Heb al jaren digitenne maar de laatste jaren wordt de ontvangst steeds slechter. Heb al een nieuw kastje, maar geen verbetering. Je kan niet eens met goed fatsoen een programma kijken. Constant valt b... Toon meer

Regelmatig geen ontvangst. Volgens de help-pages moet je het dan altijd in je eigen antenneopstelling zoeken. No way; die is prima. Goede kabels, richtantenne (Yagi) hoog in een antennemast en perfect... Toon meer

Zie mijn review medio april. Begin juni 2020 zou nieuwe Digitenne firmware automatisch geplaatst worden waardoor betere kwaliteit van ontvangst. Misschien nieuwe firmware wel geplaatst maar geen bete... Toon meer

Sinds juni 2019 twee ontvangers digitenne . Wij gaan ons contract opzeggen. Voortdurend storing of vastlopend beeld. De ene ontvanger staat op de begane grond, de andere op de 1e etage. We moeten voo... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Concurrerende prijs, snelle levering, goed product

Op woensdagavond digitenne met insteekkaart besteld, op vrijdag geleverd.
Installeren was geen 10 minuten, maar 5 minuten.
De Conax insteekkaart werkt prima in de Samsung LE32B530, op de site is deze TV niet genoemd, maar werkt dus goed.
(deze Full HD TV heeft een CI slot, geen CI+, maar maakt niets uit dus)

Icm met een 20Mb Internet + Bellen abonnement van Online van 25,- heb je dus voor 34,-/mnd een totaalpakket, daar kan geen enkele provider aan tippen.

4 februari 2012

Beeld OK afhandeling MINDER

Als in de buurt mensen met dezelfde achternaam wonen komt dat niet echt uit in de totale overeenkomst hierin zijn dus fouten gemaakt die in eerste instantie opgelost werden, later moest dit weer opnieuw....
Ik heb dan zowel een een aparte kast en insteek kaart, bij de laatste is de bijgeleverde informatie zeer beperkt dan alleen wat op de doos staat insteken en klaar???? niet echt. ook dit is wel weer opgelost waarvoor je toch weer moet bellen met de klantenservice...

31 januari 2012

Draadloos ? Echt niet !

Draadloos was mij verzekerd. Nou, echt niet dus. De antenne aansluiting
paste niet op mijn 3 maanden oude TV, dus moest ik het verlengsnoer
gebruiken dat was mee geleverd en dat is 10 meter lang. Plus 5 meter
snoer van de antenne die in het raam kozijn moest staan komt totaal op
15 meter snoer om 1. 5 meter te overbruggen. Draadloos ? Er kwam nog
een snoer bij, vanuit de wandcontaktdoos om energie te leveren aan het
antenne systeem dat anders niet werkt. " Draadloos " stel ik me iets
anders voor. Een mobiele telefoon heeft ook een antenne en weet je
waar die zit ? Digitenne is niet duur, dat is een pluspunt.
Alles heb ik terug gestuurd en dat ging perfect.

7 januari 2012

zwak / geen signaal in purmerend

Ik woon in purmerend. Binnen totaal geen ontvangst !! Ik moet een buitenantenne gebruiken met antenneversterker. Sommige kanalengroepen doen het niet. Ik gebruik nu een eenvoudige auto-antenne, die heb ik uit het dakraamhangend hoog op het dak bevestigd. Waarom komt het signaal zo zwak door in purmerend door. Met de antenne op het dak, geen ontvangst van N1,2,3 en NH. Verander ik de antenne, dan geen ontvangst van rtl4,5,7 en SBS.

Mensen kan de kracht van het signaal worden opgeschroefd; desnoods een steunzender in purmerend bijplaatsen.

26 december 2011

Voor de snelle e-mail en hun website vind ik prima

Ik ben voor het eerst klant bij digitenne. Nadat ik jullie info had gelesen wist ik op welk punte ik moet letten. Maar het is een bedrijf en er werken mensen. Ik geef ze de voordeel van de twijvel. Ik moet wel zeggen ik vind de aanbieding geweldig. Ik wil alleen maar tv. En dit is de perfecte oplossing. En de prijs is goed. Gelukkig lees ik de krant s'morgens in de trein.

17 december 2011

prima

prima ontvangst en snelle levering
super. ook voor op de camping en in de auto aangezien ik vaak onderweg ben

15 november 2011

ummm Beetje SLUW?

Je Hebt bijna overal de mogelijkheid voor 2 Maanden GRATIS kijken.
bij telfort proberen ze je op een sluwe manier een internet verbinding aan te smeren. Tuurlijk jo de moeder bedrijf is hetzelfde dus moeten zij ook maar de brood mee verdienen om mensen eeeen beetje voor achterlijk proberen te zetten... oooo ja dat heette op zijn tijd MARKETING
OF NI????

( Jo ik denk dat jullie morgen op de dag erger zullen worden daN UPC als jullie zo door gaan)

10 november 2011

kiki Boonstra, Leeuwarden

Ik heb sinds kort digitenne en ik moet zeggen dat ik dik tevreden met KPN niks geen trammelant ik had vorige week het aangevraagd en binnen 3 dagen had ik het in huis. Dus Dinsdag aangevraagd en het weekend kon ik al tv kijken. Super geen klachten.

9 november 2011

Tsja

22-10 bestelling geplaatst. 3-5 dagen levertijd staat in de bevestiging. Vandaag, 8 november is nog steeds niets ontvangen.

Ontevreden over de snelheid van leveren.

8 november 2011

Nog niet geleverd

Digitenne beloofd tussen 3 en 5 werkdagen te leveren. Ik heb op 23 oktober de bevestiging van de bestelling ontvangen maar tot op heden (7/11) nog niets ontvangen. Navraag bij Digitenne leert dat zij dat gaan nakijken en dat dat wel tot 8 werkdagen kan duren. Ondertussen hebben we al wel het bericht gehad dat ik moet gaan betalen. Dat vind ik wel erg voorbarig. Ik ben benieuwd naar de afloop.

7 november 2011

matige site

Site is extreem simpel wat bijna amateuristisch overkomt. Door het KPN-logo vertrouw ik het wel.
Ik kan nergens op de site zien hoe ik een extra smartcard kan bestellen, en of daar nog kosten aan zijn verbonden.

27 oktober 2011

J.H. Haartman

Het bestelformulier is misleidend.
Ik probeerde alleen een kaart te bestellen omdat ik een TV heb overgenomen met ingebouwde ontanger.
Bij aanvinken kaart bestellen gaat het vinkje bij de ontvanger weg.Je denkt dan alleen een kaart te bestellen. Niet dus.
Bij de derde stap denk je een overzicht te krijgen voorzien van de prijs en een vakje DEFINITIEF bestellen. Maar de prijsopgave is gekoppeld aan definitieve bestelling. Kijk eens naar andere websites. Daar krijg je een prijsopgave met wat je besteld heb alvorens je te binden.

12 oktober 2011

Is dit jouw bedrijf?