Bedrijf heeft geantwoord
Helt perfekt :) Køber nok fra dem igen, det er sjældent jeg finder en dansk hjemmeside der sælger rene perfume ingredienser i form af æterisk olier håber der også snart kommer andre da udlandske web... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte min pakke torsdag aften kl. 22.48, og allerede lørdag kl. 11.30 var den fremme – virkelig hurtig levering og nogle rigtig lækre olie som jeg modtog. Der var endda en lille gave (slik... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde igennem længere tid ledt efter nogle små trækister, som skulle være en del af vores bryllup næste sommer. Vi fandt nogle trækister, hvor antallet dog ikke var muligt at skaffe hjem.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos RenOlie sælger vi rene æteriske og vegetabilske olier til nogle af markedets bedste priser. Ud over olierne har vi også tilbehør som flasker, diffusere og meget andet. Kig ind og se det store udvalg af olier!
Vestergade 12, 1. th., 6200, Aabenraa, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Konen bestilte nogen olier hjem, og jeg vidste egentlig ikke hvad det var for noget, men de dufter virkelig godt 🤩 Vi fik noget med pebermynte, stjerne anis og noget med noget citrus. Virkelig virkelig dejlig duft det giver til hjemmet. Fik også at vide at service var i top, så det kan ikke blive andet end 5⭐️ herfra. Glæder mig til at prøve andre olier!

Antwoord van Renolie
Bestilte nogen æteriske olier og de er mega lækre! Udover lækre produkter, så er deres service også helt i top. Der er ikke en finger at sætte på noget af det 😍

Antwoord van Renolie
Super produkter og virkelig hurtig levering.

Antwoord van Renolie
Fantastisk kundeservice, super hurtig levering. meget tilfreds:) kan klart anbefale

Antwoord van Renolie
Købte et produkt og knapt 1/2 år efter er det defekt. Har skrevet og halvdelen af mine mails er ikke besvaret, ligesom produktet jeg har købt er udgået - ingen forklaring på hvad man evt vil gøre ved det.

Købte 2 flasker olie , ved ikke hvad det er , og hvad det skal bruges til
Jeg vil gerne returnere begge

Antwoord van Renolie
Lynhurtig levering. Varen helt som forventet.

Antwoord van Renolie
Har lige afhentet min pakke, jeg bestilte 3 stk. af deres firkantede 100ml parfume flasker. Da jeg åbnede pakken kunne jeg dog konstatere at der kun var 1 flaske i kassen….. ærgerligt for den ene flaske jeg modtog var ellers super god.
Har allerede nu fået svar fra kundeservice, super god service, får to mere tilsendt.

Antwoord van Renolie
Jeg har handlet der, 2x nu.
Hurtig levering , godt pakket ind Og ingen problemer.
Dufter dejligt 😊

Antwoord van Renolie
Tak for hurtig levering. Jeg har købt en ultrazonisk elektrisk tandbørste med 2 ekstra hoveder. Virkelig en god overraskelse og dansk brugsanvisning.

Antwoord van Renolie
Hvis jeg kunne give jer 10 stjerner fik i det. Jeg bestilte i går eftermiddags, og det er lige landet. Det kan simpelthen ikke gøres bedre😊

Antwoord van Renolie
Jeg er meget begejstret for de smukke gaveæsker, jeg har købt! De er virkelig flotte og af høj kvalitet. Modtagerne af mine gaver vil helt sikkert blive imponerede. Leveringen var også hurtig og problemfri. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale dette firma til alle.

Antwoord van Renolie
Hurtig levering indenfor 24 timer. Konkurrencedygtige priser.
Fantastisk eftersalgs-service; -jeg havde et "dumt" spørgsmål, som jeg sendte lørdag formiddag. Spørgsmålet blev besvaret meget fyldestgørende, så selv jeg kunne forstå det. :-)
Meget imponerende for en forholdsvis nystartet virksomhed.
De har fokus på GOD service, inkl. opfølgning, tak! :-)

Antwoord van Renolie
Varen svarede fuldstændigt til forventningen.
Og lyn hurtig betjening 👍

Antwoord van Renolie
Havde bestilt en større ordre, hvor der manglede en olie i. Efter at have skrevet til dem, havde jeg olien næste dag, sammen med en ekstra olie som beklager. Super god service

Antwoord van Renolie
Hurtig levering i god indpakning.
Stort og godt udvalg

Antwoord van Renolie
Super kundeservice! Glæder mig til at bruge produkterne

Antwoord van Renolie
Hurtig levering og nemt at bestille

Antwoord van Renolie
Konkurrencedygtige priser og stort udvalg.

Antwoord van Renolie
Super fin service, hurtig behandling af bestilling og varerne godt og forsvarligt pakket ind.
Alt som det skal være :)