Derila Pillow Reviews 40.666

TrustScore 4 uit 5

4,0

ff zonder gein, ik heb voor het eerst in HELE lange tijd in 1 keer doorgeslapen. ik hoop het vannacht weer mee te maken. bedankt voor de fijne en mooie levering. ben er erg blij mee en heb er 4 gekoch... Toon meer

Te veel mail en aandringen om extra bestellingen te doen. Het kussen zelf is niks voor mij raak het niet gewend dus miskoop. Edit 13/03/2026: samen met de klantendienst een regeling kunnen treffen wa... Toon meer

Kussen kwam snel maar valt eigenlijk een beetje tegen. Is kleiner en platter dan gedacht en zakt behoorlijk in dus je nek ligt niet veel hoger dan op een ander ergonomisch kussen. Wij zijn teleurgest... Toon meer

1. Slaapkamermeubilair winkel
  2. Huishoudartikelen groothandelaar

Over Derila Pillow

EXPERIENCE TRULY LUXURIOUS AND RESTFUL SLEEP

Whether it's neck and back pain in the morning, snoring, or just poor quality sleep, Derila is the bedroom upgrade that helped thousands reclaim and uplift their night time rest. Derila is designed to adapt to your body’s natural shape, offering the perfect support for a deep, restful sleep.

Derila’s ergonomic design adapts to your body for personalized comfort, providing restful sleep. With advanced memory foam, it contours to your neck and spine, promoting proper alignment and reducing pressure points. No matter your sleep position, Derila ensures optimal support, helping you wake up refreshed.

Great For All Sleeping Positions

Neck & Head Alignment

Helps With Snoring

CertiPUR Certified Memory
Foam Tech

DESIGNED FOR UNINTERRUPTED SLEEP

Tired of rolling from side to side on that old shattered pillow the whole night? Exhausted from a stiff neck that keeps you awake till sunrise? Derila helps your body relax, brings unmatched comfort and peaceful sleep that lasts the whole night.

ONE OF A KIND

Derila is the culmination of years of development to create one of the most technically advanced ergonomic memory foam pillows on the market. However, all masterpieces have their cheap imitations. Get the genuine Derila Pillow on their official website.

GET THE ORIGINAL DERILA HERE

Please in dutch !

It gives a good feeling

4 maart 2026

Hello Margreet,

Thank you for sharing your feedback with us. We're glad to hear that our product gives you a good feeling. If there's anything more we can do to enhance your experience, please don't hesitate to let us know.

Thank you for choosing Derila.

Derila Support Team

Bestelling niet ontvangen en ze geven…

Bestelling niet ontvangen en ze geven aan dat ik het wel gewoon ontvangen heb "zelfs persoonlijk heb overhandigd gekregen" de klantenservice emailbox is niet bereikbaar waaarschijnlijk omdat deze propvol zit. Oplichters trap er niet in! Ze reageren super onvriendelijk ook nog. Asociale website.

Ga toch weg jullie hebben helemaal geen mail gestuurd!! Jullie emailbox stroomt zo over dat mails niet eens binnen komen, maargoed lever mij bewijs van levering maar. Oh wacht dat kunnen jullie natuurlijk niet als er niks geleverd is.

3 maart 2026

Good day!

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als er onduidelijkheid is over een levering.

We hebben geprobeerd dit probleem op te lossen door contact met u op te nemen via Trustpilot, maar we hebben nog geen reactie ontvangen.

Als u onze e-mails niet heeft ontvangen en nog steeds hulp nodig heeft met uw probleem, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier op https://derila.com/contact.

Om ons te helpen uw bestelgegevens te controleren, verzoeken wij u de volgende informatie te verstrekken:

E-mailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst

Bestelnummer

Volledige naam

Zodra we deze gegevens hebben ontvangen, kan ons team uw bestelling bekijken en u verder helpen, inclusief het controleren van de leveringsgegevens.

We stellen uw medewerking zeer op prijs en kijken uit naar uw snelle reactie. Bedankt voor uw bijdrage aan onze continue verbetering.

Derila Support Team

Je slaapt er heel goed op

Vlot geleverd en klopt wat er aangeven werd.
Je slaapt er heel goed op en het is precies een cocon waar je in ligt.

Hallo Ann,

Bedankt voor het delen van je positieve feedback.

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product aan je verwachtingen voldoet. Het doet ons goed te weten dat je er goed op slaapt en het als een cocon ervaart.

We waarderen je review en wensen je nog veel plezierige nachten toe!

Derila Support Team

Na eerste gebruik werd ik wakker met…

Na eerste gebruik werd ik wakker met een flinke migraine

Hallo Salwa,

We stellen uw bericht op prijs en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak.

We willen u laten weten dat we uw reactie op Trustpilot hebben ontvangen. We zullen uw probleem zo snel mogelijk onderzoeken. Houd uw e-mail in de gaten voor updates.

Het Derila Support Team

Wat de levering betreft is perfect in…

Wat de levering betreft is perfect in orde. Maar het product zelf vind ik niet goed. Ik heb 4 nachten gebruik gemaakt en kan er niet op slapen. Heb dan nog meer pijn in mijn nek.

Hallo Herens,

Bedankt voor het delen van uw feedback.

Het spijt ons zeer voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hebben uw review op Trustpilot gezien en willen u verzekeren dat uw probleem met prioriteit wordt behandeld.

Houd alstublieft uw e-mail in de gaten voor updates of eventuele verzoeken van ons team. We waarderen uw geduld en medewerking enorm.

Ik wens u een fijne dag toe!

Gewoon goed

Gewoon goed, zoals het hoort!

20 februari 2026

Hallo,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn verheugd te horen dat alles naar wens is verlopen, precies zoals het hoort. Als u in de toekomst vragen of verder hulp nodig heeft, staan we klaar om u te helpen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Top

27 februari 2026

Hello,

Bedankt voor uw positieve review en het delen van uw ervaring! We zijn blij om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met onze service.

Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Derila Support Team

Mijn vrouw zegt dat ik nog steeds heel…

Mijn vrouw zegt dat ik nog steeds heel erg snurk met het nieuwe Derila kussen.
Dus het doet niet wat we gewild hadden?

19 februari 2026

Hallo Jan,

Easy to use web-site

Easy to use web-site. Upselling a lot, but it's clear.
Don't know yet the result.

26 februari 2026

Hello Geert Monserez,

Thank you for taking the time to leave a review. We're glad to hear that you found our website easy to use. We appreciate your feedback regarding the upselling and will keep your comments in mind. If you have any further questions or concerns in the future, please feel free to reach out to us.

Best regards,
Derila Support Team

Goede service en vriendelijke support

Het kussen heeft voor mij niet het juiste effect opgeleverd. De service is echter wel perfect geweest. ik heb mijn volledige aankoopbedrag terug gekregen. daarom deze sterren. Hopelijk heeft het bij andere kopers wel het gewenste effect

24 februari 2026

Hallo Arie,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening, we stellen uw feedback zeer op prijs. We zijn blij te horen dat uw probleem is opgelost en waarderen uw input enorm, omdat het ons helpt te verbeteren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan ​​klaar om u te helpen.

Nogmaals hartelijk dank en we wensen u een fijne dag!

Erg goed

Heb eerder kussen besteld doen wat ze schrijven goed ingepakt

Hallo,

Bedankt voor het delen van je positieve feedback.

Geweldig om te horen dat de kussens voldoen aan de verwachtingen en dat de verpakking ook naar tevredenheid was. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

We wensen je een fijne dag verder!

Derila Support Team

De levering duurde wel enkele dagen

De levering duurde wel enkele dagen, maar het hoofdkussen beantwoordt aan de. Erwachtingen

15 februari 2026

Hallo,

Bedankt voor uw positieve review.

We zijn blij te horen dat het hoofdkussen aan uw verwachtingen voldoet, ondanks dat de levering enkele dagen duurde. We waarderen uw geduld en steun.

Alles ok...

Hallo ria,

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns, dass alles in Ordnung ist.

Sollten Sie dennoch Fragen oder Bedenken haben, stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen.

Ihr Derila Support Team

PURE Oplichterij!!!

Inderdaad, pure oplichterij!!! Bestelling geplaatst voor €154,90, alles netjes betaald en nooit iets aangekregen! Contact genomen, antwoord was steeds hetzelfde, dat ze ermee bezig zijn en plots stopt alle contact!!! Geen antwoorden meer, straffer zelfs, mail van postmaster dat de mail niet kan afgeleverd worden!! Zelfs 1 ster is nog te veel!!

2 februari 2026

Hallo Dirk,

Het spijt ons oprecht te lezen over uw ervaring en we begrijpen hoe vervelend dit moet zijn. Het is begrijpelijk dat het frustrerend is om uw bestelling na betaling niet te ontvangen en vervolgens problemen te ondervinden met het verkrijgen van updates. Wees gerust, wij zijn geen oplichters en we nemen dergelijke klachten zeer serieus.

In sommige gevallen kunnen leveringsproblemen ontstaan ​​door problemen met de transporteur, onjuiste adresgegevens of mislukte bezorgpogingen, wat kan leiden tot meldingen zoals degene die u noemde. We moeten echter uw specifieke bestelgegevens bekijken om precies te bepalen wat er is gebeurd en een duidelijke oplossing te bieden.

We hopen dat dit bericht u in goede gezondheid bereikt. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen via Trustpilot over uw recente probleem, maar helaas hebben we nog geen reactie ontvangen.

Als u onze eerdere e-mails niet heeft ontvangen en onze hulp wilt bij het oplossen van uw probleem, verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact met ons op te nemen via de volgende link:

Om u efficiënt van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u de volgende informatie te verstrekken ter verificatie van uw bestelling:

E-mailadres waarmee u de bestelling heeft geplaatst

Bestelnummer

Volledige naam

Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen, zullen wij uw zaak grondig onderzoeken en zo snel mogelijk een passende oplossing zoeken.

Wij waarderen uw medewerking en kijken ernaar uit u verder te helpen.

Bedankt voor uw begrip.

Vlotte verloop

Hallo Ludovicus Willems,

Bedankt voor uw positieve review.

We zijn blij te horen dat het verloop vlot verliep. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Derila Support Team

De levering van de set deryla kussens…

De levering van de set deryla kussens is helemaal perfect gegaan.
Of het deryla kussen voldoet aan de verwachtingen waarbij mijn partner minder snurkt kan ik nog niet helemaal beoordelen. Het snurken is zeker nog aanwezig.
Het lijkt wel iets minder te worden.
Het is nog te kort om te zeggen of het kussen daadwerkelijk helpt.

13 februari 2026

Hallo Angelique,

Bedankt voor het delen van je feedback.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is begrijpelijk dat je nog bezig bent met het beoordelen of het Derila-kussen aan je verwachtingen voldoet, vooral met betrekking tot het verminderen van snurken. We hopen dat je na verloop van tijd positieve resultaten zult ondervinden.

We stellen je geduld en samenwerking op prijs. Als je verdere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We wensen je een fijne dag verder!

Derila Support Team

👌het is een gemakkelijke site

19 februari 2026

Hallo Karin Kuijpers,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze website. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd klaar om te helpen.

Goed

Goed product

12 februari 2026

Hallo,

Bedankt voor uw beoordeling.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product. Als u eventuele vragen of verdere opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

snelle levering

snelle levering, ligt comfortabel

10 februari 2026

Hallo Adri Kleinepier,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het comfortabele gevoel. Uw steun is zeer gewaardeerd.

Wensen u een fijne dag toe!

Derila Support Team

Niet te vreden oké wil 1 kussen…

Niet te vreden oké wil 1 kussen bestellen en moest ik twee keer doen en nu zou ik er twee krijgen maar de eerste is al niet wat

17 februari 2026