ff zonder gein, ik heb voor het eerst in HELE lange tijd in 1 keer doorgeslapen. ik hoop het vannacht weer mee te maken. bedankt voor de fijne en mooie levering. ben er erg blij mee en heb er 4 gekoch... Toon meer
Te veel mail en aandringen om extra bestellingen te doen. Het kussen zelf is niks voor mij raak het niet gewend dus miskoop. Edit 13/03/2026: samen met de klantendienst een regeling kunnen treffen wa... Toon meer
Kussen kwam snel maar valt eigenlijk een beetje tegen. Is kleiner en platter dan gedacht en zakt behoorlijk in dus je nek ligt niet veel hoger dan op een ander ergonomisch kussen. Wij zijn teleurgest... Toon meer
EXPERIENCE TRULY LUXURIOUS AND RESTFUL SLEEP
Whether it's neck and back pain in the morning, snoring, or just poor quality sleep, Derila is the bedroom upgrade that helped thousands reclaim and uplift their night time rest. Derila is designed to adapt to your body’s natural shape, offering the perfect support for a deep, restful sleep.
Derila’s ergonomic design adapts to your body for personalized comfort, providing restful sleep. With advanced memory foam, it contours to your neck and spine, promoting proper alignment and reducing pressure points. No matter your sleep position, Derila ensures optimal support, helping you wake up refreshed.
Great For All Sleeping Positions
Neck & Head Alignment
Helps With Snoring
CertiPUR Certified Memory
Foam Tech
DESIGNED FOR UNINTERRUPTED SLEEP
Tired of rolling from side to side on that old shattered pillow the whole night? Exhausted from a stiff neck that keeps you awake till sunrise? Derila helps your body relax, brings unmatched comfort and peaceful sleep that lasts the whole night.
ONE OF A KIND
Derila is the culmination of years of development to create one of the most technically advanced ergonomic memory foam pillows on the market. However, all masterpieces have their cheap imitations. Get the genuine Derila Pillow on their official website.
GET THE ORIGINAL DERILA HERE
Useful Links
Shop Derila Now Track Your Order FAQ Contact UsVerenigde Staten

Antwoord van Derila Pillow
Bestelling niet ontvangen en ze geven aan dat ik het wel gewoon ontvangen heb "zelfs persoonlijk heb overhandigd gekregen" de klantenservice emailbox is niet bereikbaar waaarschijnlijk omdat deze propvol zit. Oplichters trap er niet in! Ze reageren super onvriendelijk ook nog. Asociale website.
Ga toch weg jullie hebben helemaal geen mail gestuurd!! Jullie emailbox stroomt zo over dat mails niet eens binnen komen, maargoed lever mij bewijs van levering maar. Oh wacht dat kunnen jullie natuurlijk niet als er niks geleverd is.

Antwoord van Derila Pillow
Vlot geleverd en klopt wat er aangeven werd.
Je slaapt er heel goed op en het is precies een cocon waar je in ligt.

Antwoord van Derila Pillow
Na eerste gebruik werd ik wakker met een flinke migraine

Antwoord van Derila Pillow
Wat de levering betreft is perfect in orde. Maar het product zelf vind ik niet goed. Ik heb 4 nachten gebruik gemaakt en kan er niet op slapen. Heb dan nog meer pijn in mijn nek.

Antwoord van Derila Pillow
Mijn vrouw zegt dat ik nog steeds heel erg snurk met het nieuwe Derila kussen.
Dus het doet niet wat we gewild hadden?

Antwoord van Derila Pillow
Easy to use web-site. Upselling a lot, but it's clear.
Don't know yet the result.

Antwoord van Derila Pillow
Het kussen heeft voor mij niet het juiste effect opgeleverd. De service is echter wel perfect geweest. ik heb mijn volledige aankoopbedrag terug gekregen. daarom deze sterren. Hopelijk heeft het bij andere kopers wel het gewenste effect

Antwoord van Derila Pillow
De levering duurde wel enkele dagen, maar het hoofdkussen beantwoordt aan de. Erwachtingen

Antwoord van Derila Pillow
Inderdaad, pure oplichterij!!! Bestelling geplaatst voor €154,90, alles netjes betaald en nooit iets aangekregen! Contact genomen, antwoord was steeds hetzelfde, dat ze ermee bezig zijn en plots stopt alle contact!!! Geen antwoorden meer, straffer zelfs, mail van postmaster dat de mail niet kan afgeleverd worden!! Zelfs 1 ster is nog te veel!!

Antwoord van Derila Pillow
De levering van de set deryla kussens is helemaal perfect gegaan.
Of het deryla kussen voldoet aan de verwachtingen waarbij mijn partner minder snurkt kan ik nog niet helemaal beoordelen. Het snurken is zeker nog aanwezig.
Het lijkt wel iets minder te worden.
Het is nog te kort om te zeggen of het kussen daadwerkelijk helpt.

Antwoord van Derila Pillow
Niet te vreden oké wil 1 kussen bestellen en moest ik twee keer doen en nu zou ik er twee krijgen maar de eerste is al niet wat