Bedste service! Vi har brugt Rasmus i snart 6år- her har vi en absolut faglig, kyndig og UDDANNET cykelmekaniker som ved hvad han taler om. Rasmus bliver ved med at imponere! Ydermere, som verden er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Sød, ung mand der kom til tiden og fiksede min ladcykel på 15 min. Billigere end mit lokale værksted og LANGT nemmere, end hvis jeg selv skulle bakse en tung, flad ladcykel til værkstedet. Helt kla... Toon meer
Dygtig,hyggelig smalltalk, mens slangen på baghjul skiftes. Dygtige cykelsmed Aput havde fuldstændig styr på el cyklen. 15 min.forsinket pga trafik kø, ringer lige til mig og orienterer. Bookede onlin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cykelmekaniker på en helt ny måde. Når din cykel skal ordnes, så kommer vi til dig!
Contactgegevens
3000, Helsingør, Denemarken
- 50 19 70 70
- kontakt@dincykelmekaniker.dk
- dincykelmekaniker.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Altid god service til rimelige priser
Altid god service til rimelige priser. Meget nemmere end at gå til cykelsmeden
DinCykelmekanier er DRØMMEN for den…
DinCykelmekanier er DRØMMEN for den travle børnefamilie. Vi bor et sted uden en lokal cykelsmed, og hvem har lige et par timer til at køre afsted med flade cykler. Nej vel! At man kan invitere cykelmekanikeren hjem til en bestemt adresse (for et rimeligt beløb alt efter temperament), og så slippe for al logistikken. Jeg elsker det
Det er så fint hvad der er lavet.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, ringede onsdag, og min ladcykel fik første tjek allerede 2 dag efter.
Jeg vil til hver en tid anbefale Din Cykelmekanikker til andre.
De kommer ud til en, og laver ens cykel med det samme. Ikke noget med at først at aflevere cyklen, og mangle den i nogle dage.
Glæder mig til at bruge dem igen.
Super service, kan varmt anbefales
Vi har brugt dette firma 3 gange er har hver gang været super tilfredse. Vi har ladcykel og det er så smart at man ikke selv skal fragte den et sted hen. Super service, humør, nemt at få en hurtig tid og fine priser. Kan varmt anbefale det!
Fantastisk service 🫶
Vi fik igennem mit job fikset 6 cykler…
Vi fik igennem mit job fikset 6 cykler som bruges til udlån, samtlige cykler var flade og halv dårligt vedligeholdt. nu spiller de alle sammen igen.
Jeg fik ligeså ordnet min longjohn og konens cykel.
Fin service, imødekommende og hurtig.
Det er på ingen måde sidste gang at bruger DinCykelmenaniker
Fantastisk service !!
Rasmus er bare den bedste ! Super effektiv og sød og rar. Kan kun give min bedste anbefaling.
Super betjening og arbejde
Fantastisk betjening og arbejde...jeg vender tilbage fremover 🌞💪👍 !
Kan varmt anbefales.
Super service og med stor faglighed.
God oplevelse
God oplevelse
Nemt at få ordnet sin cykel på
hjemmeadressen.
Dygtig cykelmekaniker og venlig og imødekommende😀
Kan varmt anbefales.
Hilsen
Gertrud Wandall
Fantastisk service
Virkelig en god service! I vores familie går vi ikke meget op i cykler og deres vedligeholdelse. Det betyder at vi havde fire cykler, som vi sjældent kom ud at køre på. De var eksede, skramlede og løse. For 1200 kr. blev alle fire cykler på en eftermiddag toptunede. Vi behøvede hverken at være hjemme eller transportere cyklerne.
Super service og vi har fået cykel lysten tilbage igen :-)
God og venlig mekaniker
Super service
Super profesionelle .fin kommunikation ,både telefonisk og via sms besked . Ringede at de havde mulighed for at komme et par dage ,før den aftalte tid. Hvis jeg var interesseret .
Et overslag om hvad der evt skal laves næste gang ,cyklen skal efterses .👍
Super god service
Super god service. Dejligt at de kommer ud og laver tingene. 100% tilfredshed herfra
Kun ros herfra søde og dygtige
Kun ros herfra søde og dygtige . Kan varmt anbefales
Alt gjort til UG
Aftale overholdt - arbejdet gjort til ug - oveni købet blev begge cykeldæk pumpet, selvom det kun var det ene dæk, der var punkteret - så alt er upåklageligt GODT! Tak og al god vind i sejlene til virksomheden. VH Lone
Få hjælp hos DinCykelmekaniker
Nemt og hurtigt at bestille tid samt god vejledning/rådgivning til service mm. Rasmus selv kom ud og fiksede vores cykler. God pris også! Imødekommende og et rar menneske. Begge cykler fiksede indenfor kort tid. Vi kan nu endelig bruge vores cykler igen. Tak til DinCykelmrkaniker og ikke mindste et fantastisk koncept. Kan stærkt anbefales.
Virkelig god service og god pris
Virkelig god service og god pris. De bliver også brugt i fremtiden.
Dit is Trustpilot