Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde brug for en tilstandsrapport hurtigt, da jeg havde en køber til huset. Fik anbefalet TP Design & kontaktede dem. De kom utroligt hurtigt, grundet min situation. De var meget grundige med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var meget imponeret over servicen jeg fik fra den byggesagkyndige. Vi havde snakket med flere byggesagkyndige, men fik den bedste pris fra TP-Design. Han vrkede meget proffesionel og hjalp mig god... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top ærlige, effektive og gør alt for for at give dig en god og hurtig vurdering, så huset kan blive klar til salg hurtigt og ikke skal vente flere uger.🤩💪 Skarpe priser, men mest af alt gode og hj... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

TP Design er et firma man kan stole på…

TP Design er et firma man kan stole på jeg har brugt dem på 3 ejendomme over en periode på 8 år til tildstandsrapport og energimærke, og vil bruge dem igen hvis jeg en gang skulle sælge igen altid hjælpsomme hurtig og billigere end alle de andre, kan varmt anbefales herfra.

Michael

20 maart 2026

Antwoord van TP Design

Hej Michael. Tusind tak for de pæne ord, de er meget værdsat.

Kan anbefales

Hurtig, professionel og fleksibel hjælp med pakkeløsningen energimærke/ tilstandsrapport/ el-installationsrapport i forbindelse med hussalg.

5 februari 2026

Antwoord van TP Design

Hej Klaus. Tak for den pæne anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top ærlige, effektive og hurtige 🤩👍💪

Skarpe priser, men mest af alt gode og hjælpsomme mennesker du kan stole på 🤩🤩🤩🤩🤩💪👍

29 mei 2025

Antwoord van TP Design

Hej Michelle. Tusind tak for de pæne og varme ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun medgive dette firma vores…

Kan kun medgive dette firma vores bedste anbefalinger. Venlige, hurtige og meget effektive. Vil helt klart bruge dette firma fremover, og anbefale dem til venner og familie.

10 november 2025

Antwoord van TP Design

Hej Anne. Hvor er det dejligt at høre, tak for anbefalingerne.

Professionelle og hurtige

Jeg havde brug for at få udarbejdet en tilstands rapport meget akut / haste sag ifht til salg af mit hus. Jeg kontaktede firmaet og de var ude ved mig dagen efter kl. 08.00

Det gik bare så fint, både i telefonen og personligt blev jeg mødt med professionelle fagfolk der tog opgaven seriøst !

Kan stort anbefales . Tak for god service ! ♥️

6 oktober 2025

Hej Hüsne
Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service. Tak for de pæne ord, de er videregivet til alle involverede.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De vendte hurtigt tilbage med en pris…

De vendte hurtigt tilbage med en pris på opgaven. Eksekverede hurtigt og 1-2 dage efter jeg havde haft syn på min bolig, modtog jeg mine rapporter, så jeg kunne komme videre med boligsalg.

31 juli 2025

Antwoord van TP Design

Hej Mia. Tak for den flotte anmeldelse. Held og lykke med salget.

Vældig flink mand

Vældig flink mand, som var meget grundig og vidste en del om byggeri( selvfølgelig) det bedste var at de havde en hurtig tid til mig, da det var det sidste jeg manglede til salg af mit hus. Jeg vil helt klart anbefale Jer til andre..

25 juli 2025

Antwoord van TP Design

Hej Lillian. Tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.

tilstandsrapport og elsyn

Skulle bruge en tilstandsrapport og elsyn hurtigt, og dette blev klaret på få dage. God, grundig og hurtig service. Kan anbefales.

2 juli 2025

Hej Claus
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med forløbet.
Dine roser gives videre til de personer, der har behandlet din sag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den sagkyndige kom til tiden

Den sagkyndige kom til tiden, efter gennemgang af spørgsmål vedr. ejendommen, gik han straks igang med gennemgang af huset inde og ude, virkede meget professionelt.
Kan kun anbefale dette firma.

26 mei 2025

Hej Kenneth
Tusind tak for de meget pæne ord, det er vi glade for at høre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan absolut ikke anbefales

Kan absolut ikke anbefales.

Ejendomsmægler valgte TP design i forbindelse med salg af dødsbo. Aftalen var indgået med boet, ligesom fakturaen var udstedt til boet, hvilket TP design ikke respekterede.

Den chikane TP design har udsat de efterladte for har været fuldstændig forfærdelig. Det er en oplevelse vi ikke ønsker for andre i samme situation og derfor denne anmeldelse.

3 juni 2024

Antwoord van TP Design

Hej Stine. Vi udførte i juni 2024 rapporter for din mors dødsbo, efter aftale med din ejendomsmægler og dig som pårørende. Du ønskede efter udarbejdelsen af rapporter en forlænget betalingsfrist, vi gik med til en afdragsordning over 3 måneder. Efterfølgende valgte du ikke at efterleve denne. Du skrev herefter at du ikke ville anerkende kravet og at du ikke havde gæld til os, selvom du havde bestilt opgaven. Du var så fræk endda at sige at du ikke ”kendte os”?
Du henviste os til en bobestyrer/advokat, men han ville ikke vedkende sig kravet og sagde du stod for kontakten. Det endte med at din søster Ida betalte for dit udestående med os og hun diskede efterfølgende op med en 1-stjernet anmeldelse, som retvisende blev slettet. Vi forstår ikke jeres behov for gentagne gange at sende dårlige anmeldelser vores vej, det er ved at blive en form for chikane. Jeres anmeldelse drejer sig ikke om vore udførte arbejde, men derimod om at i begge er sure over at have fået en regning, fået rykkerskrivelser og være igennem et inkassoforløb. Alt dette kunne være undgået hvis fakturaen var betalt til tiden eller den fordelagtige afdragsordning blev overholdt, som vi var så venlige at tilbyde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektive, venlige og hjælpsomme!

Vendte hurtigt tilbage på vores henvendelse om et haste huseftersyn, kom ud og efterså huset i samme uge og weekenden efter havde vi rapporten klar.

Effektive, venlige og hjælpsomme!

28 februari 2025

Antwoord van TP Design

Hej Jakob, tak for dine ord og tilbagemeldingen.

Meget professionelt firma

Meget professionelt firma - super hurtig udførelse af rapport - mødt med venlighed og imødekommenhed -
Altid nemt at komme i kontakt med firmaet og hurtig respons

3 december 2024

Antwoord van TP Design

Hej Anne-Grethe. Tak for de pæne ord, de varmer.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ydelsen blev ikke leveret i henhold til attraktivt tilbud

Jeg modtog et godt tilbud på alle rapporter, som jeg accepterede. Da personen skulle på ferie var jeg meget fleksibel med at få lavet tilstandsrapporten hurtig. Så gik der 14 dage, hvor jeg INTET hørte fra elektrikeren. Jeg mailede og ringede til TP Design, men forgæves. Jeg har nu betalt med et nedslag svarende til merprisen, men jeg synes det er svineri, at de afgiver et favorabelt tilbud, som jeg accepterede, og så leverer de ikke som aftalt. Havde jeg kendt den rigtige pris på forhånd havde jeg valgt en anden leverandør.

2 oktober 2024

Hej Thomas
Lad os lige få historien på det rene. Vi aftalte besigtigelse d. 04-10-2024 og du havde rapporterne (tilstandsrapport og energimærke) selvsamme dag. Det er normalt en service, som er pålagt et hastegebyr af 500 kr. Men da vi skulle holde ferielukket (tilbød vi dette helt uden beregning). Du ringede og roste os for vores gode service, samme dag. Da vi kommer tilbage på kontoret fra ferie, har vi en masse mails fra dig hvor at du bliver mere og mere arrig. Det skal lige siges at El-installatørens oplysninger fremgik af din ordreaftale og der var fri mulighed for at ringe til ham imens vi var på ferie. El-installatøren siger desuden at han har lagt telefonsvarer, som du ikke reagerede på i perioden. Du vælger i stedet at finde en anden el-installatør (til en dyrere pris) og kræver at vi skal trække dette fra vores services, som intet har med el-installatøren arbejde at gøre, da han driver sin egen virksomhed. Dette finder vi ufatteligt urimeligt. Derfor er vi også forbavsede over din reaktion mod os og denne dårlige anmeldelse. Vi har af gode grunde ikke kunnet agere anderledes og føler vi har leveret en god service for vores vedkommende.

Perfekt.

Christoffer tog over vores byggesag på kort varsel og fik os i hus på bedste måde. Professionel, rimelig og hyggelig. Det kan ikke blive bedre.

2 juli 2024

Antwoord van TP Design

Hej Espen, tak for de pæne ord, de er hermed videregivet til Christoffer.

Fuld tilfredshed fra mig

Fuld tilfredshed fra mig. Dialog og personale utroligt hjælpsomme i en situation hvor det hele var lidt frem og tilbage i forhold til at salg var opstået over natten. De løste opgaven hurtigt og tilfredsstillende. Alexander var utroligt forstående over for jeg måtte aflyse første aftale og fandt hurtigt ny dato.

1 juli 2024

Antwoord van TP Design

Hej Jakob, tak for de pæne ord, de er hermed videregivet til Alexander. Vi er glade for din positive oplevelse af os.

God, behagelig & hurtig service

De var meget grundige med tilstandsrapport & energirapport. Det samme var elektrikeren.
Det sidste plus, var medarbejderen der kom ud. Utrolig behagelig fyr.
Tak for god service.

23 mei 2024

Antwoord van TP Design

Tak for din anmeldelse Thomas, jeg videregiver dine pæne ord til den byggesagkyndige.

hjælpsom

hjælpsom og venlige folk. Der var en chance for at jeg ikke skulle bruge deres ydelser, men de brugte alligevel lidt tid på at finde ud af om de kunne hjælpe mig. Tusind tak

30 april 2024

Antwoord van TP Design

Hej Sylvester. Tak for din feedback.

Lees meer over geverifieerde reviews.