Fantastisk service. Pakken kom hurtigt efter jeg havde bestilt og tøjet lever op til billederne på deres hjemme side samt var kvaliteten på tøjet i top🫶 Et dejlig sted at handle for både store og s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk kundeservice! Min pakke have et lille hul og min bluse var beskadiget. Jeg skrev til kundeservice og fik straks besked om, at de ville kontakte leverandøren. Et par dage senere fik jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har i flere år været stamkunde, og har altid fået den bedste behandling. Udover deres forskelligartede styles, Brand og priser, så bliver jeg altid mødt med et smil og et tilbud om hjælp. Samtidig... Toon meer
Lyn hurtig levering. Produktet er helt som som forventet ud fra billederne på hjemmesiden. Blev også helt glad over den personlige indpakning, selvom produktet er det samme, så føles det mere eksklus... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
DIDRIK-Retail Vores drivkraft er en passion for at drive en ordentlig og god virksomhed i alle dens aspekter, om det er behandling af personale, leverandørvalg, kunder mm. Når du handler ved os, støtter du det lokale handelsliv i Thisted by i hjertet af THY og den lille selvstændige (os). "When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance" (unknown) Der kommer nye varer hver dag og de ligger klar til at komme online med det samme, så her vil i altid finde det nyeste nye både her på webshoppen og i den fysiske butik. Da webshoppen og den fysiske butik er i samspil, kan der forekomme udsolgte styles, vi bestræber os på at dette ikke sker, men da webshoppen trækker på butikken, vil i derfor heller ikke modtage varer pakket ind i overflødigt plastik da varene er at finde i butikkerne og ikke på et stort lager. Shop løs og giv den bare gas, du må godt for os. De kærligste hilsner fra Mette & Charlotte Didriksen & resten af team DIDRIK-Retail
Contactgegevens
Toldbodgade 4, 7700, Thisted, Denemarken
- +45 42 45 57 97
- info@didrik.dk
- didrik.dk
Fantastisk service
Et dejlig sted at handle for både store og små😌
Hurtig levering
Fin levering osv - lidt øv kvali
Levering og betaling gik super fint. Intet der!
Dog er vi en smule skuffet over kvaliteten af den "kålorm" vi har købt. Øjnene på den er allerede halvt væk (efter en uge). Bare man kører en tør tommelfinger henover øjnene på den et par gange kan man se at de bliver tværet ud / forsvinder.
Meget tilfreds hurtig levering
Varene var perfekte til en god pris
Varene var perfekte til en god pris! Hurtig levering og meden sød hilsen❤️
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Min pakke have et lille hul og min bluse var beskadiget.
Et par dage senere fik jeg refunderet mine pengene, selv om de ikke havde hørt fra leverandøren endnu.
God service og gode produkter.

Antwoord van Didrik.dk
Varen var af god kvalitet og super…
Varen var af god kvalitet og super hurtig levering - alt i alt en god oplevelse.

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Min pakke kom ikke til lovet leveringstid, hvilket var ærgerligt da jeg skulle have varen med på ferie. Posten havde sendt den forkert. Da jeg var på ferie skrev jeg til butikken, at den ikke var kommet og at jeg ikke var interesseret i varen længere og den skulle retur, samt jeg ville have pengene retur. Får hermed at vide af Charlotte, at det er min egen skyld og at jeg har reageret for sent. Men skrev jo jeg er på ferie??? Hermed bliver pakken efterlyst og sendt til min lokation, selvom jeg havde skrevet til Charlotte, at den skulle retur til butikken. Da jeg ligesom var på ferie havde jeg ikke mulighed for at hente pakken. Får derudover at vide, at jeg skal betale en bøde for ikke at hente pakken?? Men jeg havde jo sagt den skulle retur i første omgang og jeg ikke var hjemme pga ferie. Jeg handler ikke her igen og kan ikke anbefale dem. Dårlig oplevelse.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.