Altijd meegekregen dat ik saffraan in Iran zelf moet kopen en dat de saffraan hier nep, slecht en of te duur is. Twijfelde daarom eigenlijk ook om online te kopen. Toch gedaan en uiteindelijk bij delu... Toon meer
Op tijd geleverd, sympathiek geprijsd, netjes verpakt. Het enige wat ik nog zou willen zien is een bijsluiter met 1 of 2 voorbeeldrecepten voor de minder ervaren koks onder ons.
Heb hier saffraanpoeder besteld > letterlijk "goei poeier". Gerecht kleurde meteen prachtig geel en ook qua smaak alleen maar lof
Saffraan ontvangen, zeer vriendelijk en attente meneer belde of alles in goede orde was ontvangen. Echt een bedrijf om aan te bevelen.
Deluxe Saffraan is een webshop gevestigd in Nederland die zich specialiseert in de verkoop van saffraan en saffraan gerelateerde producten.
Kamille-erf 50, 2643HZ, Pijnacker, Nederland
- 088 181 7000
- contact@deluxesaffraan.nl
- deluxesaffraan.nl
Vraagt klanten om een review
Goede service, mooi produkt.
De bezorging was supersnel, een leuke verrassing. De saffraan geeft een mooie kleur in eten en is een subtiel bittertje in de thee, lekker.
Het was een snelle levering en de…
Het was een snelle levering en de kwaliteit is erg goed.
Netjes mijn pakket op tijd ontvangen
Netjes mijn pakket op tijd ontvangen. Dankuwel voor de goede service en uw behulpzaamheid aan de telefoon.
Mooi product
Snelle levering, mooi product, geen verzendkosten ook niet bij klein bedrag. Aan te bevelen.
Snel en netjes geleverd
Echt een bedrijf om aan te bevelen.
Mooie saffraan
Mooie saffraan. Snel geleverd in verpakking die gewoon door de brievenbus past. Hoef je dus niet voor thuis te blijven.
voorbeeldrecepten

Antwoord van Deluxe Saffraan
Hoge kwaliteit saffraan met een rijke…
Hoge kwaliteit saffraan met een rijke geur en smaak. Snelle levering!