3 gode grunde til at vælge DinFliserenser -Perfekt og ærekært udført arbejde -Fornuftig pris på opgaven -Alle aftaler blev overholdt Med vores oplevelse kan vi absolut kun give jer vores bedst... Toon meer
Sidste år valgte vi at give op ift. mængden af alger på et ret stort fliseareal rundt om huset, og vi kontaktede DinFliserenser.dk. Han fik renset alt op og behandlet det, så vi stort set bare skul... Toon meer
Meget venlig og rar ung mand, som udførte arbejdet meget rutinemæssigt og hurtigt....måske lidt for hurtigt. Trods noget rabat lidt halvdyrt for så hurtigt et stykke arbejde, men det tror jeg imidlert... Toon meer
DinFliserenser.dk tilbyder algebehandlinger af både fliser, træ, tag & facade. Vi stræber os efter at være de bedste i branchen, både hvad angår kvalitet samt pris. Vi køre landsdækkende uden kørselstillæg.
Bordinglund 1, 7441, Bording, Denemarken
Hurtig og effektiv med et super godt resultat.

Antwoord van DinFliserenser.dk
Vi fik renset 110 m2 fliser. Meget flot resultat. God kontakt og alle aftaler overholdt.

Antwoord van DinFliserenser.dk
Rigtigt fint resultat af fliserens. Tagrensning kan ikke bedømmes endnu, da behandlingen først skal virke. Hurtigt udført, god oprydning. Fik desuden markedsrabat. Imødekommende og får hurtigt svar på spørgsmål sendt via SMS. Får de bedste anbefalinger.
Mvh. Else og Jan.

Antwoord van DinFliserenser.dk
Super god service, flot resultat og hjælpsomme medarbejder. Vil klart anbefale at bruge dem.

Antwoord van DinFliserenser.dk
Blev mødt af en flink og smilende ung mand. Han kom til tiden og leverede et flot stykke arbejde. Er MEGET tilfreds!

Antwoord van DinFliserenser.dk
Et ny startet firma, af en dygtig ung mand, som laver et godt stykke håndværk.
Kan kun anbefales.

Antwoord van DinFliserenser.dk
Godt og hurtigt arbejde med løbende meddelelser om, hvornår arbejdet blev udført.

Antwoord van DinFliserenser.dk
GOD STYKKE ARBEJDE, ER MEGET TILFREDS MED RESULTATET.
KAN KUN ANBEFALES.

Rigtig flot rensning
Holdt aftaler kom til tiden
Kan varmt anbefale DinFLISERENSER
Erna & Harry

Antwoord van DinFliserenser.dk
Super flot resultat, og hurtig levering
Kan kun give vores bedste anbefalinger om Din Fliserenser

Antwoord van DinFliserenser.dk
Meget fin kommunikation og veludført arbejde

Antwoord van DinFliserenser.dk
Fantastisk flot arbejde, hurtig og effektiv, renser pænt op efterfølgende.... super god pris med “nabo rabat” 👍👌😌 kan varmt anbefales