Bedrijf doet aan oplichting! 1 bestelling gedaan. Pas na 5 dagen geleverd ipv 1. Order voldeed totaal niet aan de beschrijving dus deze terug gestuurd. Hierna nog een bestelling gedaan met de vraag om... Toon meer
Tof aanbod. Had via Bol.com bij ze besteld, moest een paar goede boxers hebben voor hardlopen, synthetisch. Als Puma-fan dus van Puma. Kreeg bij de levering een waardebon, meteen weer ingezet voor e... Toon meer
Ondergoed besteld van Muchachomalo. Drie onderbroeken rond de €45,-. Bij de een printvlekken, bij de tweede loslatend stiksel. Bij aanvang een nieuw setje toegezegd gekregen (correspondentie op nav... Toon meer
Bestelling wordt 3 dagen na bestellen …
Bestelling wordt 3 dagen na bestellen geannuleerd. Onbetrouwbaar!
altijd netjes geholpen!
Inmiddels maanden geleden bestelling…
Inmiddels maanden geleden bestelling geplaatst en betaald welke binnen en dag zou worden geleverd. Ik heb tot op heden niks ontvangen. En ze zijn ook nog eens onbereikbaar.
Super afhandeling DirectOndergoed.nl
Helaas kon er door DirectOndergoed.nl geen bestelling worden geleverd. Telefoonnummer bleek ook afgesloten te zijn. Via mail contact op kunnen nemen met Joost, die vertelde dat het bedrijf failliet is gegaan, wat natuurlijk een verschrikkelijke ervaring is voor een ondernemer. Hij heeft zijn best gedaan om mij financieel schadeloos te stellen, wat hem ook gelukt is. Derhalve heb ik een positieve ervaring met het bedrijf. Een dergelijke handelswijze kan is zeker waarderen.
Correcte afhandeling van zaken
Ik heb in de laatste weken dat Directondergoed nog on-line was, nog snel 3 setjes Cavello boxershorts geprobeerd te bestellen. Ik heb betaald. Jammer genoeg kon mijn bestelling niet meer geleverd worden. Joost Gerritsen, de persoon achter Directondegoed.nl, heeft mij netjes mijn betaalde bedrag terug gestort. De order is helaas geannuleerd maar ik heb wel mijn centjes terug :-)
Mijn bestellingen van Cavello Boxershorts op de website van Directondergoed.nl zijn altijd keurig afgehandeld. Ik vind het dan ook erg jammer dat Directondergoed ermee is gestopt. Mijn bestellingen van Cavello Boxershorts op de website van Directondergoed.nl zijn altijd keurig afgehandeld. Ik vind het dan ook erg jammer dat Directondergoed ermee is gestopt. Mvg. Bas
In het verleden nooit problemen gehad…
In het verleden nooit problemen gehad tot de laatste bestelling Na twee weken maar een mail gestuurd helaas zonder antwoord. nog maar een mail, nu naar de klantenservice. Nog steeds geen antwoord. na mijn derde of misschien zelfs wel de vierde poging kwam er eindelijk een reactie en is mij geld terug gestort.
Jammer was altijd een prettig adres voor ondergoed.
Niet volledig geleverd.
12 boxershorts besteld.
4 geleverd.
5 mails gestuurd. Op 1 gereageerd, " GA KIJKEN WAT IK VOOR JE KAN DOEN".
Nu al weer een week geen reactie.
Lees hier dat ze gestopt zijn.
In het verleden nooit klachten gehad bij deze webwinkel.
Jammer dat het zo eindigt.
Correcte afwikkeling
Bedrijf is gestopt en kon niet leveren. Ik ben netjes geinformeerd en heb snel mijn geld terug gekregen. Al in al dus een correcte afwikkeling.
Ik had boxersshorts besteld en betaald
Ik had boxersshorts besteld en betaald. Van Joost een berichtje gekregen dat deze niet meer leverbaar zijn. Hij heeft het geld netjes terug gestort.
Geen levering - inmiddels reactie
Betelling geplaatst die volgende dag geleverd zou worden. Order wel bevestigd en betaald, maar nooit uitgeleverd. Al diverse keren gemaild en gebeld. Via mail geen reactie (ondanks gebruik van mail adressen die hier in andere reacties staan) en telefoonnummer werkt niet meer. Website ligt ook al dagen plat.
In het verleden geen problemen gehad, dus het is jammer om nu deze ervaring te hebben.
----
Inmiddels contact gehad en alles wordt netjes afgehandeld.
Besteld via bol.com.......dus wel…
Besteld via bol.com.......dus wel betaald maar ik had een grotere maat besteld, en kreeg een small maat. Dus teruggestuurd. Daarna geprobeerd om in contact te komen. Niet gelukt. Nu zijn we een maand verder en nog steeds geen reactie en ook geen geld terug. Lijkt mij niet oke. Zou hier niet bestellen.....

Geld terug
Bestelling geplaatst een maand geleden voordat directondergoed.nl ermee is gestopt. De bestelling nooit ontvangen. Ik heb na een aantal emails mijn aankoopbedrag vandaag (uiteindelijk) teruggestort gekregen.
Klacht is netjes opgelost
Klacht is netjes opgelost! Mooi setje cadeau gekregen.
Wat een super service!!
Het duurde even voordat ik de bestelling kreeg, maar wat een goede service!!
Helemaal geweldig
Bestel hier nooit. Bedrog
Aan alle toekomstige klanten . Bestel hier nooit ! Deze hele website is goed opgezet maar dan kans dat je ook krijgt wat je betaalt is zeer klein. Na mijn vorige zeer negatieve review had ik na lang aandringen eindelijk iemand kunnen spreken die me beloofde om binnen de 2 weken mijn pakket te zullen leveren. Ondertussen opnieuw een maand verder zonder resultaat en feedback.Ik heb dan ook op hun vraag mijn review verwijderd ,maar nu vind ik het mijn plicht om jullie allen te waarschuwen. Zo een slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. De kans dat ik bedrogen ben en nooit iets zal ontvangen wordt stilaan duidelijk...
Vervolg:
Ik heb ondertussen een mail gestuurd zoals hieronder gevraagd en zal het verdere verloop hier rapporteren. Vreemd genoeg is de website ondertussen ook offline.

HIER NIET KOPEN
Niet de boxershorts gekregen die ik besteld heb, niet het juiste model en goedkoper. Na meer dan 2 weken bellen en mailen geen contact kunnen krijgen. Conclusie ik krijg niet de juiste shorts en ook geen geld terug.
Mijn advies, hier niet te kopen!!!, onbetrouwbaar bedrijf!!!!

Antwoord van DirectOndergoed.nl
Er wordt directe verzending beloofd
Er wordt directe verzending beloofd. Nu 3 weken verder en op mails wordt niet gereageerd.

Bestelling geplaatst was op voorraad…28/08/2023
Bestelling geplaatst was op voorraad tijdens bestellen. Maar daarna was het toch niet op voorraad. Het zou twee weken duren. Inmiddels minimaal 6weken verder. Diverse keer me geld terug gevraagd. Maar er wordt geen enkele e mail meer beantwoord.

Antwoord van DirectOndergoed.nl
Er wordt niet geleverd en niet…
Er wordt niet geleverd en niet gereageerd op e-mails. Trap er niet in!
Na enige e-mail wisseling is het naar tevredenheid afgerond.

Helaas niets ontvangen
3 a 4 weken geleden een bestelling gedaan maar tot op heden niets mogen ontvangen! Telefonisch niet bereikbaar! Op mails word ook niet gereageerd! Ik krijg het gevoel te worden opgelicht!