Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick ett paket med nya borsthuvuden. Blev konfunderad då jag inte beställt någonting. Men Björn på kundtjänst ringde upp då jag ej hade möjlighet att sitta i telefonkö. Och på ett magiskt sätt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig personal.Bra service. De jag undrar är varför era tandborstar inte är som många andra, att den talar om.att nu är du klar, el, att man har borstat för hårt.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag gillar upplägget med Dental, med prenumeration på borstar och att man får en ny tandborste utan kostnad om något krånglar. Tyvärr har vi upplevt att några tandborstar slutat fungera hos oss och at... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kundtjänsten är bra och trevlig när man behöver hjälp. Dock lång leveranstid på ny tandborste då den första gick sönder. 3 veckors väntan är inte optimalt... När sen nya tandborsten kom så passade... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandheelkundige benodigdheden winkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Dentle gör effektiva eltandborstar som är enkla att använda, smart utformade, skonsamma mot dina tänder och vackra att titta på. Vi kombinerar skandinaviskt formtänk och batteriteknologi i världsklass med det vi kallar Gentle Dentle Tech™ – design som minimerar vikt, vibrationer och ljud samtidigt som den rengör skonsamt och är användarvänlig. Vårt flaggskepp Dentle One Plus är del av ett tandvårdssystem som inkluderar ett antal tandborsthuvuden för olika behov, superkompakta eltandborsten Zip, Clean & Shield – vår tandkräm speciellt utvecklad för Dentles borstar – och vår minsta lagmedlem, Flosh – en smart kombination av flosser och mellanrumstandborste. Via vår prenumerationslösning (dentle.se) kan du prenumerera på de olika tillbehören och få dem levererade i din brevlåda i den takt som passar dina behov.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,1

Alle reviews

(1.539)

509 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nöjd

Delvis för ett vänligt och professionellt kundmötande!
Samt numera tandborstarnas kvalite!
Ännu nöjdare kund blir jg vid möjlighet till snabb leverans! :-)
Mvh Pia Lehtoniemi

17 juni 2026

Hej Pia,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir att höra att du uppskattar både vårt kundbemötande och kvaliteten på tandborstarna.

Vi tar även med oss din feedback kring snabbare leverans. Det betyder mycket för oss att få veta vad som fungerar bra och vad vi kan göra ännu bättre framåt.

Mycket trevlig kundkontakt

Hej Jan,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde kundkontakten som mycket trevlig.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött.

Superbra service !

Superbra service !

Hej Camilla,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde servicen som superbra.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen.

Bra besked

Bra besked, och lätt att diskutera, och prata med.

Hej Thomas,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick bra besked och att samtalet kändes enkelt och trevligt.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött och att det är lätt att prata med vår kundservice.

Alltid trevliga att prata med

Alltid trevliga att prata med

Hej Tobbe,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du alltid upplever oss som trevliga att prata med.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött när du kontaktar vår kundservice.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning det är ett oseriöst företag som…

Varning det är ett oseriöst företag som ni inte blir av med….

Hej Christer,

Det är tråkigt att läsa att du upplever det så. Så ska det självklart inte kännas.

Vi vill gärna förtydliga att det alltid ska vara tydligt vad man tackar ja till. Information om pris, upplägg och villkor ska gås igenom i samtalet och bekräftas även via SMS innan en beställning godkänns.

Om du vill avsluta eller har frågor kring ditt ärende hjälper vår kundservice dig gärna vidare. Kontakta oss på 08-509 332 01, helgfria vardagar 08:00–18:00, så går vi igenom det tillsammans.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Telefonförsäljare försöker lura dig.

Antwoord van Dentle

Det är tråkigt att läsa att du upplever det så. Det är självklart inte den känslan vi vill att någon ska ha efter kontakt med oss.

All information om pris, upplägg och villkor ska gås igenom i samtalet och bekräftas även via SMS innan en beställning godkänns. Det ska kännas tydligt vad man tackar ja till.

Om något har blivit otydligt i ditt ärende vill vi gärna hjälpa dig vidare. Kontakta vår kundservice på 08-509 332 01, helgfria vardagar 08:00–18:00, så går vi igenom det tillsammans.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service och hjälpsam handläggare.

Hej Karin,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick bra service och hjälp av en hjälpsam handläggare.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer.

Mycket trevlig kille

Mycket trevlig kille, hjälpsam med allt, två klappar på axeln 😂 nöjd kund

Hej Marita,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt och hjälpsamt bemötande.

Två klappar på axeln tar vi varmt emot 😂 Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd som kund.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig känt mig så lurad

Aldrig känt mig så lurad. Enligt säljaren skulle jag få två tandborstar mot att jag abonnerade på borstar. En borste kostar ca 300 kr de framkom ej. När jag ringer kundtjänst är det för avbetalning av tandborstarna inkl 1 borste. Så gratis har de inte. Varning ⚠️

Hej Caroline,

Det är tråkigt att läsa att du känner dig lurad. Så ska det självklart inte kännas.

Vi vill gärna förtydliga att Dentles erbjudande inte handlar om gratis tandborstar, utan om två eltandborstar till ett reducerat startpris tillsammans med leveranser av nya borsthuvuden hem till dörren. Som aktiv kund har du även livstidsgaranti på eltandborstarna, vilket är en viktig del av tryggheten i vårt upplägg.

All information om pris, upplägg och villkor ska gås igenom i samtalet och bekräftas även via SMS innan beställningen godkänns. Det ska kännas tydligt vad man tackar ja till.

Om du endast har fått en eltandborste, eller om något inte stämmer med din faktura, vill vi självklart korrigera det. Kontakta vår kundservice på 08-509 332 01, helgfria vardagar 08:00–18:00, så går vi igenom ditt ärende och hjälper dig vidare.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service och ett trevligt bemötande👍

11 juni 2026

Hej Per,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick bra service och ett trevligt bemötande.

Trevlig serviceinriktad personal

10 juni 2026

Hej Ulla,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplever vår personal som trevlig och serviceinriktad.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer.

Jag är nöjd och bra service tacksam

Jag är nöjd och bra service tacksam

9 juni 2026

Hej Nermin,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd och att du upplevde servicen som bra.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kvalitet

Hej Robert,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten.

Vi hoppas att produkterna fortsätter göra din tandvårdsrutin enkel och smidig framåt.

Allt var ok.

Allt var ok.

Hej Anders,

Stort tack för ditt omdöme. Vad skönt att höra att allt var okej.

Mycket trevlig kille

Mycket trevlig kille som informerade mig om att jag kunde pausa mitt abonnemang pga många tandborsthuvuden, när jag ville säga upp det. På så sätt behåller jag min garanti och kan få ny tandborste om den går isönder.

Hej Åsa,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp att hitta en lösning som passade din situation.

Precis som du skriver finns pausen för att du ska kunna använda upp de borsthuvuden du har hemma i lugn och ro, utan nya leveranser under tiden, samtidigt som du behåller livstidsgarantin på din eltandborste.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl hjälpt.

Bra bemötande

Bra bemötande, löste ärendet snabbt

Hej Kristina,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och att ditt ärende kunde lösas snabbt.

Det betyder mycket för oss att du känner dig väl hjälpt. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick hjälp snabbt och vart väldigt…

Fick hjälp snabbt och vart väldigt trevligt bemött.

Hej Rikard,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett väldigt trevligt bemötande.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kundtjänsten är bra och trevlig när man…

När sen nya tandborsten kom så passade inte kvarvarande borsthuvuden på det nya skaftet, så då fick man krångla med att returnera de kvarvarande borsthuvudena innan man fick nya skickade till sig.
Sen är det lite väl dyrt abonnemang som är svårt att avsluta.

Hej Martina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vad fint att höra att du upplever vår kundservice som bra och trevlig när du behöver hjälp.

Samtidigt förstår vi att väntetiden på en ny eltandborste blev frustrerande. Leveranser kan ta upp till två veckor eftersom produkterna skickas från vårt huvudlager i Polen, men tre veckor är längre än vi vill att det ska behöva ta.

Det ska heller inte kännas krångligt när något behöver bytas eller justeras. Om borsthuvuden inte passar till det nya skaftet vill vi självklart hjälpa till så att det blir rätt.

Vi vill gärna gå igenom ditt ärende och se om det finns något mer vi kan hjälpa dig med. Kontakta vår kundservice på 08-509 332 01, helgfria vardagar 08:00–18:00, så hjälper vi dig vidare.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevligt bemötande och inga problem.

Trevligt bemötande

Hej Eva,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.