Ik heb meerdere pogingen gedaan om telefonisch contact op te nemen, maar er wordt niet opgenomen en er volgt geen terugkoppeling. Voor een webshop vind ik bereikbaarheid echt een basisvereiste. D... Toon meer
Wat een geweldige shop! Het is echt een uitkomst, lekker makkelijk online producten bestellen, waar ik normaal een aantal ritjes naar de toko in de stad moet maken. Snelle en goede service/levering... Toon meer
Voor de oud en nieuw inkopen dacht ik snel ff wat spullen te gaan bestellen via deze webshop. Gisteren 23 december besteld en zojuist (volgende dag) 24 december geleverd. Een top snelheid van levering... Toon meer
- Oosterse winkel
- Chinese supermarkt
- Indiase kruidenierswinkel
- Japanse kruidenierswinkel
- Noedelwinkel
- Rijstwinkel
Online speciaalzaak in exotische levensmiddelen, snel en gemakkelijk de lekkerste producten die u vanuit huis gewend bent, binnen 1 dag bij u thuis geleverd binnen de Benelux. Het assortiment is samengesteld met culturele invloeden vanuit de hele wereld.
Cruquiuszoom 51, 1069 EH, Cruquius, Nederland
- info@dethuistoko.nl
- dethuistoko.nl
Ik heb meerdere pogingen gedaan om…
Daarnaast werkt de website maar deels: veel producten hebben geen foto of duidelijke productinformatie. Dat komt onprofessioneel over en maakt het lastig om met vertrouwen te bestellen.
Bestellen is één ding, maar service, bereikbaarheid en een fatsoenlijk functionerende website horen daar ook bij. Dat ontbreekt hier helaas.
Prima en gemakkelijk
Het was gemakkelijk om te bestellen. Onze keuze was op voorraad.
De levering was correct (2 dagen later dan beloofd, maar ligt aan de bezorger).
De betaling vond keurig na de levering plaats.
Snelle en correcte levering alleen de…
Snelle en correcte levering alleen de prijs is iets aan de hoge kant voor sommige producten.
De tht data zijn erg vroeg of verstreken
De tht data zijn erg vroeg. Twee zeewierchips zakjes zijn al over de datum en Bonito soep stock is nog maar 1 week houdbaar. Ik weet wel dat je producten vaak daarna nog kunt gebruiken, maar verwacht dit niet als ik iets net in huis heb. Van 'stock' (ik had er 3 gekocht, dacht handig als voorraadje) is dus geen sprake. Ik krijg het niet binnen een week op. Echt jammer.
Perfect als je snel wat nodig hebt
Perfect als je snel wat nodig hebt, maar niet in de buurt van een toko woont. Volgende dag bezorgd!
Krijg wel track & trace code maar geen…
Krijg wel track & trace code maar geen link er na om bestelling te kunnen volgen
Product is netjes verpakt en goed aangekomen
Heel fijn om bij jullie te…
Heel fijn om bij jullie te bestellen.Alles was heel goed en netjes verpakt.Ga zeker weer bestellen.Top en heel erg bedankt voor de snelle service.
The Toko!
Bestellen , Snel en heerlijke producten ! De dag zelf was het al verzonden!
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Ik had de verkeerde adres doorgeven. De ticket was beantwoord na paar uur en was daarna opgelost.
Perfect
Perfect, snel volgende dag geleverd alles verloopt volgens afspraak en groot stevig verpakkig.llijke shop.
Veel producten te kiezen en duidelijke shop. prima.
Leuke toko met lekkere marinades en…
Leuke toko met lekkere marinades en snacks! We gaan heel vaak bestellen. Scheelt ons weer ritje naar Toko te gaan rijden en sjouwen.
Super goede service
Super goede service, o.a. door de snelle levering van producten. Dank hiervoor!!
Betrouwdbaar zeker aanrader deze shop
Vlotte bezorging, goede kwaliteit en keuze
Onlangs Japanse producten besteld (o.a.Nisin Donbei Udon en mango cider) ik ben zeer tevreden met de snelle levering en kwaliteit van de producten.
Het aanbod is zeer ruim en variërend.
Snelle bezorging en precies de spullen…
Snelle bezorging en precies de spullen waar ik al een tijdje naar op zoek was. Ik zat met een vraag over een product maar werd keurig en snel geholpen. Toppers! Ik kom zeker terug.
Geweldige site!
Unieke producten die lastig te verkrijgen zijn in Nederland. Goede kwaliteit en snelle levering, zeker aan te raden!
Zeer tevreden over DeThuisToko.nl
Zeer tevreden over DeThuisToko.nl
Allereerst was ik aangenaam verrast door het uitgebreid assortiment aan exclusieve Aziatische producten, tijdens mijn eerste kennismaking met deze webshop.
Daarnaast vind ik de overzichtelijkheid bijzonder positief bijdragen aan de beleving van online shoppen.
Een absolute aanrader voor de liefhebber van Aziatische levensmiddelen!
Overzichtelijk, uitgebreid assortiment en snel
De webshop is overzichtelijk, waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar een bepaald product. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment. En een snelle levering, wat erg handig is, vooral in deze tijd!
Top!
Goede producten, eerlijke prijs en vlotte levering. Een nieuw vast adres!
Breed assortiment.Goede service!