Designkayaks Reviews

4,7

Det var et fantastisk kursus. Trods hård vind formåede Jesper at skabe tryghed og guide os alle sikkert igennem kurset. Udover at lære teknikker og redninger var det gennemgående udfordrende og hyggel... Toon meer

Lærerig og sjov weekend på IPPS 2 kursus med DesignKayaks. Der var styr på sikkerheden, og det var dygtige, motiverede og engagerede instruktører der guider os igennem undervisningen på en spændende o... Toon meer

Godt kursus som giver en god mavefornemmelse til selv at starte ud med kajaksejlas. Vores instruktør leverede et professionelt kursus hvor sikkerhed og læring var fint afbalanceret.

My son and I attended the beginner weekend course and had a great experience. Søren and Hanne from DesignKayaks took excellent care of all the participants and created a friendly learning environment.... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Weekend IPP2 kursus

Var på weekend IPP2 kursus. Kanon instruktør (Jack) som er dygtig til at forklare og demonstrere. Der er styr på sikkerhed og udstyret er super. Efter endt kursus har jeg meget bedre teknik og har styr på redningsteknik, hvis uheldet skulle være ude.

20 april 2024

Designkayaks - super gode i hele forretningen!

Vi deltog i Designkayaks begynderkursus med stor fornøjelse. Alt foregik i gode trygge rammer. Efterfølgende købte vi to kajakker og diverse udstyr. Vi synes, at vi fik en fantastisk behandling og altsammen til en super god pris. Vi havde en mindre reklamation efter 2 år (garanti udløbet), men den blev håndteret med det samme og med samme fantastiske service som vi oplevede da vi i sin tid købte. Designkayaks skal naturligvis have 5 stjerner - mindre kan absolut ikke gøre det.

20 augustus 2022

Havkajakkursus IPP2

Jeg var på et rigtig godt Havkajakkursus IPP2 i weekenden. Følte virkelig jeg lærte meget og kan varmt anbefale dette kursus. Særlig tak til vores instruktør Jack.
Det var en mega fed weekend

27 juni 2022

Nem bestilling på via deres hjemmeside

Nem bestilling på via deres hjemmeside.
Tager telefonen når man kontakter dem.
Personen jeg talte med var med det samme klar over hvilken bestilling det drejede sig om.
God information om leveringen.
Hurtig levering med med en kompetent ansat.
Det kan kun give fuld plade 🤗

Thomas Sylvest

15 september 2021