Har lige afhentet min pakke, jeg bestilte 3 stk. af deres firkantede 100ml parfume flasker. Da jeg åbnede pakken kunne jeg dog konstatere at der kun var 1 flaske i kassen….. ærgerligt for den ene fl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt perfekt :) Køber nok fra dem igen, det er sjældent jeg finder en dansk hjemmeside der sælger rene perfume ingredienser i form af æterisk olier håber der også snart kommer andre da udlandske web... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte min pakke torsdag aften kl. 22.48, og allerede lørdag kl. 11.30 var den fremme – virkelig hurtig levering og nogle rigtig lækre olie som jeg modtog. Der var endda en lille gave (slik... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde igennem længere tid ledt efter nogle små trækister, som skulle være en del af vores bryllup næste sommer. Vi fandt nogle trækister, hvor antallet dog ikke var muligt at skaffe hjem.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos RenOlie sælger vi rene æteriske og vegetabilske olier til nogle af markedets bedste priser. Ud over olierne har vi også tilbehør som flasker, diffusere og meget andet. Kig ind og se det store udvalg af olier!
Vestergade 12, 1. th., 6200, Aabenraa, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God pris, god webshop, hurtig levering, fornuftigt udvalg. Alt i alt en enkel og god oplevelse.

Antwoord van Renolie
Det har været en fornøjelse hele vejen fra bestilling til modtagelse af varen

Antwoord van Renolie
Nem hjemmeside og varen kom hurtigt, varende har en god pris, og virker som gode produkter. Kan helt anbefales at handle ved renolie 😉

Antwoord van Renolie
God overskuelig hjemmeside og hurtig levering, alt pakket godt ind. Så tilfreds😊

Antwoord van Renolie
Tusind tak for hurtig levering af min Neem olie. Nu ved jeg, hvor jeg skal handle næste gang. Nemlig hos jer!😀

Antwoord van Renolie
Jeg skulle bruge pipetteflasker og fandt renolie.dk
De har gode produkter, hurtig levering, god service.
Glasflaskerne blev leveret hurtigt og forsvarligt pakket.
Kun anbefalinger herfra.

Antwoord van Renolie
God service og hurtig levering. Købte olier som var forsvarligt pakket ind. Havde nogle spørgsmål som hurtigt blev besvaret, så Renolie kan anbefales herfra.

Antwoord van Renolie
Lyn hurtig levering og en god pris på den vetiver olie jeg skulle bruge. Der røg også en impuls lime olie som er virkelig god ! Kan kun anbefales herfraz

Antwoord van Renolie
Jeg bestilte Reed-sticks og fik hurtig og god hjælp fra firmaet, da hjemmesiden drillede.
Oven i hurtig levering og god kundeservice, fik jeg også ekstra rabat på min ordre.
Kan kun anbefale firmaet, og vil gerne handle der igen.

Antwoord van Renolie
Jeg var i gang med at finde æterisk olie på nettet som normalt man ikke finder i alle butikker. Igennem Google kom jeg på renolie.dk,fandt olien og bestilte også nogle andre olier,betalte og afventede forsendelsen. Kort efter fik jeg mail fra renoil.dk at butikken ikke er åben endnu men de vil alligevel sende bestilling hvis jeg kunne vente et par dage.Jeg sagde ja tak til🙂 Jeg var deres første kunde og som tak fik jeg 2 ekstra olier efter deres valg. Olier kom i en forsvarligt og godt pakket pakke.Det var dejligt at jeg kunne spore pakken hele vejen.👍Olier har god kvalitet og dufter af natur. En dejligt oplevelse med kundekontakt men også med produkter 👍❤️