Se, det er en virksomhed, som man kun kan anbefale. Atmosfæren er hjælpsom og godt kommunikerende, og resultatet er intet mindre end perfekt - det er lakering på et niveau, man slet ikke havde set for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores montanareoler er blevet så flotte igen. Nemt og hurtigt at få pris og bestille tid. De er virkelig effektive og hurtige på mailen. Det tog under en uge for 4 reoler med skuffer.
Det er et overset håndværk og Dibbern er Superliga. De går ikke på kompromis og leverer hver gang. Denne gang grimme, slidte skuffefronter, der nu står knivskarpt. Upcycling på den fede måde.
Bedrijf heeft geantwoord
Første klasses slibning og maler arbejde på mine originale køkken låger fra 1940 - jeg er cand.arch. og det kan være svært at finde steder hvor man kan få lakeret/malet op, så lågerne kan holde minds... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.
H.J Holst vej 32, 2610, Rødovre, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vi fik malet vores køkkenfronter. Det var et rigtig flot arbejde - ikke en finger at sætte på det. Dibbern svarede også rigtig hurtigt på de mails vi sendte undervejs. Men til gengæld var der 4 ugers leveringstid, hvilket var 3 mere end vi havde forventet. Leveringstiden var forlænget, da de ikke kunne skaffe malingen. Hvilket jo er en god årsag - vi fik bare ikke noget at vide om det før vi selv spurgte ind til hvorfor vi ikke fik fronterne retur. Så en bedre kommunikation havde givet fem stjerner.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Jeg har som selvstændig snedker brugt Dibbern i mange år til primært maling af nyproducerede fronter, men også til til et par renoveringsopgaver. Dibbern leverer altid en perfekt stykke arbejde og jeg har aldrig haft en reklamation eller fejl på deres arbejde.
Derudover så er både Bent og Mark behagelige at samarbejde med som giver god vejledning og overholder aftaler indgået.
De bedste anbefalinger herfra. Mvh Viktor woodinspire

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
I forbindelse med renovering af køkken, har vi fået malet alle fronter i et Tvis køkken. Vi fik et godt tilbud, og fik god rådgivning. Efter maling kunne vi hente alle delene,nydeligt indpakkede., og det er hysterisk lækkert, det er som at få et nyt køkken, og de små skrammer der var kommet over årene, er alle repareret så det ikke kan ses. Vi kan kun anbefale Dibbern, og skulle vi få et behov for at få malet noget andet, så ved vi hvor vi skal ringe :-)

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Super service med hurtig svar om tilbud og øvrige henvendelser.
Virkelig flot arbejde af en skænk som vi fik malet. Tydeligt at se der er brugt tid på udtagning af hængsler/låse mv. inden der males.
Kan klart anbefales.
/Jørgen Schinkel

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Jeg fik malet køkkenlåger og vi er meget tilfredse med resultatet. Derudover har kommunikationen været god hele vejen igennem.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
God service, flot arbejde og levering til tiden. Kan i høj grad anbefales.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
God venlig og vejledende betjening. Jeg giver mine bedste anbefalinger.
Tilfreds kunde.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Flot arbejde - vores stole ser helt nye og til en fair pris
Kompent og venligt personale
Kan varmt anbefales
Helle og Stefsn

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Lakering af 8 stk 7’stole hvor nogle havde ridser og et par hakker hist og her. De er blevet super flotte. Havde lidt problemer med farven men det løste chefen hurtigt. Vi kan kun anbefale Dibbern….

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Hurtig, venlig og professionel service til en fornuftig pris

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Lakering af disse køkkenlåger fandt sted i november måned 2023. Der var tale om låger til underskabe fra Svane – der skulle mange af- og på skruninger til, idet lågerne typisk var 3-delt og en del var skuffefronter i den model vi havde købt 13 år tidligere. Maling med lidt reparationer blev perfekt udført. Lågerne er som nye, og efter genmontering ser det faktisk flot ud. Alle aftaler, herunder lovede tidsforløb, blev overholdt. Vi kan uden forbehold anbefale firmaet Dibbern Color-Design i Rødovre.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Jeg skulle have malet 5 hvide døre sorte, da der var lang leveringstid på dem i sort.
Dørene kunne jeg hente ugen efter super flot malet.
STOR anbefaling herfra.
Martin
Viking Glas & Bad

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Venlig betjening. Flot arbejde og hurtig produktion. Endvidere meget fair pris.
I har brugt dem før, og gør det helt sikkert igen 🙂
Mvh Helle og Eigil

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Som nyt igen og virkelig udførlig samlevejledning

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Høj kvalitet i malerarbejde - vi kommer igen

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Har netop fået spartlet, slebet og malet 7 døre.
De er blevet så flotte, afleveret til tiden af en venlig fragtmand og alt til aftalt pris.
Vi er meget glade og tilfredse.
5 stjerner og gerne flere 😀

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Flinke folk der har styr på hvad de laver.
Flot resultat til den aftalte tid. Bruger dem klart igen hvis jeg skal have malet flere ting.

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Nærværende og super service. Fik sprøjtelakeret 13 køkkenlåger og 4 skuffefronter. Super tilfreds og rigtig flot resultat. Kommer gerne igen, helt sikkert. Er yderst tilfreds

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Behagelig og professionel modtagelse. Virkelig god og udfyldende gennemgang af forløbet. Flot arbejde. Som tidligere var denne oplevelse også rigtig god.

Yderst venlig betjening.
Kanon flot resultat

Antwoord van Dibbern Color-Design Aps
Lees meer over geverifieerde reviews.