Totalalgeservice Reviews 1.294

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opgaven blev løst rigtig godt af meget venlige og dedikerede mennesker. Planlægningen omkring udførelsen kunne dog være bedre. Man modtager en sms dagen før, de kommer, men den indeholder ikke et f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MEGET TILFREDS! Jeg er simpelthen SÅ glad for, vi valgte Total Algeservice til rens af tag, facade og terrasse. Resultatet på terrassen er intet mindre end prangende. Taget er (desværre) dækket... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi ville have givet firmaet 5 stjerner, men det trækker ned, at de påbegyndte arbejdet 1 dag ca. To timer før det aftalte tidspunkt. Samtidig måtte vi selv - igen- anmode om at få en ny faktura med an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Terassefliserne og foran huset blev renset til vores tilfredshed og nano behandlet. Ser ud som ny, så vi besluttede at tegne et abo at de efterses engang om året. Medfølgende 5 poser ukrudtshæm... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tuincentrum
  2. Hogedrukreiniging
  3. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Vi er en servicevirksomhed som tilbyder forskellige services til privat og erhverv. Vi går meget op i at vores kunder får en god oplevelse og går altid den ekstra mil for at gøre kunden tilfreds. Vi køre både i Jylland, på Fyn samt på Sjælland. Vi tilbyder følgende services både til privat og erhverv: - Algebehandling af: Tag, facader, fliser, træterrasser, belægninger mv. - Vi har virknings garanti og sprøjter kun med godkendte produkter. -Afrensning med varmt vand af: Tag, facader, fliser, træterrasser, belægninger mv. - Vi giver 20 års garanti med en servicesaftale, så kan du droppe bekymringerne, vi sørger for det hele. -Imprægnering af: Tag, facader, fliser, træterrasser, belægninger mv. - Vi bruger en stærk og holdbar nanoimprægnering som er diffusionsåben, så materialerne kan ånde, men algerne har svære vækstbetingelser. -Rensning af tagrender Vi går meget op i at give vores kunder en god service. Vi varsler derfor altid vores kunder inden vi kommer og når vi har udført arbejdet. Vi har selvfølgelig virkningsgaranti. Ring til os hvis i har brug for et arbejdet som er udført med omhu, god service og professionalisme for øje. Vi er altid klar på at give vejledning eller et uforpligtende tilbud. Ring på 91 95 95 91 eller kontakt os på mail: kundeservice@totalalgeservice.dk

4,3

2 sterren
1 ster

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PAS PÅ – SKYND DIG VÆK!!!

PAS PÅ – SKYND DIG VÆK!!!

Opfølgning:
Total Algeservice skriver i svaret, at de ikke kan finde mig i systemet. Det er selvfølgelig løgn. De har da også sendt mig en email, hvor de bekræfter, at de holder sig væk fremover. Det er trods alt en lettelse.

Disclaimer:
Jeg er ikke en standard webkriger-brokrøv. Prøv at søge mig ud på andre platforme, og du vil se, at jeg generelt er konstruktiv og seriøs. Men det, jeg har været ude for hos Total Algeservice, er ganske enkelt for ringe til at stå ukommenteret. De beder endda selv om en anmeldelse herinde, så det skal de få.

Jeg forventer, at deres svar herunder (som jeg ikke får mulighed for at kommentere) lyder venligt og imødekommende – dette er i stærk kontrast til tonen i deres direkte kontakt, som er truende, ubehagelig, løgnagtig og dum. Stol ikke på dem. De skriver mange gange som svar på dårlige anmeldelser, at det ikke er den standart (ja, sådan staver de til standard), de ønsker at levere. Jeg forstår ikke, hvorfor de så ikke bare laver arbejdet ordentligt i stedet???

Total Algeservice er den værste gang rod, jeg har været ude for.
De lovede, at fjerne ukrudt mellem fliserne i august 2025.
Det kunne de ikke. Efter en række forsøg valgte vi at betale regningen og bede dem holde sig væk i fremtiden.
Alligevel dukkede de op og lavede en såkaldt serviceaftale, som de så forestillede sig, at vi ville betale 1150 kr. for.
Vi har ikke bestilt den. Alligevel påstår de, at de har dokumentation for, at vi har bestil denne service. Den såkaldte dokumentation, som de så fremsender, viser IKKE, at vi skulle have bestil det – kun, at de har tilbudt os det. Og de ignorerer fuldstændig, at vi efterfølgende har bedt dem holde sig væk.
Vi vil ikke betale for noget, vi ikke har bestilt, så de tilbyder os at få det til 500 kr. ”for at beholde ordren”, som de udtrykker det.
Jeg har nu betalt de 500 kr. og regner med at få fred fra dem.

Der er absolut ingen styr på deres bogholderi.
Vi har fået rykkere på fakturaer, som vi har aftalt, var aflyst – forklaringen er, at deres system gør det automatisk. Det holder bare ikke.
Hver eneste gang, vi har modtaget en forkert faktura, har vi skriftligt gjort indsigelse – det har de ganske enkelt ignoreret.

Jeg har ikke kunne få nogen svar ud af deres kundeservice. Først da jeg skrev direkte til den person, som oprindeligt lavede tilbuddet, lykkedes det at få en form for kontakt.

Jeg kan se, at Total Algeservice generelt svarer på klager her på Trustpilot, så jeg vil bede jer bekræfte her, at vi ikke kommer til at møde jer igen.

I er ikke velkomne på vores matrikel – ganske, som jeg har bedt jer bekræfte på mail.

Opsummering:
- Elendigt arbejde – også efter 3. forsøg.
- Rod i bogholderiet
- Ingen (arh, ok ganske få og irrelevante) svar fra kundeservice
- møder op til ”service”, selvom vi ikke har bestilt det

Mit råd til andre er derfor: Hold jer væk.

(Jeg skal angive en dato for min oplevelse - det er vanskeligt, når det strækker sig over flere måneder - så jeg skriver en af de datoer, vi har været i kontakt)

9 september 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Hans

Tak fordi du ærligt deler din oplevelse.

Vi ville ønske at vi direkte her kunne bekræfte, at vi ikke kommer igen, men dit navn står ikke nogle steder i vores systemer.

Vi har sendt en anmodning igennem trustpilot, på flere oplysninger - vi vil rigtig gerne hjælpe dig i mål.

Vi ønsker ikke at blive forstået som værende truende, ubehagelige, løgnagtige og dumme som du skriver. Derfor er vi meget interesseret i at høre mere, så vi kan undgå situationer som disse i fremtiden.

Tak på forhånd - vi ser frem til at modtage dine oplysninger.

Mvh

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan desværre ikke anbefale Total…

Jeg kan desværre ikke anbefale Total Alge Service.

For andet år i træk er jeg blevet skuffet over resultatet af et dyrt abonnement på behandling og vedligeholdelse af min Jatoba træterrasse. Aftalen er, at de kommer både forår og efterår – men det er ikke blevet overholdt.

Efter forårsbehandlingen sidste år var terrassen stadig tydeligt grøn af alger. Jeg måtte klage flere gange, før de overhovedet anerkendte problemet. Da de endelig kom igen, endte det med, at flere af mine planter omkring terrassen blev ødelagt.

De dukkede aldrig op som aftalt i efteråret. Da jeg kontaktede dem igen, fik jeg blot et “ja ja, jeg troede det var i orden” – men der skete ikke mere.

I marts i år kom de så to gange. Den sidste gang kørte de igen uden at udføre arbejdet ordentligt, og terrassen var stadig grøn. Jeg sendte en skriftlig klage, men har aldrig fået svar.

Til gengæld modtog jeg fire forskellige fakturaer med forskellige beløb for den samme service. Tre af dem er efterfølgende blevet krediteret, hvilket kun understreger manglen på styring.

Afslutningsvis endte jeg selv med at købe algefjerner og terrasserens for at få løst problemet.

En meget frustrerende oplevelse med manglende kvalitet, opfølgning og kundeservice.

10 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var nervøs for mine fliser og det…

Jeg var nervøs for mine fliser og det blev der taget hensyn til. Virkelig flot arbejde udført af meget service mindede medarbejdere

Hej Helga

Tak for en flot 5-stjernet anmeldelse!⭐😊

Vi sætter pris på dine pæne ord, og takker for din tillid.

Rigtig God Oplever

Rigtig God Oplever
Fik en Algebehandling af vores tag
Holder det de lover, Til at snakke med.
Rummelig priser
Kan bestem anbefale Total algeservice

Hej Finn

Tak for en dejlig 5-stjernet anmeldelse!⭐😊

Det er rigtig godt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores algebehandling og vore service.

Hej Flemming

Tak for en flot 5-stjernet anmeldelse!⭐😊

Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores service, og vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Super service og flot resultat

Super service og flot resultat

Hej Gitte

Tak for en dejlig 5-stjernet anmeldelse!⭐😊

Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores arbejde!

Hurtigt og effektivt.

Hurtigt og effektivt.

Hej Susanne

Tak for en dejlig anmeldelse!

Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores service

Uproffesionel fremgangsmåde

De sender bare en sms og skriver at de kommer en specifik dato uden at man har bestilt deres service!

Jeg kunne ikke afbestille dem sidste år, og måtte betale for en service og nu har jeg så fået endnu en sms i fredags om at de kommer mandag. Jeg fik sms så sent at jeg ikke kunne nå at ringe til dem og aflyse.

Det her firma er måske professionelt nok, men deres metoder til at få kunder er under al kritik.

Jeg har IKKE bestilt deres service, og derfor vil jeg naturligvis heller ikke betale en faktura for noget arbejde jeg ikke har bestilt.

Review zonder uitnodiging

Hej Patricio

Tak fordi du deler din oplevelse.

Der er sket en misforståelse ift. om din algebehandling skulle gentages årligt. Dette er også blevet aflyst helt uden nogle gebyrer eller fakturering for dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Opgaven blev løst rigtig godt.

Opgaven blev løst rigtig godt af meget venlige og dedikerede mennesker.

Planlægningen omkring udførelsen kunne dog være bedre. Man modtager en sms dagen før, de kommer, men den indeholder ikke et forventet tidspunkt for, hvornår de ankommer til matriklen. Hvis man – som jeg – gerne vil være hjemme, når de kommer, betyder det, at man er nødt til at afsætte hele dagen til det.

Hej Kim

Tak for en flot anmeldelse!

Vi bestræber os generelt på at være fleksible ift. planlægning, så vi beklager den manglende fleksibilitet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode indledende dialoger om opgaven

Gode indledende dialoger om opgaven, og planmæssig og grundig udførsel.

Højt kundeserviceniveau, som gør en stor indsats for tilfredse kunder.

Har oprettet fast serviceaftale med dem.

Hej Kristian

Tak for en dejlig 5-stjernet anmeldelse!⭐😊

Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores service, og selve arbejdet. Vi ser frem til at servicere hos dig!

Hej Mogens

Tak for en flot 5-stjernet anmeldelse!⭐😊

Vi sætter pris på de pæne ord om vores arbejde

Godt arbejde.

Hej Hans

Tak for en dejlig 5-stjernet anmeldelse!⭐😊

Vi sætter stor pris på de pæne ord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeres arbejde er fint

Jeres arbejde er fint, men hold fast end tålmodighed bliver sat på prøve, jeg havde 5 besøg inden det var færdig, i skulle kun have været 2 besøg, sand måtte vi selv købe det dobbelt af hvad i gav

Hej Susanne

Tak fordi du deler din oplevelse

Vi beklager ventetiden som der har været på din opgave - flere ting har gjort, at det er trukket ud. Derfor kompenserede vi dig også økonomisk😊

Vi forsikrer dig om at det ikke er standarten for vores service, og beklager endnu en gang.

Totalalgeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.