Het betreft hier een oplichters bende. Garanderen dat als je niet tevreden bent je geld terug krijgt. Dit komen ze niet na. Ben maanden bezig geweest om geld terug te krijgen voor een geleverd hond... Toon meer
De positieve beoordelingen hier snap ik echt niet. Waarschijnlijk is meerendeel dan ook nep. Je koopt een box. In mijn geval de vaderdag box waarin allemaal zogenaamde kado's zitten. Echter ieder kado... Toon meer
Beste mensen, De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende. Je moet elke coupon los indienen dus je betaald ook voor elke coupon verzet kosten. En zijn nu al twee weken het wachten op... Toon meer
Het betreft hier een oplichters bende
Ben maanden bezig geweest om geld terug te krijgen voor een geleverd hondje dat niet overeen kwam met wat op de site werd aangeboden. Zouden er voor die prijs zelfs 2 krijgen. Kregen er 1 en was prul die je op de markt voor €5,00 kan kopen. Heb €30,00 betaald. Ze houden je maanden aan het lijntje.
Bestel er aub nooit iets!!!!!
Zeer slechte site
Zeer slechte site! In juli iets besteld en betaald. Reageert wel altijd op mijn mailtjes maar houdt mij steeds aan het lijntje. Tot op heden niets ontvangen. Krijg mijn geld niet terug omdat het onderweg is... Maar is al maanden onderweg!
Waardeloos
Waardeloos. Heb 25 september schoen besteld en betaald. Nog steeds niks ontvangen. Voel me belazerd
neemt rustig en netjes de tijd.
Deze jongeman nam netjes de tijd en goede uitleg om ons te helpen.
Op het verkeerde been
Ik kreeg van mijn zoontje een vaderdagbox. Hij was apetrots dat hij een cadeau voor me had geregeld van zeer grote waarde. Het kostte hem een paar tientjes. En ik kreeg € 1.000 cadeau!!
Tja als ik € 1.000 cadeau wil krijgen moet ik zelf fors investeren! Ik zou er zelf niet intrappen, maar een ventje van 13 doet dat dus wel.
Natuurlijk zult u antwoorden dat alles van te voren op de website te lezen was. Dat klopt, maar u weet dat de meeste mensen dat niet doen en daar zou elke aanbieder rekening mee moeten houden.
Overigens heeft Deluxebox een keurig voorstel gedaan om onze teleurstelling te compenseren.

Antwoord van Deluxebox
vriendelijk en rustig
vriendelijk te woord gestaan met alle rust wordt het uitgelegd
Je krijgt wat je denkt, alle waardebonnen werken perfect.
Er staat duidelijk op de waardebonnen wat je ermee kunt doen, bij sommige krijg je iets gratis, bij andere alleen iets met korting. Alle kortingscodes die op de vouchers staan werken, en ook de gratis producten worden goed afgehandeld, voordelige boxen! (vooral via vakantieveilingen :P)
Deluxebox voor iedereen wat wils!
Van alle boxen die ik tot nog toe heb gehad, heb ik de bonnen ingediend bij verschillende bedrijven en dat is altijd goed en soepel verlopen, mocht je nadere informatie willen of lukt het niet helemaal in 1x goed dan kun je die bedrijven ook telefonisch benaderen en dan wordt er een oplossing gevonden of aangedragen. Ik kan dus van harte de deluxeboxen aanbevelen.
Het inloggen lukte niet. Ik heb hulp gevraagd via een contactformulier en werd kort hierna gebeld en geholpen en nadien geïnformeerd of het nu wel geluk was
Deluxebox best of
Kortingen worden verrekend. Deze deluxe box erg algemeen en niet alles daardoor bruikbaar.
Sieraden waarde coupon
Beste mensen,
De sieradebox bij Maxwell is zo'n oplichters bende.
En zijn nu al twee weken het wachten op de spulletjes.
Als we bellen wordt er altijd gezegd morgen wordt het bezorgd.
Wij zijn echt kwaad op de manier zoals we worden afgeblafd.

Antwoord van Deluxebox
Grandioos!
Ik ben heel blij met deze boxen, want ik maak mezelf en anderen heel blij!! Een echte aanrader voor iedereen........
Uitstekende service
De service is uitstekend.
Ik kan niet internet bankieren.
Toen ik dat mailde zonden zij gelijk kosteloos een code voor de box die ik wilde kiezen.
Zelfs alle kortingsbonnen hadden ze al meegezonden in de mail.
Kortom, als u een probleempje heeft kan u er heen mailen en het wordt heel gauw in orde gemaakt.
Dit is nog eens een leuk cadeau!
Wauw gister bij de Etos kreeg ik, bij aankoop van 2 Therme producten, een voucher van Deluxebox Diamonds cadeau. Ik heb gratis super mooie oorbellen kunnen uitkiezen :). Dat is nog eens een leuk cadeau! Ik had wat hulp nodig bij het downloaden van de voucher, hierover belde ik de klantenservice van Deluxebox, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en ze konden me ook direct helpen zodat ik verder kon gaan met het bestelproces. Ik ben echt super blij met dit gratis cadeau, ik hoop dat mijn bestelling snel geleverd wordt. Bedankt Etos en Deluxebox
Prima service begeleiding voor keuzes te maken!
De luxe Box is een geschenk,
Het is een welkomstgeschenk waar je keuzes in moet maken in een luxe box , en als je dan twijveld met een bestelling of je voucher moet geactiveerd worden dan is alle hulp van de medewerkers om je te begeleiden een goede service naar keuze!
Geen twijfel mogelijk meer ,meteen geslaagd!
Dank je wel voor de service Mr.Jonas
ik ben vriendelijke en adequaat te woord gestaan
Ik heb gebeld, maar iedereen was in gesprek. Er werd toegezegd dat ik zou worden teruggebeld. Dat gebeurde inderdaad binnen een uur en dat vind ik een goede service, dat je niet eindeloos lang aan de lijn wordt gehouden. Dat zou iedere instantie moeten doen!
Daarna zeer goed geholpen.