Duidelijke/keurige website waardoor je makkelijk je bestelling plaatst en een overzicht hebt. Toen wij onze bestelling gingen afhalen werden wij keurig geholpen door een medewerker. Hij controleerde o... Toon meer
Uitstekende service en aardige mensen. Gisteren avond mijn bestelling geplaatst, keurig netjes telefonisch contact gehad ivm de openingstijden van de winkel. Vandaag mijn vuurwerk opgehaald. Stond k... Toon meer
Goede overzichtelijke website. Ruim assortiment. Leuke actie, vanaf een bepaald bedrag bij uitgekozen artikelen krijg je vuurwerk gratis. Ook krijg je een veiligheidsbril gratis. Is wel fijn voor de k... Toon meer
ruim assortiment en niet te duur. het is fijn dat er filmpjes bij staan zodat je weet wat je besteld. veel verschillende dingen zowel knal vuurwerk en vuurwerk voor volwassenen als kindervuurwerk. en... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Koop je vuurwerk online bij, de naam zegt het al: Dé vuurwerkwinkel van Nederland! www.devuurwerkwinkel.nl is al sinds jaar en dag leverancier van de felbegeerde Drgn, Spreek uit als Dragon collectie. Dit staat voor spectaculair en robuust vuurwerk voor liefhebbers, gemaakt door liefhebbers! Snel en eenvoudig bestellen op een frisse website met de beste klantenservice en altijd een vuurwerkdealer in je buurt!
Bijna alles goed
Bijna alles goed, alleen jammer dat je pas kan bestellen vanaf 20 euro. Verder helema top
Zomaar
Het was voor mij niet helemaal duidelijk hoe het moest met het bestellen omdat je op 4 site kon bestellen.
De afhandeling is voor de rest uitstekend.
Goed overzicht
Goed overzicht, ruime sortering, eenvoudig te bestellen en dichtbij op te halen.
Goeie overzichtelijke site.
Top kan niet beter
Wij zijn heel vriendelijk en goed…
Wij zijn heel vriendelijk en goed geholpen !!!
Goede uitleg en service
Redelijk goed
Redelijk goed. Geen e-mail bevestiging ontvangen.
Via internet op devuurwerkwinkel.nl…
Via internet op devuurwerkwinkel.nl bestellen is prachtig.
Goeie uitleg overal bij en zelfs filmpjes. Helemaal top.
Ger de vries haarlem
Makkelijk in alle rust besteld , goed geregeld met ophaal tijden (geen eeuwige wachttijden) vriendelijke mensen bij de ijzerwaren winkel Ger de Vries .
Geweldig
Altijd geweldige service en vriendelijke medewerkers. Altijd een ruime keuze uit vuurwerk en helemaal top qua prijs, Een dikke 10 krijgen ze van mij!
Bestellen ging makkelijk en met afhalen…
Bestellen ging makkelijk en met afhalen lag alles netjes klaar :)
Filmpjes bij het vuurwerk
Filmpjes bij het vuurwerk, heldere bestelprocedure en afspraken nagekomen. Prima zoals het hoort dus!
Kon het zo ophalen en ben in 1 minuut geholpen. Alles keurig verpakt en kreeg hulp om het naar de auto te dragen. G en g . Andel
Duidelijke site met filmpjes
Duidelijke site met filmpjes. Vuurwerk was netjes verpakt in stevige doos en werden snel geholpen in de winkel. Super !
Goed geregeld!
Heb de bestelling online gedaan, handig met de filmpjes waar op je kunt zien wat het vuurwerk doet. Bij het ophalen vriendelijk ontvangen met uitleg bij de Bergse Dumphal, hierna melden bij de kassa en kon achter in de winkel mijn bestelling ophalen, alles stond klaar en werdt samen met mij gecheckt of alles compleet was. Stond snel weer buiten. TOP
Leuk vuurwerk en een goede service
Leuk vuurwerk en een goede service. Ze deden ook nog wat extra's erbij, altijd leuk!
Top winkel
Goede service en grote variatie aan producten die niet te duur zijn. Zeker aan te bevelen!
Snel en goed geholpen.