Ik ben op ontzettend goed geholpen door Rami! Met beenlengte 36 is de keuze beperkt in de stad maar bij De Rode Winkel is er altijd wel een mooie Lois broek waar ik erg blij van word.

Mooi en makkelijk overzicht op de site. Eenvoudig filteren en de juiste broeken selecteren. Snelle verzendklaar gemaakt. Helaas op dit moment nog niet ontvangen (4 werkdagen na bestellen..) Met dank a... Toon meer

Mijn man wilde tijdens de lockdown (winkels gesloten) graag online een spijkerbroek bestellen. Hij kon de juiste kleur en maat niet vinden. Via Whatsapp konden we met een medewerker van de winkel op... Toon meer

1. Jeanswinkel
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

De Rode Winkel is de jeanswinkel van Nederland. Wij zorgen ervoor dat iedereen de perfecte jeans aantrekt. Iedereen kan de juiste maat, de juiste pasvorm vinden met onze persoonlijke service. Dat kan ook met meer dan 8000 broeken op voorraad. Dit doen wij al sinds 1837.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Goed advies en ruime keuze

8 februari 2026

Duurzame merken

Duurzame merken, de medewerkers weten hier ook alles van. Geleerd dat bv G-star ook een duurzaam merk is. Medewerkers zijn aardig en helpen met de juiste maat en het juiste model. Ze hebben veel en van goede kwaliteit.

12 november 2025

Top winkel

Leuke winkel en goed ingericht, weten wat ze doen en verkopen veel en goeie spijkerbroeken zeker even binnenlopen als je in Utrecht bent en opzoek bent naar spijkerbroeken

5 juni 2025

Goed voor conventionele maten

Erg aardig en behulpzaam personeel. Ook super veel keuze als je een conventionele maat hebt, maar heb je als vrouw 34/34 of groter, dan kun je alleen bij de mannenbroeken terecht…

1 juni 2024

Mega goede klantenservice

In de winkel wordt je echt top geholpen. Helaas was 1 van de broeken die ik daar had gekocht snel versleten. Ben terug gegaan en het personeel was mega meedenken en samen tot een goede oplossing gekomen! Zeker waard om mooie broeken te halen met fantastische service

16 februari 2024
Logo De Rode Winkel

Antwoord van De Rode Winkel

Beste Matthijs,
Bedankt voor je review en bezoek aan De Rode Winkel! Fijn dat wij hebben kunnen helpen met een oplossing. Veel plezier met de spijkerbroek gewenst.
Team De Rode Winkel

Hele goede service

Altijd mooie merken en hele goede service. Beschadigingen op mijn blouse na dragen, werd goed meegedacht een passende oplossing geboden.

4 januari 2024
Logo De Rode Winkel

Antwoord van De Rode Winkel

Beste Monica,
Bedankt voor je review en mooie woorden!
Team De Rode Winkel

Bewondering voor de tijd en energie die…

Bewondering voor de tijd en energie die eerst genomen om een meisje van 15 zich goed te laten voelen in jeans. Na een zoektocht van een jaar eindelijk met een dikke smile de winkel uitgelopen, het was meer dan een spijkerbroek, het was beleving en gezien worden.wij komen terug!

26 maart 2023

Beste jeanswinkel

Netjes verpakt, vriendelijk briefje erbij, altijd mooie spullen bij de rode winkel. Een van de beste jeanswinkels die er is. Hebben veel maten zowel lengte als breedte. Veel andere winkels hebben alleen maten die het meest verkocht worden. In fysieke winkels word je ook altijd erg goed geholpen.

12 februari 2022

Uitstekende service

Uitstekende service, mooi ingepakt en snel in huis gekregen
Er is naar mij gebeld omdat ik iets verkeerd had ingevuld online maar door het belletje goed gekomen

Gr,Eelco

2 februari 2022

Helemaal top!

Super service en mooie producten. Click & collect werkt als een trein en het ruilen met contact en advies via Whatsapp ook. Persoonlijke service van een lokale winkelier. Aanrader!

3 januari 2022

Topshop

Super nette winkel met alleen maar topmerken en goeie muziek op de achtergrond. Via Instagram DM sale een tas gekocht, erg persoonlijke en vriendelijk service!

29 december 2021