DeManchetknopenwinkel Reviews

4,4

ik heb prachtige manchetknopen aangeschaft voor mijn vriend deze werden gegrafeerd met tekst naar keuze. Ik heb onze initialen erin laten graferen, voordat dit werd gedaan kreeg ik netjes een ema... Toon meer

De manchetknopen met gravering zagen er super mooi uit. Wat voor mij erg teleurstellend was, ik had eerst gevraagd of ze voor een bepaalde datum geleverd zouden worden. Waarop ik een uiteraard a... Toon meer

Had via croupon besteld en lukte me niet met de code via email aangegeven bij de manchetteknopenwinkel en werd direct terug gemaild en hebben t netjes zelf afgehandeld. Waar vindt je tegenwoordig n... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

fijne en snelle service

fijne snelle service en hulp . Het lukte mij niet om een voorbeeld via de site te zien en dankzij de klantenservice was dat alsnog snel geregeld. Het product was snel klaar en in huis en helemaal naar verwachting en mooi.

14 december 2015

Goede service en snelle levering!

Ik had een paar manchetknopen 'Groom' gekocht voor mijn verloofde, was de volgende dag in huis. Met een mooi doosje er omheen. Goede service en snelle levering!

11 december 2015

Duidelijke website, bestelling drie dagen later in huis, in vergelijking met andere websites niet zo heel erg snel, wel goede service, manchetknopen mooi in zakjes verpakt.

6 december 2015

Mooie produkten, betrouwbare levering

Al eerder heb ik bij De Manchetknopen winkel cadeautjes besteld. Voor iedere gelegenheid is er wel wat leuks en zeg het nu eerlijk.... wat koop je voor een man. Altijd moeilijk, maar manchetknopen zijn een leuk klein cadeautje om te geven en via internet makkelijk besteld. De web winkel is overzichtelijk en tot nu toe is er altijd vlot geleverd.

28 november 2015

Heel tevreden

Ondanks dat ik een beetje heb moeten wachten omdat er bij het graveren iets misgelopen was, ben ik heel tevreden over het resultaat en de service.
Ik raad iedereen deze webwinkel aan.

31 oktober 2015

Snel, behulpzaam, mooi resultaat

Ik heb manchetknopen laten graveren. Hier had ik op voorhand een aantal vragen over die via e-mail steeds dezelfde dag werden beantwoord. Dankzij de hulp en goede adviezen heb ik een memorabel cadeau kunnen geven aan mijn verloofde. Fijn om op voorhand een digitaal ontwerp te kunnen zien alsook een voorbeeld van de verschillende lettertypes.

2 oktober 2015

Goeie service

Snelle, duidelijk en klantgerichte service. Persoonlijke doch professionele afhandeling van vragen en bestelling.

25 september 2015

Trouwpak gecompleteerd met prachtige manchetknopen

Na bestelling kreeg ik keurig een telefoontje dat het voorraadsysteem niet up to date was en dat de door mij bestelde manchetknopen niet meer te leveren waren. Direct een goed alternatief aangeboden gelregen.
Met dank aan manchetknopenwinkel.nl mijn trouwpak gecompleteerd met prachtige scheepsschroef manchetknopen

11 september 2015