Depotshop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ærlig talt, når får man en mail med beklagelse fra daglig leder, før det evt var noe å klage på, i tillegg til hans private tlf nr. hvor det bare var å ringe? Tenkte at dette var for godt til å være... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er sjelden jeg skriver en omtale om en nettside, men her føler jeg at jeg må gjøre det. Jeg bestilte på en torsdag kveld og fikk varene på fredag kveld. Det er helt utrolig hvor raskt jeg fikk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kjøpte nylig en kjede fra Depotshop, og jeg er utrolig fornøyd med hele opplevelsen. Servicen var fantastisk, og leveringen var rask og problemfri. Jeg fikk god informasjon om produktene, noe som... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Winkel in modeaccessoires
  2. Business to Business-service
  3. Labelprinter
  4. Cadeauwinkel
  5. Feestapparatuur verhuurbedrijf
  6. Trouwwinkel

Geschreven door het bedrijf

Endelig, i november 2023, så ser Depot shop dagens lys. Vi er klare til å satse tungt og tilby spennende og fine produkter som passer til mange mennesker. Vårt mål er inkludere produkter fra forskjellige kulturer og land ,slik at alle kan finne noe som representerer deres identitet. Depot samarbeider med pålitelige leverandører i Norge og i utlandet, slik at vi kan sikre rask levering og gode produkter til enhver tid. Vi er alltid på jakt etter produkter med det lille ekstra fordi alle våre kunder fortjener det lille ekstra og det jobber vi for hverdag! Våre produkter er nøye utvalgt med tanke på kvalitet ,etterspørsel ,komfort og det er her du finner det lille ekstra. Det er like viktig for oss som for deg at du skal være trygg på at du betaler riktig pris for varen du kjøper.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rask leverans

Rask levering og rask svar når man tar kontakt

6 mei 2024

Antwoord van Depotshop

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter stor pris på dine hyggelige ord og er glade for å høre at du er fornøyd med vår kundeservice.

Bra produkter

Bra produkter, kjapp levering og god kundeservice.

30 april 2024

Antwoord van Depotshop

Tusen takk for din positive tilbakemelding!
Vi håper å kunne betjene deg igjen i fremtiden :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og service instilt

Rask levering og service instilt. Produktene var som forventet. Jeg er veldig firnøyd

2 mei 2024

Antwoord van Depotshop

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter stor pris på dine hyggelige ord og er glade for å høre at du er fornøyd:)

Levering samme dag

Levering samme dag. Til og med i helgene. Veldig hyggelig kundeservice. Bestilte en nøkkel ring og en ring. Var akkurat som på bilde. Jeg er kjempe fornøyd.

14 april 2024

Anbefales

Fine produkter, rask levering, god service!

11 april 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fine produkter og rask levering…

Veldig fine produkter og rask levering helt hjem på samme dag og god kommunikasjon. 5 stjerner og anbefales.

9 april 2024

Antwoord van Depotshop

Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med den raske leveransen og produktene! Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får en effektiv og problemfri opplevelse. Takk for at du delte din positive opplevelse, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Trygt

Trygt, seriøst, hyggelig og veldig god service! Anbefales!

4 april 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, holder deg oppdatert under forsendelse og god kvalitet på det jeg har kjøpt

23 maart 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint hvis den hadde size man kunne…

Fint hvis den hadde size man kunne valg, litt stor for meg som har tynne hånd men Fin armbånd, rask levering, Det var gave med kjøpe mitt, tusen takk

21 maart 2024

Antwoord van Depotshop

Så hyggelig å høre at du likte armbåndet og var fornøyd med leveringstiden! Vi tar med oss tilbakemeldingen din angående størrelsen for fremtidige forbedringer. Takk for at du valgte oss!

Veldig hyggelig handel

Veldig fine produkter, med levering helt hjem på en høytid. Helt fantastisk. Anbefales for en hyggelig handel. Kommer absolutt til å handle der videre også.

31 maart 2024

Antwoord van Depotshop

Tusen takk .Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med produkter og leveringen, Vi ser frem til å betjene deg igjen. Takk for at du anbefaler oss og for din tillit!

Super kundeservice!!

Denne nettsiden har verdens beste kundeservice!! Etter at min forrige ble forsinket fra posten ble jeg oppringt av Bilal fra Depotshop som fulgte opp e-posten min. Han fulgte også opp min andre bestilling og passet på at den var kommet trygt frem. Han er bare helt fantastisk! Og varene på nettsiden er utrolig flotte. Jeg kommer til å handle herfra flere ganger og jeg kan virkelig anbefale Depotshop

28 maart 2024

Antwoord van Depotshop

Det varmer virkelig å høre om din positive opplevelse med oss.
Takk for at du setter pris på våre produkter og for din entusiastiske anbefaling av Depotshop. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake som kunde hos oss mange ganger i fremtiden! Hilsen Bilal Anwar :)

Anbefaler meget godt

Kjempe rask levering. Hyggelig opplevelse, anbefaler på sterkeste :)

27 maart 2024

Antwoord van Depotshop

Og Tusen takk for din anbefaling og tilliten!

Topp service!

Bestilte mandag kveld og fikk levert neste dag! Kjapp og svært god service

26 maart 2024

Antwoord van Depotshop

Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med den raske leveransen og servicen! Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får en effektiv og problemfri opplevelse. Takk for at du delte din positive opplevelse, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!