Duidelijke/keurige website waardoor je makkelijk je bestelling plaatst en een overzicht hebt. Toen wij onze bestelling gingen afhalen werden wij keurig geholpen door een medewerker. Hij controleerde o... Toon meer
Uitstekende service en aardige mensen. Gisteren avond mijn bestelling geplaatst, keurig netjes telefonisch contact gehad ivm de openingstijden van de winkel. Vandaag mijn vuurwerk opgehaald. Stond k... Toon meer
Goede overzichtelijke website. Ruim assortiment. Leuke actie, vanaf een bepaald bedrag bij uitgekozen artikelen krijg je vuurwerk gratis. Ook krijg je een veiligheidsbril gratis. Is wel fijn voor de k... Toon meer
ruim assortiment en niet te duur. het is fijn dat er filmpjes bij staan zodat je weet wat je besteld. veel verschillende dingen zowel knal vuurwerk en vuurwerk voor volwassenen als kindervuurwerk. en... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Koop je vuurwerk online bij, de naam zegt het al: Dé vuurwerkwinkel van Nederland! www.devuurwerkwinkel.nl is al sinds jaar en dag leverancier van de felbegeerde Drgn, Spreek uit als Dragon collectie. Dit staat voor spectaculair en robuust vuurwerk voor liefhebbers, gemaakt door liefhebbers! Snel en eenvoudig bestellen op een frisse website met de beste klantenservice en altijd een vuurwerkdealer in je buurt!
Duidelijk en overzichtelijke website.
Duidelijk en overzichtelijke website.
Makkelijk te bestellen en af te halen.
Top.
Bestelling perfect geleverd
Bestelling perfect geleverd, met nauwelijk wachttijd bij afhalen
Keurig geregeld
Keurig geregeld. Bestelling lag netjes klaar.
Gemakkelijk en snel bestellen
Gemakkelijk en snel bestellen, zelf kiezen wanneer ik kon ophalen en hoefde daardoor niet te wachten helemaal top.
Zoals altijd top
Hebben eerst via de site filmpjes…
Hebben eerst via de site filmpjes zitten te bekijken om het mooiste vuurwerk te bekijken en toen al genoten!
Nu met oud en nieuw gaan we het zelf afsteken en kunnen we nogmaals genieten
Werkt prima
De site is goed ingedeeld in categorieën, dan nog is het een beetje lastig om pakketten met elkaar te vergelijken. Heel goed zijn de filmjes van het vuurwerk, je ziet precies wat je koopt en hoelang het "mee gaat".
Al met al tevreden.
Afrekenen en ophalen zoals het op de site staat vermeld.
3 sterren want ik vind het eerlijk…
3 sterren want ik vind het eerlijk gezegd raar dat er niet (ongevraagd) al het bestelde vuurwerk in een vuurwerktas (staat in de bestelling) wordt gedaan.
Hiernaar gevraagd bij de verkoopster maar zij gaf mij het gevoel dat ze deze niet eens hadden. Ze gaven uiteindelijk aan dat deze inmiddels op waren.
Het gevolg was dat ik een heel dun plastic tasje kreeg waarmee ik op de fiets door de regen reed. Niet echt handig.
De manier van bestellen en de manier van afhalen (op elk uur) is goed geregeld
Goede website
Goede website. Aanmaakstokken konden niet geleverd worden. Wel jammer dat we daar zelf na controle thuis achter moesten komen; het had deze Vuurwerkwinkel gesierd als zij dit bij afhalen even hadden gemeld. Nu kunnen wij zelf terugkomen om het teveel betaalde terug te halen. Als je kant en klare vooraf bestelde pakketten aanbiedt moet je er echt voor zorgen dat het klopt. Ga ik nog teru volgend jaar?
Zeer Tevreden Klant!!
Uitstekende service en aardige mensen.
Gisteren avond mijn bestelling geplaatst, keurig netjes telefonisch contact gehad ivm de openingstijden van de winkel. Vandaag mijn vuurwerk opgehaald. Stond keurig gereed in een tas met naam en aankoopbon erop. De tas werdt nagelopen of alles compleet was en op de lijst afgevinkt. Heel erg positief!! Dit heb ik niet eerder meegemaakt. Bij andere bedrijven ging het puur om de verkoop en omzet. Geen uitleg, geen service, geen naloop controle van je bestelde producten.
Ik ben uitermate tevreden en kom hier zeker volgend jaar terug!!!! Top bedrijf.
Super vuurwerk
Fijn om weer eens leuk vuurwerk af toesteken wat we vroeger ook hadden toen we jong waren. Topje en een fijne jaarwisseling allemaal bij de vuurwerkwinkel.
Prima verkooppunt
Prima verkooppunt. Mooie pakketjes voor nette prijzen.
Goede service snel geholpen goede…
Goede service snel geholpen goede sfeer. 👍
Prima selectie
Prima selectie, betaling niet heel makelijk, ideal werd niet via de app afgehandeld
Makkelijk en vriendelijke bediening
Snel en makkelijk en duidelijk om te…
Snel en makkelijk en duidelijk om te gebruiken.
Mooi en handig snel vuurwerk gekocht
Ruime keuze makkelijk te bestellen kan…
Ruime keuze makkelijk te bestellen kan zelf bepalen wanneer je het op kunt halen toppie!!!!