Jeg købte for nyligt lidt duftlys, krystaller & røgelse (pinde og blackflow kegler) samt et par holdere til dette. Jeg har været super glad for den gode service og med den kompetance, som bliver la... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestilte en gave fra "Din indre juvel" til min papmor. Jeg betalte for indpakning af gaven og bad i kommentaren medarbejderne, om at skrive en kort beskrivelse af gavens egenskaber. De skuffede ik... Toon meer
Havde bestilt Aqua De Florida vand (original)2 stk Fik også en dejlig besked med (Hej Jonas, tak for dig og god sommer) Og en drage sten sammen med beskeden. Det var simpelthen fantastisk sødt! Tus... Toon meer
Super fin og hurtig modtagelse med lille håndskrevet brev med lille krystal gave. Elsker virksomheder hvor man kan mærke hjertet er med .
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dansk holistisk webshop med fokus på dit velvære. Vi sælger blandt andet røgelse, smudge, meditationsudstyr, sten & krystaller, duft lys, pynte genstande til hjemmet, yoga udstyr, aromaterapi & æterisk olie, smykker og meget meget mere.
Contactgegevens
Lunddahls Vænge 2, 4930, Maribo, Denemarken
- info@dinindrejuvel.dk
- dinindrejuvel.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg købte for nyligt lidt duftlys
Jeg har været super glad for den gode service og med den kompetance, som bliver lagt for vejen i Dinindrejuvel. At jeg så fik en håndskrevet tak for købet var prikken over I’et… Jeg blev oprigtigt rørt over denne gestus.
Nu har jeg så bestilt igen - da mit lager er svundet ind og kan roligt anbefale Dinindrejuvel som et godt og reelt firma/virksomhed med hjertet på det rette sted. Tak for jer
Alt som det skal være 👍
Din Indre Juvel er så god en online…
Din Indre Juvel er så god en online butik! :) Siden er nem at finde rundt i og de har mange dejlige ting man kan købe.
De sendte min pakke hurtigt og uden problemer. Også sikkert og nemt at betale hos dem.
De pakkede tingene fint ind så de mere skrøbelige genstande var godt beskyttet. Prikken over i'et var at de gav mig den fineste lille gave, med en håndskreven note på indpakningspapiret, samt med mit navn på! :) Så lille men fint et touch <3 Jeg fik en halvædelsten som jeg er meget glad for! Tusinde tak for en skøn første gangs handlende oplevelse, Din Indre Juvel! Det blir ikke sidste gang jeg handler hos Jer!
Må I altid have solskin på Jeres vej! :D
super service
I really like it and It was a good…
I really like it and It was a good purchased . I will definitely order again .
And the seller is very kind to send also an amethysy stone .❤️❤️❤️
Elsker jeres webshop❤️
Elsker jeres webshop❤️
Mit yndlings sted at handle røgelse. Virkelig dejlige produkter. Kan ikke anbefales nok😊❤️❤️
Dejlige produkter og hurtig forsendelse
Tak for den lille besked og ekstra Sten…
Tak for den lille besked og ekstra Sten i Onyx, den er god til mig. Det giver noget helt særligt når man får en lille besked med. Palo Santo stykkerne ser fine og store ud. Flot, her vil jeg gerne handle igen
Meget tilfreds
Hurtig levering, og en sød gave med, i form af en flot krystal, som jeg er meget glad for.
IKKE PALO SANTO
Jeg ville ønske at jeg havde læst deres anmeldelse fra 2024 hvor en anden kunde skriver at deres Palo Santo ikke er ægte.
Og deres svar er at det er fordi det er anden grads og naturligt nedfald og ikke fra træer der er fældet og derfor er aromaen svagere end første grads pinde😅
Nu er det bare sådan at ALT palo santo er fra naturligt nedfald da det ikke er lovligt at fælde palo santo træer.
Og de skriver nu på deres hjemmeside at det er første grads pinde.
De lugter dog bare af pinde. På posen står der '1 grad skabt af naturligt nedfald' - men til en anden kunde forklarer de at aromaen på deres Palo er svag fordi det er 2 grads pinde og det NETOP er naturligt nedfald, altså det er deres begrundelse,så jeg undrer mig over at deres NU første grads pinde ingen duft har?
For det lugter bare af BÅL, det er Ikke Palo Santo de sælger.Det lugter fælt og kradser i næsen.
Jeg har brugt ægte palo santo igennem 5 år og jeg tør godt sige at dette ikke er palo santo!
En sidebemærkning - når man arbejder med noget så følsomt som energiarbejde og helligt træ, som netop skal støtte en i ens proces, så er det yderst vigtigt at tingene er ægte.
Beautiful and fast shipping
Dit is Trustpilot