Op 07 maat 2025 kocht ik het spel Zen Quest Garden: Cherry Blossom, helemaal compatibel met men laptop! Ik krijg geen gehoor bij helpdesk! Ik wil het spel dounloden maar krijg dan een zwart scherm met... Toon meer
helaas, eergisteren een spel met mijn 200 gespaarde Denda Jacks gekocht,..Na aanmelding kon ik het aanmeldingsscherm niet sluiten , niet met enter ,niet met esc , erger nog, ik kom niet eens bij he... Toon meer
Ik had een steam key gekocht, maar niet de code gekregen wat ik zou moeten krijgen om het te activeren op Steam.
spelletje kan niet gedownload. De Helpdesk deed de suggestie de virusscanner uit te zetten, maar ook dan lukt het niet. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Denda Games is uitgever van Nederlands en Franstalige casual games, computerspelletjes voor je PC, telefoon en tablet.
Kampenstraat 2, 7575 EK, Oldenzaal
- 0900-3363243
- info@denda.com
- denda.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
prima
de spellen van denda zijn van goede kwaliteit, nu er geen activeringscode meer nodig is , word het spelen en activeren een kinderspel , ik ben tevreden
goed maar het kan beter
Soms werken de spellen niet helemaal zoals ze zouden moeten en zijn er problemen met opnieuw spelen of haperingen binnen het spel waardoor je niet verder kunt.
nieuwe spelen
ik hoop op nieuwe zoek spelletjes die doe ik liever
Alice in Wonderland
Een heel mooi spel met prachtige grafische tekeningen.
Heel fijn om te spelen, leuke opdrachten en best moeilijk om weg te zetten als het tijd is voor andere dingen.
Het zijn veel lees opdrachten en in de verhaal lijn dus onze kleinzoon van 7 heeft nog wat hulp nodig,
Maar oma vindt dit helemaal niet erg.
waardeloos
Ik heb een spel gekocht, wil het downloaden en dan moet ik weer iets anders downloaden wat ik niet ken en niet weet of het veilig is. Ook weet ik niet precies wat ik nu exact moet downloaden en op mijn mails krijg ik geen reactie.

Antwoord van Denda Games
goede service
altijd bereid bij dingen die niet goed gaan om een oplossing te vinden
Een aanrader !!!
Ze zijn heel klantvriendelijk en de service is keigoed en ze geven ook advies voor het kopen of het spel goed is voor je computer of laptop.
Nog geen problemen.
Nog geen problemen gehad, maar ben niet blij met de nieuwe aanbiedingen waarbij de 30 of 60 min. vrij spelen komt te vervallen. Dit was voor mij bepalend om een spel wel of niet aan te schaffen. Een miskoop ligt nu wel heel kort om de hoek.

Antwoord van Denda Games
Gewoon goed
Echt toffe spellen en als er iets niet goed gaat betreft downloaden of zo ze helpen altijd goed
Time management spelletjes
Er zijn te weinig time managemenspelletjes in de aanbiedingen van de dag. Het zijn altijd vind en zoek spelletjes.
Sommige spelletjes kan ik niet downloaden. Er komt dan telkens URL NOT FOUND.
leuke games
het is jammer dat ik zo veel moeite moet doen omde spelen op de computer te krijgen de laatste is mij niet gelukt omdat de resolutie hoger moest maar dat gaat niet
Spellen die ik heb gekocht
Alle spelletjes zijn heerlijk om te spelen
Leuke betaalbare game's
De spelletjes die ik doe (zoek en vind) zijn leuk en betaal baar
Leuke, zinvolle, goede spellen.
Al een tijd speel ik en mijn vrouw, spellen van Denda.
We hebben er enkele gekocht, enkele gedownload en we spelen vaak die spellen die je kan gebruiken voor een uurtje of soms wat korter.
We genieten er 99 procent van want een heel enkele keer, die ene 1 procent, werkt een gedownload spel niet. Ach, dat kan gebeuren denk ik dan.
pers.account
jammer dat je niet kunt zien op je account hoe vaak je een spel hebt gedownload zodat je een oud spel eerst moet downloaden voor je weet of je het nog een keer kunt spelen of weer moet kopen.
storingen
indien er storingen zijn worden deze altijd opgelost.
soms duurt het wel lang, maar ze worden uiteindelijk opgelost