Bedrijfsgegevens

2. Terreinonderhoudsdienst
  3. Isolatieleverancier
  4. Slijperij

Geschreven door het bedrijf

Totalhusservice er en del af Totalalgeservice ApS, hvor vi vil hjælpe vores kunder med nye ydelser samt en virksomhed som vil begynde at tænke grøn omstilling og kun køre i el biler. Vi tilbyder efterisolering af hulmur og lofter samt ventilationsrens og indregulering af ventilationsanlægge ved privat og erhverv samt slibning af træterrasser.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Har tidligere anmeldt Totalhusservice den 24. februar

Har tidligere anmeldt Totalhusservice, Fik arbejde udført ca. midt i februar måned 2026. Jeg har fået udført efter isolering af loft og efterisoleng af ydervægge, gangbro på loft hævet med 20 cm. På loftet skulle der monteres vindpap så isoleringen blev på loftet. Min tidligere anmeldes, var først lidt negativ, da jeg konstaterede at man havde efterladt temmeligt meget isolering på vores område. Fik en aftale med Christian Busk om en økonomisk kom. Jeg skrev på trustpilot om at vi var blevet ening om dette, Men på trods af flere mails hvor jeg er blevet lovet at nu sker det, så er der her den 8. april intet sket. Og nu viser det sig at den glasuld jeg har fået op loftet, blæser ud flere steder, nok på grund, af manglende vindpap, med det resultat at jeg nok i rum tid fremover kommer til at skulle fjerne glasuld, som blæser ned fra loftet. ( jeg har fremsendt billeddokumentation) til Totalhusservice.

24 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, fair pris og vidende medarbejder

Bestilte en opmåling/udregning af isolering hulmur.
Meget sød og vidende medarbejder kom og har gjort tilsyn på mit hus gode anbefalinger og refleksion over valg mellem glasuld og flamingo kugler.
Bestilte og godkendte tilbud på stedet, troværdigt første møde.

20 februari 2026

Totalt useriøst

Totalt useriøst. De skriver de gerne vil ringe mig op. De siger tidsrummet de vil ringe, men jeg hører intet. Jeg kan se jeg ikke er den eneste med den oplevelse.

11 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Reagerede på en annonce og bestilte…

Reagerede på en annonce og bestilte opringning ang isolering. Firmaet skriver til mig i løbet af få minutter og der aftales at de ringer samme dag mellem 16 og 17. Jeg udskyder alt andet og venter tålmodigt på et opkald som ikke kommer. Efter at have brugt tid på at aftale tid og siden vente en time på et opkald er irriterende og i min optik useriøst. Ikke et firma som jeg kommer til at stole på i en senere proces og derfor kommer de ikke til at lave noget for mig

3 februari 2026

For ivrige

For ivrige, glemmer hvem de snakker med så modtog flere mails og sms, og kimer en ned.
Når man så endelig får tid til at kigge ind i det fremsendte tilbud og afviser, får man et kækt svar retur, som lidt indikere at de ikke er så moden, i deres kommunikation.

23 januari 2026

Ingen kundeservice

Fik d 25/11 en ordrebekræftelse på indregulering af ventilation.
Har siden skrevet og rykket, men har stadig ikke hørt fra dem d 29/12.
Kan bestemt ikke anbefales.

25 november 2025

Professionel firma

Har haft besøg af Total husservice til at rense og indstille vores Milan genvej ventilation.
Vi har to ældre anlæg, der blev serviceret af en dygtig og kompetent ung mand.
Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger.

17 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og professionelt…

Rigtig god service og professionelt arbejde.
Teknikeren var grundig, forklarede tingene klart og sørgede for, at anlægget fungerede optimalt. Jeg har været tilfreds med servicen. Kan klart anbefales.

15 december 2025

Overholder ikke egne handelsbetingelser

Havde Totalhusservice ude for at indregulere vores Genvex anlæg d. 2. decemeber. Alt forløb godt og det var en vældig flink medarbejder, der efter hvad jeg tror, fik det indreguleret. Jeg fik dog at vide i telefonen, da jeg indhentede tilbud, at prisen var inkl. indreguleringsrapport, hvilket også fremgår af deres handelsbetingelser. Jeg har dog dags dato (15. dec) stadig ikke modtaget rapporten (som jo er deres kvalitetssikring og også det første Genvex spørger mig om, hvis jeg fx ringer og siger at der er kold indblæsningsluft). Jeg skrev på dagen, da jeg modtog fakturaen at de manglede at fremsende rapporten. Ringede efterfølgende til kundeservice, som ikke en gang er klar over deres egen handelsbetingelser. Kundeservice ville dog få Kasper, jeg snakkede med fra start, til at ringe tilbage. Det har han så ikke gjort på trods af flere mails til deres kundeservice omkring emnet.

De har nu sendt en rykker selvom jeg flere gange har rykket for rapporten og skrevet at jeg altså ikke betaler før jeg har fået den. Jeg forstår simpelthen ikke at man ikke bare giver besked om at de har glemt det eller lignende og kommer og udbedre, hvis det er fordi teknikkeren har glemt at dokumentere sit arbejde. Men det bliver da spændende om det ender i retten for sølle 2000 kr.

15 december 2025

Tak for en god service

Skulle laser rense en motorcykel motor for nogle gammel maling som skulle fjernes fra blokken. Kris udførte et godt stykke arbejde, rigtig flink gut. Tak for en god service. 5/5

5 december 2025

Hulmursisolering af ældre hus

Hulmursisolering af ældre hus. Fin kontakt helt fra start. 2 venlige, høflige og imødekommende isolatører udførte opgaven til stor tilfredshed. Og de rydder endda helt op. Kan varmt anbefale dette firma, priser er så absolut rimelige. Jeg bruger gerne dette firma igen. Så stor TAK for en positiv og helt igennem professionel oplevelse

26 november 2025

Service på ventilationsanlæg.

Vi havde Thomas fra Totalhusservice ude for at rense og indregulere ventilationssystemet i huset efter forud indhentet tilbud. Yderst kompetent arbejde og troværdigt firma. Behagelig medarbejder, som firmaet er godt tjent med.
Thomas sørgede endvidere for afslag i prisen på grund af defekt, hvilket resulterede i, at han ikke kunne indregulere.
Rigtig god oplevelse.
Gitte

27 oktober 2025

Super søde medarbejdere!

Medarbejderne er super søde og venlige.

God kommunikation og en løsningsorienteret process for at få opgaven tilfredsstillende i mål.

25 augustus 2025

Dejlig oplevelse

Vi vidste faktisk ikke at man bør rense sin ventilation, før vi så reklamen på facebook

Huset er kun 8 år gammelt, men alligevel var vores ventilation fyldt med skidt - det fik totalhusservice fikset

Tobias sørgerede for hurtig og god vejledning, klar anbefaling herfra!😊

23 januari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.