Lees wat reviewers zeggen
Godt kursus som giver en god mavefornemmelse til selv at starte ud med kajaksejlas. Vores instruktør leverede et professionelt kursus hvor sikkerhed og læring var fint afbalanceret.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mensen keken ook naar
Godt kursus som giver en god start / intro
Det var et fantastisk kursus
Det var et fantastisk kursus. Trods hård vind formåede Jesper at skabe tryghed og guide os alle sikkert igennem kurset. Udover at lære teknikker og redninger var det gennemgående udfordrende og hyggeligt på samme tid.
Kayak course
My son and I attended the beginner weekend course and had a great experience. Søren and Hanne from DesignKayaks took excellent care of all the participants and created a friendly learning environment. Thanks to Søren’s clear demonstrations and explanations, we successfully passed the test and earned our IPP2 certificate. We had a fantastic time and would highly recommend the course!
Lærerig og sjov weekend på IPP2 kursus
Lærerig og sjov weekend på IPPS 2 kursus med DesignKayaks. Der var styr på sikkerheden, og det var dygtige, motiverede og engagerede instruktører der guider os igennem undervisningen på en spændende og sjov måde. Vi har hygget os og grint, og lært rigtigt meget. TAK for en fed oplevelse.
Kursus til alle kommende kayak entusiater
Super godt kursus med god instruktør, det var lærerigt og trygt hele vejen. Og ikke at forglemme helt vildt sjovt.
Har deltaget i IPP2 kursus som var…
Har deltaget i IPP2 kursus som var virkelig godt og grundigt. Stor anbefaling herfra
Søren er sindsyg god instruktør
Søren er sindsyg god instruktør, som gerne deler viden ud af hans 20 års erfaring som instruktør. Kan kun anbefale at tage dette kursus, hvis man overvejer at få sig en havkajak.
Kajak kursus IPP2
En kanon weekend dygtig underviser som i den grad forstod at gøre det trygt og godt. Havde bare den overskud som der skal til for at, vi kursister føler os i gode hænder. Kan kun anbefale nye til at gå den vej. Tror og er overbevist om at jeg nu kommer meget mere ud på eventyr. Tak til designkajak. Ved Søren og Hanne.
Super dygtige som instruktør har taget…
Super dygtige som instruktør har taget ipp2 kursus hos dem og købt kajak og tilbehør , de er søde imødekommende rimelige priser
De kan kun anbefales 😘
Kajak kursus
Stor ros til DesignKayak. Jeg var på et fint kajak grundkursus, dog var der noget jeg ikke var helt tilfreds med. Derfor skrev jeg en anmærkning/klage til DesignKayak. Det blev taget meget seriøst, og meget fint kompenseret. Så 6 stjerner herfra. :)
Academy, kan anbefales
Deltog i Academy
Kompetente, opmærksomme instruktører, som havde blik for og var åbne overfor deltagernes niveau og ønsker. De skabte en god stemning og sørgede for gode rammer og forplejning.
Fem stjerner herfra
Fem stjerner herfra. Det er blevet til hele to kurser for mit vedkommende hos Designkayaks.
I sommeren 2024 tog jeg IPP2 beviset I Genner Bugt. En weekend hvor det uheldigvis stod ned i stænger fra start til slut. Alligevel formåede Designkayaks at skabe en fantastisk lærerig og humørfyldt weekend, som sent vil glemmes.
2025 stod på Designkayaks Academi - Next Level, hvilket blev afholdt i Vejle Fjord med udgangspunkt fra Brejning Lystbådhavn og base i egen Camp vest for Vejle. Teknikker blev pudset af og nye blev præsenteret på pædagogisk vis. Jeg føler mig nu endnu mere rustet til at tage på tur på egen hånd, men vil ikke udelukke at jeg tilmelder mig flere kurser hos Designkayaks, hvor man mærker kompetence, nærvær, humør og et brændende engagement.
Design Akademi
Kompetente instruktører som skabte rammerne for en skøn weekend. De havde blik for hver enkelt, og det var dejligt, at de havde flere løsninger på de forskellige teknikker🤩. Helt igennem en dejlig lærerig weekend med højt humør og fede friluftsrammer🔥🌳
Jeg var med på Academy
Jeg var med på Academy. En rigtig god weekend, med opfriskning af grund teknikker og træning i nye ting og aften med Hygge i campen.
Godt og lærerigt kursus.
Godt og lærerigt kursus.
Der blev taget udgangspunkt i den enkelte deltages niveau. Hyggelige og lærerige timer på vandet., med dygtige instruktører.
Campen en hyggelig oplevelse, med bål, vildmarksbad, sauna, udekøkken og overnatning i shelter.
Deltog på Design Kayaks første Academy…
Deltog på Design Kayaks første Academy over en weekend med grundig genopfriskning og øvelser i diverse styretag, redninger etc. samt fællestur søndag. Rigtig god stemning hele vejen i gennem, dejlig mad og godt fællesskab i Campen efter roning. Dejlige opmærksomme værter gennem hele forløbet. Kunne helt sikkert have lyst til at deltage igen. 😎
Fantastisk service
Da jeg bestilte en ny pagaj, fordi jeg mistede min for 3 mdr. siden, viste det sig, at de havde fundet min, da de var samme sted, som jeg var, bare dagen efter. Så jeg sparede små 1000kr til en ny. Det er sgu god service😁
Årsagen til at de formodede, at pagajen var min var, at de havde lagt et billede af deres kajaktur på Facebook. Det kommenterede jeg på med et billede af min tur dagen inden, samme sted. De kommenterede om jeg manglede en pagaj, men det forstod jeg ikke, da jeg først 3 uger senere, fandt ud af, at jeg havde glemt den.
Kæmpe tak for super service😁
Kajakkursus på Feddet i april 2024
Deltog i et kajakkursus en weekend på Feddet sidst i april med Christian som instruktør. En meget dygtig, pædagogisk og tålmodig instruktør, som var virkelig god til at lære fra sig på en på en både sjov og inspirerende måde. Vi var et lille, godt sammensat hold på 5 personer i alderen 48-79, og instruktøren favnede os alle og gav individuel hjælp og støtte, hvor det var nødvendigt. Personligt fik jeg rettet op på nogle dårlige rovaner, jeg havde tillagt mig, samt lært en masse nyt. Især selvredningsøvelser samt manøvreringsteknikker er nye, solide færdigheder, som gør, at jeg føler mig meget mere sikker på vandet.
IPP2 Kursus ved Feddet
Jeg deltog i deres IPP2 weekend kursus ved Feddet(Faxe). Instruktøren Christian gjord det fantastisk. Han sørgede for at holde det på et niveau hvor alle kunne følge med, og havde en stor tålmodighed.
YouTube kan gøre en del, men at komme ud hos en instruktør, som hjælpe en med at forfine teknikker og komme med tips og tricks gør en kæmpe forskel.
Kæmpe anbefaling her fra.
Fantastisk service og tur
Først en helt gennemført service. Vi fik gavekort i julegave, som var udløbet pga. Corona og sygdom i familien. Det blev der set bort fra selvom firmaet var i deres helt gode ret. Pinsens dag kom så, der var mange sommerfugle i maven. Det var en helt fantastisk tur, alt frygt er gjort til skamme, så hyggeligt selskab og undervisning. Troede ikke, at det ville blive så fedt, sidder med en lykkefølelse i kroppe og er meget træt 😊 kan på det varmeste anbefales
Lees meer over geverifieerde reviews.