Lees wat reviewers zeggen
Lækre sko med bløde såler til de små nye fødder. Mange muligheder for at bygge sin yndlingssko op. Min datter fik et par vinterstøvler sidste år, og de var helt perfekte og holder stadig - men seneste... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gode sko! Vi har fundet de perfekte støvler til vores bredfodede dreng. Deres sutsko er virkelige også gode - de er de eneste vi har prøvet, som ikke falder af! Kæmpe anbefaling. Derudover er service... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos PYK, stort udvalg og meget hurtig levering. Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for st... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Build your own unique children's shoes and help to avoid overproduction and waste of shoes. Handmade in Portugal and delivered within 10 days.
Contactgegevens
Vesterbrogade 17, 1620, Copenhagen, Denemarken
- +4570605968
- hello@pykcph.com
- pykcph.com
Komfortable og flotte sko
Mine sko fra PYK (ja, voksen-sko, str. 46) har en underspillet lækkerhed, som jeg elsker. Prisen var skarp, men materialerne er lækre og skoen komfortabel. De er testet på cyklen, på café og i de norske fjelde, og de klarer alt i sikker stil.
Flot sandal der desværre ikke holder
Flot børnesandal der desværre ikke holder særlig godt. Efter en måneds brug er de gået op o skosnuderne og i dag er Velcro lukningerne gået op i syningerne. Det er ærgerligt at de ikke holder bedre, da mit barn syntes de er gode at gå med.
Super service
Meget kunde venligt
Kumme ikke sende forkert modtagne varer retur
Jeg fik tilsendt en forkert størrelse, der var ingen returseddel eller følgeseddel med og da jeg kontakter firmaet for at kunne sende varen retur, får jeg at vide at firmaet er stoppet 2 dage før. Hvilket er lidt underligt eftersom at man dagen efter stadig kunne købe varer på deres webshop OG de sendte mail om at lave en anmeldelse EFTER firmaet ikke eksisterer mere.
Jeg synes det er utrolig ringe at man kan tillade sig at fortsætte med at sælge varer efter man nægter at modtage forkerte varer retur fordi man har lukket shoppen (i flg dem - men både Facebook og webshop er stadig oppe).
Så jeg kan bestemt ikke anbefale at købe noget hos Pykcph. Ikke fordi deres varer ikke er fine (for det var de skam) men fordi man ikke kan stole på dem som firma.
Super lækre sandaler
Super lækre sandaler - fedt at finde nogle der er flotte uden at det går ud over komfort!
Vildt flotte og veludførte sko
Vildt flotte og veludførte sko! Alle tre børn er meget heldige og jeg ville ønske jeg også kunne få et par ;-)
Alt er gået som det skulle
Super lækre og bløde sko.
Super lækker sanddaler
Er andet år jeg har valgt og købe sanddaler hos Puk. Og de er så lækker og holder super godt. Masser f varme anbefaling her fra
Super lækre sandaler til vores unger
Super lækre sandaler til vores unger. Hurtig levering og retur ved forkert størrelse. Lidt svært at måle sig frem til størrelse i størrelsesguide ved nogle modeller.
Det er så fine nogle sko til mega god…
Det er så fine nogle sko til mega god pris. Deres vejledning ift. Skostørrelser passer helt perfekt.
Søde og hjælpsomme og hurtig levering
Lækre sko
Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for stor. Så bestilte jeg et nummer mindre hjem og vi prøvede dem på, men de havde ikke noget vokserum så de måtte retur.
Hun er super glad for sine sandaler og de er nemme at tage på selv.
Læderet er dejligt blødt og lækkert.
5 stjerner ✨
5 stjerner ✨
Skoene er så lækre at gå i lige fra starten! Kvaliteten er helt i top! konceptet er jeg også helt vild med.
Jeg har nu købt 5 par sko og sandaler ialt til mig og mine børn, som alle har været helt perfekte. Jeg har svært ved at købe sko andre steder, da kvaliteten ikke kan følge med Pyk.

Antwoord van Pyk Copenhagen
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.