Nooit geleverd en geen enkele reactie op emails
Schoften zijn het
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Nooit geleverd en geen enkele reactie op emails
Schoften zijn het
Ik heb bij hun een bestelling gedaan op 17 sept.van 2 ventilatoren, ik heb ze betaald maar niets ontvangen, ze reageren ook niet op mails. Ik kan niet anders concluderen dat het oplichters zijn. Gr Henk Alfring
Koop hier niet, dit hetzelfde bedrijf als online top gardens,
Naar de betaling zal er niets geleverd worden, en er er zal ook geen reactie meer komen.
Betaald maar producten nooit ontvangen.
Geen communicatie mogelijk. Diverse e-mails gestuurd, geen reactie.
100% SCAM
Oplichters!!
Betaald en nog steeds niets ontvangen.
0,0 reacties op mails.
18 mei besteld. En nog steeds niets gehoord tot de dag van vandaag ( 6 juni 2024)
Oplichters geld betaald en nooit spullen gehad
Ik heb al meer dan een week geleden een bestelling gedaan en deze heb ik gelijk betaald, ondanks dat heb ik nog nooit een mail teruggehad en het product al wel betaald is. 2 dagen geleden verzoek gedaan om bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten, ook dit gebeurd niet en geen communicatie. erg jammer en compleet niet klantvriendelijk.
Op zondag 22 oktober producten besteld die op voorraad waren. Na lang heen en weer gemail werd gemeld dat de bestelling onder de oude eigenaar viel. Deze zou de problemen oplossen. Inmiddels zijn we alweer 4 weken verder en heb ik de producten nog niet ontvangen en ook het geld niet terug op mijn rekening.
Ik zou hier niet bestellen. Je wordt bij een klacht aan het lijntje gehouden en oplossingen komen niet.
Volgens de website binnen drie werkdagen verzonden maar in de praktijk kan je meer dan een week wachten en constant zelf contact zoeken. Maken pas kenbaar dat iets niet op voorraad is als de klant zelf navraag doet. Sturen uiteindelijk zelf nog een mailtje om 12 uur smiddags dat het artikel terug binnen is en dat het vandaag of morgen verzonden wordt ( ipv direct in orde te maken?)...die morgen is ondertussen ook al voorbij en heb nog altijd geen track en trace.
Ik was bang dat ik gescammed was. Ik kreeg een bevestiging via mail dat mijn order verzonden was. Maar er stond in eerst instantie geen trackingnummer bij. Ik gemailed en een uurtje later kreeg ik al antwoord dat de verzending inderdaad was verzonden direct vanuit de leverancier. (vandaar waarschijnlijk de goede prijzen) na een paar dagen kreeg ik de track en trace code en het pakket was netjes onderweg naar mij. Ik heb 8 dagen moeten wachten voordat mijn bestelling binnen was. Niet heel snel maar op tijd volgens de website dus niks te klagen. Enig minpunt was de levering van GLS. Ik was op de dag niet thuis en ze hebben gewoon het pakket in mijn voortuin gezet, en op de trackingwebsite stond dat ik getekend had voor het pakket. Gelukkig is het goedgekomen maar ik vind dat echt not done. Dikke minpunten voor GLS!
Het materiaal was van goede kwaliteit.
Nadat je hebt besteld en betaald volgt er een lange stilte. Als je na weken eindelijk contact krijgt, volgt het verzoek om extra geld. €12,95 extra verzendkosten onderwijl je de goederen juist hebt gekocht vanwege de gratis verzending. Dit zou een "fout" zijn in het systeem. (Deze fout zit er dan al tijden in, zie hiervoor meerdere recensies op internet.)
Fin, omdat ze beloofde de volgende dag te verzenden betaalde ik het maar vooruit, zodat ik het later uit kon zoeken. Wederom dagen radiostilte, waardoor ik hier een pittige recensie achterliet.
Nadat ik hier een 1 sterren recensie had geplaatst, werd er dagen na de extra betaling toch maar een zending geboekt en had ik weer 2 dagen later dan toch mijn bestelling. 3 dagen waren 3 weken geworden maar ik had het dan toch eindelijk in huis.
Het gebrek aan communicatie is erg jammer. Als ik vooraf had geweten dat het tot 3 weken kon duren, had ik de goederen alsnog gekocht. De geleverde goederen waren buitengewoon goed en zelfs boven verwachting! (o.a. een stalen softbox) Daarom is het zo zonde dat ze onbereikbaar zijn en je weken in onzekerheid laten zitten. Communicatie had deze zorg volledig kunnen wegnemen. Hiervoor een ster minder dan 5 sterren.
Het "chanteren" om maar een extra €12,95 af te persen met de melding dat ik dat moet bijbetalen als ik de goederen wil ontvangen vind ik niet alleen onwettig, het is gewoon oplichting. Daarvoor 2 sterren minder. Mocht het bedrijf de fout inzien en mijn teveel betaalde €12,95 crediteren, herstel ik deze extra 2 sterren en houden ze vier sterren over.. Voor nu 2 sterren.
De geleverde producten waren buitengewoon goed, nu de rest nog.
Mijn bestelnummer is: KOGIVTBGW (geplaatst op 28-03)
Betrouwbare webshop. Ik had een garantie issue na >6M. Vlotte communicatie, het product werd snel en zonder veel gedoe vervangen! Dankbare groet uit België!