Demodeoutlet

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Ook ik mocht er aan geloven, bestelling maat 3XL, jazeker voor een chinees, leek meer op maatje S. retourzenden gaat dus niet. Krijg he er een kaartje bij , we hopen je gauw terug te zien HAHAH... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Knap , zo’n slechte kwaliteit

Dit bedrijf verdient een prijs in slechte kwaliteit. Normaal check ik een website op trustpilot maar deze keer niet en het was meteen raak. Het pluspunt was dat ik wel 20 mailtjes ontving met de verzending en ik daadwerkelijk wat kreeg! Ik had twee jurken besteld en deze pasten door de brievenbus. Omdat de jurken 70 euro kosten had ik het niet meteen door maar het woord oplichting en scam schoten zeker door het hoofd. Ik kan er nog mee lachen. De jurken waren niet zoals geadverteerd en voelden nog net niet aan als plastic, ik zou ze nog niet naartoe tweedehands winkel brengen. Uit schaamtes Volgende keer toch even op trustpilot kijken alvorens ik een bestelling plaats 😆

10 juni 2026

Oplichters van de bovenste plank

Oplichters van de bovenste plank!
Bestel een hemd van €35,-, wil het retourneren omdat er letterlijk een label van TEMU in staat daar te koop voor €5,- en zou dan vervolgens €20,- retour kosten moeten betalen?! Ga aangifte doen!

9 juni 2026

Ook ik mocht er aan geloven

retourzenden gaat dus niet. Krijg he er een kaartje bij , we hopen je gauw terug te zien HAHAHA pure oplichtrij

9 juni 2026

Helaas kan ik niet minder dan 1 ster…

Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven anders had ik dat zeker gedaan. Wat een bedrijf is dit zeg. Wil je graag iets retour sturen omdat het niet aan de verwachtingen voldoet blijkt het niet te kunnen en met pijn en moeite krijg je 20% van het aankoopbedrag terug. Ja product mag je houden maar goed dat wil ik niet want het is niet het product wat ik wil. Maar goed waarschuwing aan de volgende BESTELT ER NIKS WANT MOCHT JE NIET TEVREDEN ZIJN WORD JE OPGELICHT.

4 juni 2026

Zeer onbetrouwbare winkel-diefen

Zeer onbetrouwbare winkel – slechte kwaliteit en geen eerlijkheid

Ik raad De Mode Outlet ten zeerste af. Mijn ervaring met deze winkel is ronduit slecht en uiterst teleurstellend.

De kwaliteit van de ontvangen producten is ver onder de verwachting en absoluut niet zoals geadverteerd. Daarnaast blijkt de winkel zeer onprofessioneel, zowel in communicatie als in service.

Het grootste probleem is hun oneerlijke retour- en terugbetalingsbeleid. Na het correct retourneren van mijn pakket en het betalen van hoge verzendkosten, weigert de winkel een correcte terugbetaling uit te voeren. In plaats daarvan proberen ze klanten af te schepen met gedeeltelijke bedragen en vage verklaringen. Dit voelt alsof ze geld proberen achter te houden, wat absoluut onaanvaardbaar is.

Transparantie ontbreekt volledig, beloftes worden niet nagekomen en klanten worden van het kastje naar de muur gestuurd. Op basis van mijn ervaring kan ik helaas concluderen dat deze winkel niet betrouwbaar is en dat klanten hier met grote voorzichtigheid moeten kopen.

Ik hoop dat anderen door deze review gewaarschuwd worden, zodat zij niet dezelfde negatieve ervaring hoeven mee te maken.
Karen

13 november 2025

Slechte website je denkt dat het…

Slechte website je denkt dat het Nederlands is maar het komt uit China, twee heren overhemden gekocht die kun je gelijk in de afvalzak gooien terugsturen is geen optie kost veel geld nu krijg ik euro terug maar de hemden kun je nog steeds niet aan zonde van het geld diep triest .

19 mei 2026

Verschrikkelijk bedrijf nooit bestellen

Verschrikkelijk bedrijf! Jas gekocht en komt totaal niet overheen. Teruggestuurd naar China en is spoorloos. 5 maanden later nog steeds het geld niet terug. Via mail contact om gedeelte alvast terug te krijgen maar naar meerdere bevestigingen via de mail is het geld nog steeds niet op mijn rekening. Nooit en ook nooit bestellen via deze site!

22 mei 2026

Pas op niet doen!!

Pas op niet doen!
Foto’s mooi maar praktijk slecht spul. Retour geven is lastig moet naar Asia gestuurd worden (20,-/40,- )
Lekker ergens anders shoppen!

15 april 2026

Waarschuwing om bij deze site te…

Waarschuwing om bij deze site te bestellen!
Ook ik stuurde iets terug naar het opgegeven adres in China op 7 november. Vanaf 9 december wacht mijn pakketje op inklaren maar mode outlet weet nergens vanaf en doet geen enkele moeite om iets na te kijken. Via de vervoerder gekeken maar deze kunnen tot aan de grens wat doen en zeiden dat mode outlet moest kijken maar die doen niks. Weg geld waarschijnlijk. Ziet er allemaal mooi uit op de site maar kleding stelt zwaar teleur en retourbeleidt is waardeloos. Voelt als oplichten.

4 april 2026

Ik kwam Demodeoutlet tegen via…

Ik kwam Demodeoutlet tegen via advertenties, en de ontwerpen zagen er echt goed uit. Mijn bestelling werd op tijd geleverd en de kwaliteit komt overeen met de foto’s. Het is het zeker waard.

24 maart 2026

Wat een dramatische winkel

Wat een dramatische winkel, vanaf begin december bezig met het regelen van een terugbetaling. Ik geef 140 euro uit aan te krappe kleding, een maat groter heeft vlekken op de kleding. Een bestelling van eind januari nog steeds niet ontvangen.
Wat fucked off!!

11 maart 2026

Ik wou dat ik een score in min kon…au

Ik wou dat ik een score in min kon geven.

Degoutant slechte service.
Ik heb een pakket besteld en de kwaliteit was verschrikkelijk slecht en totaal niet hetzelfde als op de foto’s. Retour kost je 100€ wat nergens vermeld staat en ze blijven zeggen dat mijn pakket zogezegd niet is toegekomen en weigeren mijn geld terug te storten. Pure oplichting.

13 maart 2026

Slechte kwaliteit kleding welke…

Slechte kwaliteit kleding welke verkocht wordt met mooie foto’s. Afwerking en gebruikte producten is ondermaats. Daarnaast is het retourproces waarbij de producten terug gestuurd moeten worden naar China op kosten van de koper ook niet transparant. Bedrijf denkt geloofwaardig te zijn wanneer men aangeeft dat producten na 6 maanden nog altijd bij de Chinese Douane liggen.
Zelfs als je de kleren voor slechts 1 keer nodig hebt kom je hier nog bedrogen uit.

11 maart 2026

Goedkope chinese troep van slechte…

Goedkope chinese troep van slechte kwaliteit, zeer klein vallende kleding.
Berekenen veelvoud van wat het waard is en hen heeft gekost.
Retour gezonden naar China, kost je nog meer geld en vervolgens komt het niet aan. Zit al maanden te wachten op mijn geld. Tevergeefs, ben ik bang.

2 maart 2026