Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg forleden bestilte olier fir første gange hos renolie.dk, manglede der desværre en æterisk olie. Jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksomme på det. Jeg modtog kort efter en pakke, med e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt perfekt :) Køber nok fra dem igen, det er sjældent jeg finder en dansk hjemmeside der sælger rene perfume ingredienser i form af æterisk olier håber der også snart kommer andre da udlandske web... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dagspa
  2. Aromatherapie-artikelen winkel
  3. Cosmetica en parfums leverancier
  4. Cosmetica winkel
  5. Natuurlijke geneesmiddelenwinkel
  6. Saunawinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos RenOlie sælger vi rene æteriske og vegetabilske olier til nogle af markedets bedste priser. Ud over olierne har vi også tilbehør som flasker, diffusere og meget andet. Kig ind og se det store udvalg af olier!

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kan klart anbefale

Jeg kan klart anbefale Ren Olie og deres arganolie. Jeg bruger den på mine øjenvipper og kunne hurtigt se resultater, det er en mega sød detalje, at pakken indeholder små bolsjer og et takkebrev. Leveringen var hurtig, og servicen var virkelig sød og imødekommende.

29 april 2026

Antwoord van Renolie

Hej Smilla. Tusind tak for din anmeldelse :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Systematisk salg af beskadigede varer

Modtog en præcisionsvægt i en fuldstændig smadret kasse. Ved kontakt indrømmer Renolie direkte, at "alle deres kasser er beskadigede", og at de derfor ikke kan levere en intakt vare. Det er rystende, at man bevidst sender måleinstrumenter ud, som man ved har fået slag under fragt.

Selvom vægten teknisk set tænder, har den en "deadzone" på 0,10g, hvilket gør den værdiløs til præcisionsarbejde. Jeg fik pengene tilbage og fik lov at beholde vægten, men da den er upålidelig, har jeg kasseret den. De skriver høflige svar her på Trustpilot om, at de aldrig ville sende defekte varer, men deres mail til mig beviser det modsatte. De sender bevidst beskadigede varer ud og satser på, at kunderne ikke opdager de tekniske mangler.

28 april 2026

Hej Laust
Jeg beklager, at vi har bidraget til den lange række af uheldige oplevelser, du har været udsat for (jvf. dine øvrige anmeldelser af andre leverandører), hvor jeg kan forstå, at du bl.a. har fået leveret 3 defekte køleskabe, 2 defekte kaffemaskiner og 3 defekte varer fra en HIFI-leverandør.

Her var det så desværre både en defekt transportemballage og angiveligt også en fejlbehæftet vægt. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, og derfor valgte vi også med det samme at refundere alle dine omkostninger, lade dig beholde produktet kvit og frit og desuden efter bedste evne vejlede omkring en fremadrettet bedre løsning i forhold til dine krav og behov.

Jeg er desværre ikke helt enig i din opfattelse af korrespondancen og generelle konklusion. Men i hvert fald ærgerligt, at du ikke har følt dig godt behandlet - det er jeg ked af. Vi gør det bedste, vi kan :-)

Fantastisk!

Jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksomme på det.

Jeg modtog kort efter en pakke, med en den manglende olie, et håndskrevet kort med en undskyldning, og en ekstra olie som plaster på såret. 🤭

Virkelig god stil, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Renolie.dk.

8 april 2026

Hej Julie
Tak for ordren og anmeldelsen. Beklager pakkefejlen - men godt du gjorde opmærksom på den, så vi kunne få den rettet op :-)

Helt perfekt :)

Helt perfekt :)
Køber nok fra dem igen, det er sjældent jeg finder en dansk hjemmeside der sælger rene perfume ingredienser i form af æterisk olier håber der også snart kommer andre da udlandske webshops ikke leverer til pakkeshops
Desværre så jeg ikke at de små 5 ml flasker ikke kom med låg, men så bestilte jeg bare igen nemt og hurtigt

5 maart 2026

Antwoord van Renolie

Tak for anmeldelsen, Jonas. Og godt du fik lågene med i anden omgang :-)

Utrolig tilfreds :)

Min mor og jeg bestilte 5 flakoner til parfume, som kom efter få dage - endda med så lakridser ;) Det er de fineste flakoner jeg længe har set. Meget tilfreds

12 februari 2026

Hej Mathilde
1000 tak for din anmeldelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre olier og hurtig levering

Bestilte min pakke torsdag aften kl. 22.48, og allerede lørdag kl. 11.30 var den fremme – virkelig hurtig levering og nogle rigtig lækre olie som jeg modtog.

Der var endda en lille gave (slik) med i pakken som tak for at støtte mindre virksomheder. Meget betænksomt.

En klar anbefaling herfra.

Knus
Lina

11 februari 2026

Antwoord van Renolie

Mange tak for anmeldelsen, Lina :-)

Nemt at bestille online

Nemt at bestille online. Pakken kom som aftalt. (Sød seddel inden i pakken, med en tak 😃)

27 januari 2026

Hej Tess
Mange tak for anmeldelsen 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trækister i forbindelse med vores bryllup

Vi havde igennem længere tid ledt efter nogle små trækister, som skulle være en del af vores bryllup næste sommer.

Vi fandt nogle trækister, hvor antallet dog ikke var muligt at skaffe hjem. MEN så gik der ellers verdensklasse i kundeservice. Vi fik mellem 11 og 12 forskellige modeller, som kunne skaffes hjem, alt efter hvad vi ønskede.

Vi har fået de ALLERFEDESTE trækister, som passer sindssygt godt til de rammer, vi havde sat for vores store dag – uden at det samtidig blev for dyrt.

Vi har igennem hele købet været i kontakt med Renolie over mail og Messenger og har virkelig følt os trygge i hele forløbet.

Tusind tak for en rigtig god service.

17 december 2025

Antwoord van Renolie

Mange tak for anmeldelsen, Steffen - og 1000 tak for at lade os være en smule med i bryllupsforberedelserne :-)
Vi ønsker jeg et skønt bryllup til sommer!

Super hurtig levering 👍🏼

Jeg har nu handlet et par gange hos Renolie.
Produkterne svare til beskrivelse og foto.
Levering 🚚 usædvanlig hurtigt - jeg fik mine vare efter bare 23 timer - det er i særklasse.

5 oktober 2025

Hej Jens
Tusind tak for tilbagemeldingen. Vi forsøger at få varerne afsted så hurtigt som muligt, så det er skønt, at det værdsættes :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en vægt til vejning af…

Jeg købte en vægt til vejning af smykker. Den var åben da jeg modtog pakken, vægten viser forskellige tal hele tiden eller vejer slet ingenting og har fået et tryk og er skæv. Det var virkelig spild af penge og køber aldrig derfra igen.

3 september 2025

Hej :-)
Det lyder som en rigtig ærgerlig oplevelse - øv.

Jeg undrer mig dog lidt over, at du ikke har kontaktet os, men det kan da heldigvis nås endnu - du er mere end velkommen :-)

Vi vil hjertens gerne rette op på problemet og ombytte varen uden omkostninger for dig, hvis den er defekt.

Desværre er det jo et livsvilkår, at et produkt kan tage skade under håndtering eller transport. Den slags sker som oftest i forbindelse med forsendelse, men man kan jo også opleve at komme hjem med et produkt fra en fysisk butik, som viser sig at være defekt. Jeg kan love dig, at hverken vi eller nogen anden butik med vilje ville forsøge at prakke dig et defekt produkt på.

Jeg er ked af, at du ikke synes vi skulle have en chance for at give dig en god kundeservice, men i stedet tyer direkte til at give en en dålig anmeldelse. Som sagt vil vi (som altid) rigtig gerne hjælpe med at løse problemet, så jeg håber du tager kontakt. (Vi kan jo desværre ikke tage initiativet, da du har valgt at være anonym i opslaget).

Vi sælger utrolig mange af disse vægte uden problemer, og vi bruger dem også selv, så jeg tror bare du har været uheldig - det kan vi nemt rette op på :-)

Lækre æteriske olier

Konen bestilte nogen olier hjem, og jeg vidste egentlig ikke hvad det var for noget, men de dufter virkelig godt 🤩 Vi fik noget med pebermynte, stjerne anis og noget med noget citrus. Virkelig virkelig dejlig duft det giver til hjemmet. Fik også at vide at service var i top, så det kan ikke blive andet end 5⭐️ herfra. Glæder mig til at prøve andre olier!

5 augustus 2025

Hej Azzam
Mange tak for anmeldelsen. Håber I får en fest med olierne 😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter - super service!

Bestilte nogen æteriske olier og de er mega lækre! Udover lækre produkter, så er deres service også helt i top. Der er ikke en finger at sætte på noget af det 😍

2 augustus 2025

Hej Helene
1000 tak for anmeldelsen <3 🙏

Lees meer over geverifieerde reviews.