostte...
Nou helemaal NIETS.
Als dat geen service is!
Bedankt medewerkers van DE KWAST!
Jolanda