Heb al jaren digitenne maar de laatste jaren wordt de ontvangst steeds slechter. Heb al een nieuw kastje, maar geen verbetering. Je kan niet eens met goed fatsoen een programma kijken. Constant valt b... Toon meer

Regelmatig geen ontvangst. Volgens de help-pages moet je het dan altijd in je eigen antenneopstelling zoeken. No way; die is prima. Goede kabels, richtantenne (Yagi) hoog in een antennemast en perfect... Toon meer

Zie mijn review medio april. Begin juni 2020 zou nieuwe Digitenne firmware automatisch geplaatst worden waardoor betere kwaliteit van ontvangst. Misschien nieuwe firmware wel geplaatst maar geen bete... Toon meer

Sinds juni 2019 twee ontvangers digitenne . Wij gaan ons contract opzeggen. Voortdurend storing of vastlopend beeld. De ene ontvanger staat op de begane grond, de andere op de 1e etage. We moeten voo... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Drama

Eerlijk gezegd vraag ik me af waarom ik nog klant ben. Heb 2 digitenne aansluitingen (kastje en insteekmodule)
De ellende begon toen ik ging verhuizen. Ik had een nieuwe insteekkaart nodig maar deze werd keer op keer naar mijn oude adres gestuurd. ik heb 3x mijn adres telefonisch doorgegeven, elke keer verzekerde de klantvriendelijke medewerker mij dat het nu goed ging en dat mijn nieuwe adres goed in het systeem stond. Helaas, nog steeds stond mijn oude adres in het systeem. Dit is echt tot 3x toe gebeurd, dat een medewerker het adres aanpast en dat de keer erop dat ik belde, weer doodleuk te horen kreeg dat mijn oude adres in het systeem stond!
Tot een medewerker mij zei dat het niet goed in hun andere systeem (2e??) was gezet. Lekker handig, 2 systemen. Tot zover hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2
Na een paar maanden had ik ineens slechte ontvangst, dus heb ik weer KPN gebeld. Er werd mij een nieuwe ontvanger en 2 nieuwe antennes gestuurd (eindelijk stond mijn adres een x goed in het systeem YAY)!
ik sloot tegelijkertijd een internetabonnement af, dat staat eigenlijk los van het hele digitenne verhaal maar schijnbaar heeft de medewerker hierdoor een fout gemaakt.
Na 3 maanden van onduidelijke rekeningen (in een voor mij drukke periode waardoor ik het een beetje heb laten verslonzen, stom...) besloot ik maar weer eens naar KPN te bellen. Wat bleek, toen ik in het vorige telefoongesprek om de nieuwe apparatuur vroeg, en het internetabonnement afsloot, heeft de vriendelijke medewerker mij plots voorzien van een nieuw (2e, en totaal overbodig) digitenne abonnement. Ik wilde helemaal geen wijziging in mijn bestaande abonnement! Ik wilde gewoon een nieuwe ontvanger en 2 antennes voor het al reeds lang geleden afgesloten abonnement dat bestaat uit 1 basis ontvanger en 1 voordelige extra ontvanger.

Omdat het abonnement nu als het ware gesplitst was kreeg ik dubbele kosten, dit was niet duidelijk omdat de facturen niet tegelijkertijd werden verstuurd. Van het ene abonnement kreeg ik per maand een rekening, van het andere abonnement kreeg ik 1 rekening voor 3 maanden. Wel had ik inmiddels rekeningen betaald dus vandaar de onduidelijkheid van de betalingsherinneringen. Na 45 min aan de telefoon te hebben gezeten met wederom twee zeer behulpzame medewerkers mag ik het door KPN verkeerd gefactureerde bedrag in 1x betalen incl. incassokosten en wordt het verrekend en krijg ik over twee weken het bedrag gerestitueerd. Dat was volgens de medewerker beter dan dat ik het liet herberekenen (dat was drama zij ze, uh lekker dan) Nu maar weer afwachten!
De enige reden waarom ik nog een ster geef is omdat je geen 0 sterren kunt geven. En ze waren wel heel aardig (alleen heb ik liever dat ze wat minder aardig zijn en hun werk wat beter doen). De incassokosten hoef ik overigens niet te betalen

13 januari 2015

voor bestelling extra kosten

Ik heb een digitenne abonnement besteld en moet 35,00 euro extra betalen voor verzending en activitatie, volgens mij is dat in het verleden niet geweest

30 november 2014

Stoort steeds

NIet fijn, analoog is probleemloos kijken, met digitenne valt de verbinding steeds weg en is ook niet hoger als 65 te krijgen, geen succes nog dus.

23 september 2014

Niets aan te passen

Gisteren avond besteld, maar kon nergens een ander afleveradres invoeren. Digitenne zelf en mijn facturen moeten namelijk op mijn huis adres terwijl het pakketje beter afgeleverd kan worden op mijn werk. Hier ben ik immers de gehele dag aanwezig.
Net vanochtend gebeld, adres kan natuurlijk niet aangepast worden. Valt een beetje tegen. Lijkt mij niet zo'n grote opgave.

26 augustus 2014

Fantastische service, en good value-for-money

Ik heb zelf zeer goede ervaringen met KPN. Ik zat eerst bij Scarlet, deze is (nog) goedkoper, maar levert geen fatsoenlijke service en komt afspraken niet na. ik heb nu een maand digitenne en KPN doet dat tot nu toe nog wel. Ik kwam vandaag thuis en toen zei mijn TV ineens dat mijn smartcard niet geactiveerd was. Na ongeveer 10 seconden in de wacht te hebben gestaan op hun GRATIS 24/7 (!) bereikbare klantenservice (dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een dusdanig bedrijf) werd ik te woord gestaan door een medewerker. Er bleek wat mis te zijn gegaan bij het afsluiten en het is dan ook een raadsel waarom ik de afgelopen maand gewoon tv kon kijken, maar er niet een actief abbo op mijn naam stond.

Hun fout natuurlijk, maar deze werd onmiddelijk hersteld (een uur later had ik weer alle zenders) en daarbij kreeg ik buiten de actiekorting die gold (een maand geleden) ook de eerste drie maanden gratis bij wijze van compensatie voor het ongemak. Ik had het bijna niet aangenomen aangezien ik absoluut niet gewend ben van telecom, energie, media aanbieders.

Overigens vond ik het ook minder erg omdat ik 1 minuut voor sluitingstijd nog een heel pakket had afgesloten en de aanwezige heren in de winkel dus nog na sluitingstijd met mij snel even alles geregeld hadden. Kortom, een kleine irritatie door een foutje die nog geen anderhalf uur duurde. Gratis opgelost (geen belkosten) in 10 minuten van mijn tijd met een meer dan flinke compensatie die m.i. niet eens nodig was geweest..

De kwaliteit is over het algemeen goed en de ontvangst ook wel. Soms als er iets groots langsrijdt stoort hij wel even. Ik irriteer me hier niet aan. En het is volgens mij de op een na goedkoopste.

Tip: loop gewoon even een KPNwinkel binnen als je het wil aanschaffen (en doe dit niet 1 minuut voor sluitingstijd ;)), dan kan je daar rustig al je vragen stellen en alles regelen. Je krijgt dan ook meteen het pakketje mee en kan ook gelijk alles installeren.

3 april 2014

Nog geen beoordeling

Heb me vorige week donderdag aangemeld voor digitenne en tot op heden,een week later nog niets ontvangen.
Als ik daar mijn oordeel over moet geven?Terwijl ze zeggen 3-5 werkdagen, dan ben ik niet overtuigd over de rest van de afhandeling.
Je mag een maand gratis proberen, als daar de wachttijd vanaf gaat blijft er niet veel over.
We zullen het wel zien.
Ik zit in ieder geval nog te wachten.(ik zal wel ongeduldig zijn,maar ga toch morgen bellen)

26 maart 2014

duidelijk en overzichtelijk

Informatie is duidelijk en overzichtelijk en alle informatie die ik zocht stond er op, een verademing na de chaotische site van Canal Digitaal! Hopelijk werkt het product zelf even goed.

20 maart 2014

Bestellen is makkelijk maar verdere service is shit.

Op 13-08-2013 bestelling gedaan op de site. Dit was makkelijk.
Kreeg ook mail terug dat ze de bestelling hadden ontvangen en binnen 1 tot 3 werkdagen zou ik het ontvangen.
Tot op heden niks. 2 keer gebeld. 1e keer werd mij verteld dat wij een rekening niet hebben betaald en dat wij hier een brief over zouden ontvangen. (wij hebben niks van KPN????)
2e keer werd gezegd dat wij geen goed bereik hadden in onze buurt. Weer werd hierover een brief ontvangen. Nog niks.
Had beide keren gevraagd om meer duidelijkheid maar dit doen ze niet. U ontvangt een brief hierover. Nou stuur die dan ook.
Dit is zeer onproffesioneel. Kom gewoon niet verder zo. Staat er een rekening open dan betaal ik die. Geen bereik in de buurt dan zoek ik wat anders. Wees duidelijk en eerlijk.

5 september 2013

Slordig, ingewikkeld, irritant, kwaadmakend

Even de gehele uitleg:

Ik heb digitenne van kpn besteld vis digitenne.nl
Ik krijg gewoon netjes mijn bevestigings mail binnen met een link naar kpn zelf als ik vragen heb.
Na enige tijd gewacht te hebben heb ik nog steeds mijn bestelling niet binnen dus ik belde naar kpn.
Blijkt dus dat hun de bestelling helemaal niet kunnen zien in hun systeem omdat ik via digitenne heb besteld! Dat terwijl er in de bevestigings mail duidelijk staat dat ik contact op moet nemen met kpn zelf als ik een vraag heb. Dat was al probleem 1.
Ik kreeg te horen dat kpn de bestelling dus niet kon zien en werd verwezen naar de kpn winkel in de buurt om zelf zo'n digitenne kastje met alle bijbehoren op te halen.
Natuurlijk met mijn geluk hadden geen van 2 winkels de kastjes op voorraad en kon het makkelijk 2 weken duren voordat ze die weer binnen zouden hebben. (Ondertussen was mijn abbonement van mijn bestelling al wel ingegaan!) dus ik heb weer gebeld naar kpn. ze zouden zo snel mogelijk mijn bestelling opsturen en de kosten van het abbonement zouden worden verrekend. 2 a 3 dagen later kreeg ik eindelijk een levering binnen. Echter kreeg ik alleen een insteekkaart binnen voor in een plasma tv. Aangezien ik geen plasma tv heb en nog steeds geen kastje van kpn kon ik niets met die kaart. Daarbij is dat niet wat ik besteld had.
Weer 2 dagen later is het pasje opgehaald en zou ik mijn bestelling binne krijgen. Zou alleen wel weer MINIMAAL 5 werkdagen duren.
Dus weer maar wachten.
Krijg ik op een gegeven moment een brief binnen van kpn met de medeling dat mijn bestelling onderweg is! Ga ik verder lezen zie ik staan dat ik dus een kastje krijg met afstandbediening.. maar ZONDER kaart en ZONDER kabels!
met andere woorden.. wat moet ik daarmee?!?!
Kon ik WEER gaan bellen.
Na letterlijk 40 min aan de telefoon te hebben gezeten, komt het erop neer dat mijn bestelling geanuleerd moet worden en dat ze een nieuwe bestelling voor mij gaan plaatsen. De kosten van het abonement wat al in is gegaan hoef ik dan ook niet te betalen.
Als mijn bestelling er inderdaad uit is gehaald word ik Vrijdag 14.06.2013 gebeld om te kijken of de nieuwe bestelling wel goed is geplaatst en neemt kpn mijn gehele bestelling en klanditie over! Ondertussen zit ik dus NOG STEEDS in de afwachtfase.

Nou kan iedereen zich vast wel voorstellen dat ik onder het schijt (sorry) krijg van dat heen en weer gebeld en gedoe! en zal voortaan wel 6x nadenken voordat ik OOIT weer iets zal gaan bestellen

12 juni 2013

Slechte ontvangst, slechte service bij opzegging

Na een jaar slechte ontvangst (lees geen ontvangst) is er een tijd gekomen van opzegging (wat erg aan de late kant is).
Middels een brief opgezegd in half december, welke op 14 januari, een maand later, in behandeling is genomen.
Hierdoor is de opzegtermijn van een maand dus een maand later dan gepland.

Na een kwartier in de wacht te hebben gestaan bij de klantenservice kom ik in contact met een jongen van de afdeling facturen die me doorzet naar een iemand van een andere afdeling (afdeling opzeggingen).

De mevrouw meldt dat het verwerken van een analoge manier van opzeggen soms erg lang (een maand blijkbaar!!) kan duren waardoor de definitieve opzegging dus ook opgeschoven wordt.
Hierdoor wordt er dus ook een maand extra in rekening gebracht, waar totaal niet op gerekend is.
De mevrouw meldt hierop dat ze er niks aan kan doen.
Hier is de klant dus de dupe van.

22 januari 2013

Alles dik voor elkaar bij Digitenne van KPN

De negatieve opmerkingen over Digitenne van KPN herken ik niet. Alles functioneert al jaren naar volle tevredenheid. Als er een zenderwisseling wordt uitgevoerd ontvang ik daarover tijdig en juiste informatie.
Kortom: Veel product voor relatief weinig geld!

14 januari 2013

Fake site

Heb net als vele anderen digitenne bij digitenne.nl besteld, niks ontvangen, dus KPN gebeld.
Nu blijkt dat digitenne.nl niet eens een site van KPN is!
KPN heeft al een rechtszaak tegen digitenne.nl lopen, dus als jullie toch de ECHTE digitenne van KPN willen, zou ik ffe met het gratis nummer van KPN bellen; 0800 0402
En het probleem wordt gelijk opgelost!

2 januari 2013

Waardeloze ballentent

De eerste keer dat er iets goed gaat bij KPN moet ik nog gaan beleven. Na vele pogingen op allerlei afdelingen sinds 1991 gaat ook nu weer alles verkeerd.
Digitenne via internet besteld maar wordt dus niet geleverd. Bij navraag van een half uur vertelde de wel heel aardige mevrouw dat er helemaal niets in hun systeem stond. Ondanks de bevestigingsmail was er dus helemaal geen bestelling !!!
Ik vraag me af hoe het bestaat dat KPN nog 1 klant heeft. Als ik mijn klanten zo zou behandelen had ik er al lang geen meer. En dan zie je op deze site dat het probleem dus al maanden speelt. Top gedaan KPN.

20 december 2012

Bestelling is niet geleverd.

Afgelopen vrijdag heb ik een bestelling geplaatst voor Digitenne. Het zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. Dat is dus niet gebeurd. Vervolgens kom je in een zeer lange wachtrij te staan wil je een service medewerker van KPN hierover spreken.

17 oktober 2012

Slecht

Vrijdag 7 sep besteld en nu nog steeds niet binnen!
Ze beloven het binnen 3 werkdagen te leveren, maar niets is dus waar!

Vandaag telefonisch contact gehad met KPN - gister is het pas doorgegeven en nu nog steeds niets onderweg!

Zo kan je toch niet met je klanten omgaan?!

12 september 2012

te weinig abonnement info

Moest bellen om achter voorwaarden abonnementen te komen, geen klant dus 0900 bellen.
Slechte zoekmogelijkheden op de site zelf. Telefonisch wel goed geholpen na ca. 5minuten wachten.

5 maart 2012

alleen via automatische incasso

Ik heb zojuist een bestelling geplaatst voor Digitenne, maar vind het erg jammer dat er alleen via automatische incasso betaald kan worden. Ik heb op dat gebied zeer slechte ervaringen met telecom aanbieders.
Geef de klanten de keuze om ook per acceptgiro te betalen, dat is wel zo klantvriendelijk !

2 maart 2012

Is dit jouw bedrijf?