Super service, havde fået bestilt en forkert server og der var ingen problemer med at skiftet til den anden
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har haft en Valheim-server hos din-server.dk i over et år nu, og servicen er kun blevet bedre med tiden. Har lige kæmpet lidt opdatering af serveren, som ellers har kørt fint det meste af tiden. S... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg tror aldring jeg har fået hurtige support, og dette på et problem som slet ikke var relateret til Din-server.dk men derimod et problem der ligger hos spiludvikler af ASKA. Med den service og komm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
flyttede fra nitrado, til din-server. 1. det kørte overhovedet ikke 2. dlc og mods havde start problemer 3. pladsmangel til mods blev dette løst... ? JA DET TROR JEG NOK... fik kæmpe hjælp over d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ved Din-Server finder du Danmarks bedste serverhosting og DDoS beskyttelse.. Alle vores servere er hostes i Danmark ...
Contactgegevens
Kisumvej 38, 7800, Skive, Denemarken
- info@din-server.dk
- din-server.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Træls oplevelse, forhåbentlig enkeltstående.
Tilkøbte mig adgang til en server til Valheim over tre måneder, men oplevede ikke at serveren fungerede på noget tidspunkt.
Til trods for at jeres support var hurtige til at svare og reagere (det der trækker op på anmeldelsen), følte jeg ikke at min problematik blev taget alvorligt, og mest af alt virkede det som om det var op til mig som forbruger at finde ud af hvori problemet lagde.
Det ville også kunne accepteres, hvis supporten vejledede i diverse fremgangsmetoder til at finde frem til problemkilden, men desværre blev svaret jeg fik tilbage ofte tilsvarende til "Det fungerer for mig".
Jeg burde måske have givet jer mere tid til at behandle problematikken, men efter 2 døgn uden at blive taget alvorlig, mistede jeg tålmodigheden, og opsagde med øjeblikkelig virkning.
Jeg har fuld forståelse for at Valheim er et nyt produkt, og at der kan være visse problematikker i begyndelsen, men føler ikke det er acceptabelt at opkræve et beløb for et produkt i ikke med garanti kan levere.

Gode priser og support
Gode priser, hurtig og professionel support. - Den går ud til dig Rune!
5/5 vil købe endnu en server ved dem!

Antwoord van Din-Server.dk ApS
En del startvanskeligheder med at få…
En del startvanskeligheder med at få serveren til at køre og et noget quirky webinterface, men efter serveren kom igang (Valheim), kører det ganske fint. Også helt fint og hurtig support, derfor 4 stjerner.

Antwoord van Din-Server.dk ApS
Ikke særlig meddelsom og vender ikke…
Ikke særlig meddelsom og vender ikke tilbage på forespørgsler.

Antwoord van Din-Server.dk ApS
De har ikke styr deres ting
De har ikke styr deres ting, og tilbagemeldinger er en by i Rusland.
Godt jeg kun mistede 60 kr. på en spilserver.
Editeret for tilbagemelding.
Jack, tak for svaret - men dette handler ikke om et spil der stadig er i beta, for det har intet med spillet at gøre.
I vender ikke tilbage på henvendelser og iøvrigt kan man ikke se oprettede sager i jeres kundesystem.
Mvh. Niels

Skuffelse på skuffelse...
Skuffelse på skuffelse...
24/7 support er en løgn, og det samme gælder instant-setup.
Ville ikke råde folk til at købe her...

3 Stjerner
Vores vps den er meget langsom og det har stået på i over 1 uge nu så kan desværre kun give 3 stjerner

Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig service, de kan ikke stave. Jeg betalte for en server som ikke virkede og så bedte de mig om at betale 200kr for at de kunne hjælpe. LAD VÆRE MED AT
KØBE HOS DEM.

Antwoord van Din-Server.dk ApS
Jeg fik det ik til at virke og fik ik…
Jeg fik det ik til at virke og fik ik penge tilbage

Virkelig forfærdelig oplevelse.
Virkelig forfærdelig oplevelse.
Deres servere er både langsomme, og lever ikke op til deres krav.
TILFØJELSE: De har nu svaret som kommentar herinde på Trustpilot. Men dette er ikke godt nok når de alligevel ikke svarer på mails eller tickets på deres side. De er et lille fup firma med små børn under taget!
NY TILFØJELSE: De har intet respekt og opfører sig som en flok børn som aldrig har haft erfaring indenfor kundeservice/support. Vil aldrig nogensinde anbefale dette firma❗️❌

Antwoord van Din-Server.dk ApS
Har indtil videre leveret en server der…
Har indtil videre leveret en server der ikke umiddelbart kan tilgås. Svare ikke på mails sendt til deres support, som ikke kan kontaktes på andre måder.

Antwoord van Din-Server.dk ApS
Det ikke sat ordenligt op
Det ikke sat ordenligt op, (web consol virker ikke, o.s.v) og for ikke den hjælp jeg skal have når jeg ber om det.
DIN SERVER ER LOR*
virkelig dårlig service ingen form for bedst ydeevne af service til deres kunder de sidder bare på deres flade heeeele dagen
Super fed host med hurtig netværk
fin service. fejl i systemet
jeg har for nyligt lejet en farming simulator 19 server hos din-server og stort set med det samme kom der en mail om at serveren var oprettet og at jeg kunne bruge den. dette var dog ikke tilfældet og jeg fik først den rigtige mail senere på aftenen. jeg ringede og spurgte deres support og jeg fik fat i nikolaj som virker som en flink ung gut han mangler dog bare at have lidt bedre styr på teknikken. jeg har den opfattelse at medarbejderne er på massivt overabejde da jeg klokken 21:13 (deres tekst support har åbent fra 12-19) fik en lettere agresiv mail fra dennis larsen om at han tidligere havde sagt i en mail at de ventede på at ham der stod for det var kommet hjem. som han i øvrigt ikke havde sagt i en mail. personen der står for at oprette serverene må da også være på massivt overabejde da jeg klokken 20:33 fik den rigtige mail om at serveren var åben og klar, denne gang kunne jeg da også bare logge ind og alt virkede som det skulle.
en ting i måske kunne gøre er at "uddanne" jeres support lidt mere i hvordan de ordner problemer.
ellers kan jeg anbefale dem de virker til at stå til rådighed selv lidt udenfor arbejdstiden.
Hold jer langt væk fra dem.
Hold jer langt væk fra dem.
Deres service er forfærdelig, og de trækker penge fra ens konto selvom man har opsagt sin konto ved dem.
Ringer man til dem får man hvad der lyder som en ung fyr der sidder på et larmende værelse i røret som ikke er til megen hjælp, og skriver man en ticket til dem og markere den høj prioritet tager det 21 timer før de svare og alligevel beder om flere oplysninger som står direkte i ticketen.
Jeg opsagde min konto ved dem da deres system ikke virkede og de efter flere dage stadigvæk ikke kunne få min server op.
Efterfølgende har de sendt mig adskillige fakturere om betaling, selvom jeg ikke har en konto ved dem, og har lige opdaget at de oven i har trykket penge på min konto en måned efter at havde opsagt kontoen ved dem.
Edit:
Aggressive i deres svar kan man da ellers lige sige de er.
Hvis de nu overhoved så deres tickets igennem var det tydeligt at se at jeg fik et svar om at serveren blev opsagt og pengene betalt tilbage da deres server ikke virkede.
Om det så er fordi de trækker pengene igen, eller aldrig betaler dem tilbage kan være lige meget, der er trukket penge som der ikke skulle være.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.