Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, havde fået bestilt en forkert server og der var ingen problemer med at skiftet til den anden

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har haft en Valheim-server hos din-server.dk i over et år nu, og servicen er kun blevet bedre med tiden. Har lige kæmpet lidt opdatering af serveren, som ellers har kørt fint det meste af tiden. S... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tror aldring jeg har fået hurtige support, og dette på et problem som slet ikke var relateret til Din-server.dk men derimod et problem der ligger hos spiludvikler af ASKA. Med den service og komm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

flyttede fra nitrado, til din-server. 1. det kørte overhovedet ikke 2. dlc og mods havde start problemer 3. pladsmangel til mods blev dette løst... ? JA DET TROR JEG NOK... fik kæmpe hjælp over d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cloud opslagservice

Geschreven door het bedrijf

Ved Din-Server finder du Danmarks bedste serverhosting og DDoS beskyttelse.. Alle vores servere er hostes i Danmark ...

3,9

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nikolai som er staff hos Din-Server

Nikolai som er staff hos Din-Server. Ringer til tlf support hvor ha siger *Hvem snakker jeg med* jeg spørg så hvorfor han ikke oplyser hans navn istedet for at lyde så sur i tlf. Jeg spørg ham om hjælp og han svare rigtig nedladende til mig. jeg fløjter efter min hun imens vi snakker fodi den er ved at smutte. så siger niko at jeg skal holde min kæft med at fløjte efter ham og snakker ikke pænt til ham. Jeg ber ham om at holdesin kæft og værer mere prof istedet for det bæ han har gang i. Det er ikke første gang at niko er sådan over for mig. Han snakker aldtid grimt og nedladende til mig

nu til det gode

Mikkel har hjulpet mig en masse på servern og været rigtig god til at svare og hjælpe fuld respekt til ham han gør det sku godt

28 november 2019

Hej Markus,

Vi beklager din dårlige oplevelse med vores telefon support.
Vi vil naturligvis følge op på dit feedback og tage en snak med den pågældende Supporter.

Vi er dog glade for at du har haft en god oplevelse, med vores anden Supporter Mikkel.

Din-Server teamet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er blevet glad for at være hos din…

Jeg er blevet glad for at være hos din server.
Da jeg er handicappet og har ikke så meget overskud i min hverdag.
Så jeg fik dem til at lave nogle ting så jeg ikke skal bruge så meget tid på div.
Du har virkelig været hjælpsomme.
Samt når jeg kom med nogle ide’er så gik de i gang med at undersøge om de kunne tilbyde det som jeg spurte om.
Det er i mine øjne kaldes service.
Vores server køre helt fint i dag efter at de kigget på serven.

7 november 2019

Jamen morten

Jamen morten, sjovt var det din supporter mike der havde sat alt op. ikke mit problem at i ikke kan holde styr på jeres supporter som endda krævede 2500 for 3 mdr support til serveren.'
Held og lykke i retten da jeg har haft access i 2 dage :D og så vil du ha fyldt beløb for 6 mdr som jeg intet har haft lejet eller har adgang til efter 2 dage

20 oktober 2019

Hej Kasper

Mike er ude af Din-Server og meldt til politiet.

Hvis du har noget fra ham vil jeg gerne ha det da det ikke er det han har sagt til mig.

Kan du ikke smide en mail til mig og så skal vi nok finde ud af en løsning på dette problem.

Hilsen Din-Server
Morten

Ikke brug deres host.

Nej nej nej!
Jeg havde engang en server hos dem, de var meget flinke til at starte med men når man fik købt sin server, gjorde de ikke en skid mega langsom support, når man spurgte om hjælp sagde de at de ikke var ens udviklere.

Og det værste er at jeg på en tidspunkt havde brug for hjælp inde på fjernskrivebords adgangs tingen hvor de derefter fik rettet fejlen, dog kom der 20 flere fejl elendigt host kan ikke anbefales til nogle som helst.

11 oktober 2019

Hej CapoxDK,

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse af vores Support.
Men vi yder desværre ikke Support på andet end vores Game Servers.

Køber du en VPS hos os, vælger du at sætte en FiveM server op på din VPS købt vil os, kan vi ikke garantere dig at vi kan yde support på den Server. (Da man på en VPS, kan sætte en hvilken som helst Server op, kan vi ikke garantere at vi har en Supporter der kan løse dit problem til en specifik Server)

Ligemeget hvor man køber sin VPS, kan der være problemer med Fjernskrivebords adgang, vi prøver så vidt muligt at løse problemet hurtigst muligt.

Jeg kan ingen rapport finde, på de "20" nye fejl som du nævner dukker op? Oprettede du en ticket på dette?

Mikkel.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har aldrig nogensinde fået så dårlig support

Har aldrig nogensinde fået så dårlig support hjælp før....
Jeg spurgte om de kunne hjælpe med at sætte en database op, hvor de svarede ja. Efter 2 dage er der stadig ikke sket noget, jeg prøvede at skrive igen da jeg havde fået en ny fejl, hvor man blev svaret med "Hej Det nytter ike og sende flere Support sagde und"

2 oktober 2019

Hej Lukas

Når man lejer en vps og vil ha FiveM server på den, så er det en selv der skal sætte den op og ikke os der skal gøre det for dig.

Vi prøver og hjælpe så godt vi kan og vi kan ikke bruge alt vores tid på og side og hjælpe med noget som vi ikke skal hjælpe med..

og ja som du skriver så går det ikke hurtigere ved du sender 6 support sager ind som handler om det samme.

Hilsen Din-Server

Kæmpe ros <3

Hey

Jeg vil give dem 5 stjerner fordi at de er så hurtige ved deres support.
Det er så dejligt at der er så kort tid.
Jeg sendte en besked til dem og der gik under 5 minutter så svarede de mig. KÆMPE ROOOOOS TIL DEM <3
Deres vps'er er generalt også bare god. Kæmpe ros til dem, syntes alle burde bruge det.

Mvh
Lukas K.

13 september 2019
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min anmeldelse af supporten

Meget dejlige support men er dog meget langsom til af svar. Men vil dog sige deres support vikker meget professionel. Vil gerne sige mange gang tak til Mikkel Krogsholm for at hjælp til og være meget venlige. Hvad jeg vil anbefal til din-server er at få support tid lidt mere ned.

13 september 2019

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse, vi prøver altid på at gøre os bedre.
Vi kan desværre ikke altid garantere at vi svare indenfor en time, da vi ikke er online 24/7, vi svarer dog altid indenfor 24 timer dog oftest på under 3 timer.

Mikkel.

Lallende amatører!

Lallende amatører!
Har brugt deres "service" i 3 måneder. Valgte at skifte til noget der rent faktisk virker.
Min server har nu været nede i 2 uger(!) og hver gang man skriver til supporten, får man at vide at den kommer op senere i dag.. Det er, hvis man ellers får svar, for det kan de åbenbart heller ikke finde ud af. Der kan gå en 3-4 dage og når de så endelig svarer, kan de ikke huske noget som helst. Har gentaget mig selv gang på gang, på trods af deres ticket-system hvor hele samtalen fremgår..
Dertil kommer mere eller mindre flabede svar fra både ansatte og ejer!
Tro ikke på de positive anmeldelser, dem har de sikkert købt sig til..

3 augustus 2019

Noget være bras.

Det er det værste bras ‏jeg har oplevet længe. Svarer ikke på beskeder. Er altid under vedligeholdelse. KØB. DET. IKKE.
Det er snyd og bedrag!

15 juni 2019

Kan hverken stave

Kan hverken stave, eller forstå.
Vil fraråde alle og en hver at købe noget hos dem.
Det tog over 24 timer at få en vps.
Træls at vi i danmark skal udsættes for så dårlig service.

31 mei 2019

Hej Mathias

Jeg beklager du har måtte vente i 24 timer på din vps

Kan du ikke smide en mail på morten@din-server.dk
så får du lige 7 dage mere oven i din server.

Hilsen Morten
Din-Server

Elendige vpser

Elendige vpser. Ikke det vær.

5 mei 2019

Hej Andreas

Kan du ikke sende en mail hvad der er galt med din vps så vi kan finde en løsning på det ??
Morten@din-server.dk

Hilsen Morten

ROS TIL DEM

ROS TIL DEM
De har den beste support jeg nogen siden har haft og de er gode og ville gerne hjælpe dig meget jeg anbefaler at i skal tjekke den ud

3 mei 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt en Ark survival game server…

Har købt en Ark survival game server hos dem, for det første er der ikke et direkte link til min server, efter installation, der måtte jeg have fat i support for at få det, for det andet så er mit kontrol panel på ingen måde et færdigt produkt, kan slet ikke se hvorfor man vælger at sælge så ufærdiggjort produkt. alle mine indstillinger plus mods bliver slet ikke installeret på serveren, har en god viden omkring dette til at vide at det burde virke. og ham jeg så snakkede med i support er pludselig ikke tilgængelig midt i vores chat. det virker som et amatør firma.

2 mei 2019

ROS TIL DEM!

Jeg har selv hostet fra mange steder bla OVH, og jeg synes stadig din-server er en rigtig fin host de udbydder en mega god dansk support som er til at forstå, og som sparker rov. er der en bug eller et problem fixer de det med glæde. de har en kraftig vps, og hosting. ros til dem og deres arbejde Kh Justin

26 april 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg prøver at få hjælp da der så sidder…

Jeg prøver at få hjælp da der så sidder en ved navn jonas og siger der ikke er en fejl og jeg ikke kan finde ud af det jeg siger så jeg vil skifte host da han siger jaja det er findt du kan jo heller ikke finde ud af det dårlig service

15 april 2019

Hej Søren

Det lyder ikke til at du har fået den support som vi skulle have haft givet dig. Der er sket meget siden din oplevelse og jeg vil gerne tilbyde dig en prøveperiode hvis der er nogle af vores produkter som du kunne have interresse i.

Du skal bare oprette en ticket så ser jeg på om vi kan oprette det til dig.

Med venlig hilsen Benjamin

Lees meer over geverifieerde reviews.