Vimela Verkoopt op fb een bh met voorsluiting Maar de cups vallen te klein uit Ze reageren nergens op als je om een retourbon vraagt Reageren niet op mails/ chat ook niet op je beticht via het co... Toon meer

walkers orthopedische dames loopschoenen maat 41 besteld, maar die bleken veel te groot. Maar erger was dat de kwaliteit verschrikkelijk was, slechte lijmverbindingen, bobbels in de stof, verkleuringe... Toon meer

Bestelling gedaan, niets gekrijg na een aantaal mails zeggen ze dat en storing is geweest en daarna niets meer gehoord, ik vreest dat mijn geld kweet ben, alweer ergens gekocht nadat in pinteres gez... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mensen keken ook naar

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vimela

Vimela
Verkoopt op fb een bh met voorsluiting
Maar de cups vallen te klein uit
Ze reageren nergens op als je om een retourbon vraagt
Reageren niet op mails/ chat ook niet op je beticht via het contactformulier
Zijn gewoon oplichters

19 maart 2023

Echt niet doen!Ik schaf online weleens iets aan

Ik schaf online weleens iets aan. Wie niet..In 99% van de gevallen gaat dat eerlijk en goed. En dan kom je Discount Planet tegen...Meer wil ik er niet over kwijt, behalve dan, dat het een schande is dat zulke bedrijven blijven bestaan.

19 augustus 2022

Ik laat iedereen weten ,wat een…

Ik laat iedereen weten ,wat een oplichters zijn het .vooral als je ,je geld wilt terug hebben, tientallen mails verstuurd en ze proberen overal onder uit te komen .maar ga stappen onder nemen wacht nog steeds op mijn geld ,zielige mailtjes krijg je terug ,om nog even te wachten .maar ze hebben de kans en gelegenheid gehad .maar het word tijd dat er actie word ondernomen .ze komen overal mee weg .het moet stoppen .oplichters zijn het en blijft het .
Janneke .te Harderwijk

17 augustus 2022

Retour bevesting niet ontvangen.

Ik heb mijn terug stuur formulier netjes ontvangen dat moet ik wel zeggen maar na een aantal weken verder tezien dat ik mijn schoenen netjes retour heb gedaan nog steeds geen antwoord terug ontvangen dat ze aan gekomen zijn nou na 3a4 weken moeten ze daar toch onderhand wel zijn aan gekomen.Dus mijn laatste vraag stuur mij een bevestiging dat u ze hebt ontvangen want anders gaan we u bezoeken in Uden.Want iedereen weet onder tussen dat jullie daar zitten .Of wees zo wijs dat u zo snel mogelijk mij het bewijs dat u ze van mij ontvangen hebt zo kunt u eerlijk zaken doen met mensen als u nog lang deze webshop wilt houden.Vf gr met jannie Beekman Elburg

12 augustus 2022

Omg ik lees nu pas de slechte reviews…

Omg ik lees nu pas de slechte reviews had ook de schoenen besteld. Retour ging heeel moeizaam. Ze bleven maar met alternatieve komen. Ik zeg sorry het is niet naar wens. Na een week over en weer mailen. Eindelijk een label. Nu een mail van klarna gehad. Dat de schoenen nooit zijn aan gekomen bij hun. Of ik toch even die 30 euro wil betalen. Ja. Écht niet. Ik meteen naar hun mailen. Doet hun mail het ook niet meer. Krijg meteen een mail terug dat het niet meer bestaat.

28 juli 2022

Ik heb de scboenen binnen maar t klein…

Ik heb de scboenen binnen maar t klein en slechte kwaliteit kan ze niet terug sturen want zit geen retourbon bij of enig adres of mailadres...gwn oplichting!!!! Jmmr dat ik geen foto kan toevoegen want ze gaan ook onder de naam puck amsterdam

27 juli 2022

Dit bedrijf gaat gewoon verder met hun…

Dit bedrijf gaat gewoon verder met hun praktijken onder een andere naam op Facebook, dus kijk uit. Mojn fout was dat ik een item niet aangetekend heb verstuurd en nu ook in de clinch lig met klarna. Die hier vrolijk zaken mee doet

26 juli 2022

Zo heb ik het gedaan met DP

Ik heb ook een slechte ervaring met DP.
Maar heel snel mijn geld terug gekregen.
Dit heb ik gedaan: In mail verteld dat ik persoonlijk het artikel wel terug breng, omdat ik toch dagelijks in Uden ben.
Als je in de mogelijkheid bent,...ga erheen, Neutronenlaan 28 Uden, loop direct het kantoor beneden binnen en intimideer de gast die daar zit!
Hij zegt dat hij er niets te maken heeft met DP, maar hij zal het smiddags wel regelen met de verantwoordelijke mensen van DP.
( wel gek dat hij mijn naam kende en wist wat het artikel was wat in de zak zat )
Binnen 3 uur mijn geld retour op mijn rekening.
Hij was natuurlijk wel een personeelslid van DP, maar scheet een beetje in zijn broek van mijn maat en mij, denk ik.
Vandaar zijn reactie.haha

25 juli 2022

Slechte klantenservice

Schoenen werden niet geleverd. Gemaild, vervolgens zouden ze al wel geleverd zijn werd gemeld. 10 dagen later kreeg ik een pakket. Schoenen te groot omdat op de site foutieve info staat over de maat. Vervolgens vraag ik een retourformulier. Geen reactie, blijven mailen, uiteindelijk krijg ik het aanbod van 25% korting. Alsof ze daarmee ineens wel zouden passen…
Zelf schoenen retour gedaan, kosten van bijna een tientje zijn voor mij. Nadat ik daar tig keer over gemaild heb, laten ze me weten dat ik uit coulance het geld van de schoenen terug krijg. Hoezo coulance…? Dat is gewoon een plicht!
Wanneer ik hen attendeer dat ik de verkeerde maat heb besteld ten gevolge van hun foutieve informatie op de site, wordt gemeld dat ik daar toch voor op moet draaien. Want ik heb initiatief genomen tot het kopen van deze artikelen. Over de verkeerde informatie wordt niet meer gerept. Ondertussen zijn we drie en een halve maand verder..

22 juli 2022

Oplichters

Mails komen retour op info @ discount.nl Website is offline en ik kan dus naar mijn geld fluiten. Oplichters, sturen plastic schoenen toe en kan ze nu niet meer retourneren.

18 juli 2022

Zeer slecht

Zeer slecht, horloges ontvangen, maar super slechte kwaliteit.
Ontzettend lang moeten zeuren om een retourlabel, worden.je allerlei alternatieven geboden, maar geen retourlabel.
Uiteindelijk toch wat ontvangen en de horloges retour gestuurd. Geld niet terug gekregen
Discount planet beweert dat de horloges niet retour zijn gestuurd of dat het niet binnen de gestelde termijn is gebeurt. Nu snap ik waarom ze hè zolang aan het lijntje houden, voor je een retourlabel te sturen.

Vieze oplichtersbende🤮

16 juli 2022

Waardeloze kwaliteit!

Waardeloze kwaliteit!
Retourservice werkt super traag waardoor ik nu heb betaald voor sandalen die voor niets nog te duur zijn.
Nu maar hopen dat ik mijn geld nog terug zie!

Absoluut geen aanrader!!!

16 juli 2022

weet u dat discountplanet en loreane…

weet u dat discountplanet en loreane èèn en dezelfde bedrijf is.
met 2namen.
als je de website opent kun je het zien.
dus krijg ik een order binnen en ik denk ok heb mijn schoenen binnen van loreane.
nee dat blijkt niet zo te zijn want ik krijg een mail dat mijn bestelling nog onderweg .
dus kijk ik verder op de mail.
dan heb ik dus de bestelling van discount planet ontvangen.
wil ik hem retour sturen stuit ik op loreane op de website van discount planet.
dus nu moet ik 2x betalen.en kan ik hem niet retour sturen i. v.m alle rompslomp erom heen.

14 juli 2022

ik was geschrokken van de reviews

ik was geschrokken van de reviews, maar toen ik hen een mailtje stuurde kreeg ik per omgaande antwoord. heel correct. de schoenen zijn gearriveerd, en prima in orde.

7 juli 2022

Iets besteld en (nog steeds) niet…

Iets besteld en niet geleverd.
Website offline nu!
elke keer smoesjes dat het onderweg is.
Heb inmiddels aangifte gedaan bij politie en bij de betreffende domein en hostingproviders.
persoon in kwestie gaat vrolijk verder onder een andere naam loreana.nl
ook hier zal actie tegen worden genomen

5 juli 2022

Plastic orthopedische schoenen

Ja, ook ik had eerst deze reviews moeten lezen. Orthopedische sandalen zijn plastic dingen uit China. Ik vraag retourformulier, krijg voorstel 25%korting. Nu weer gemaild maar foutmelding. Hun mailbox is vol! Ik ben bang dat we naar het geld kunnen fluiten!
Ter aanvulling - Ondanks dat de maibox vol is en de website niet meer toegankelijk is. Bedrijf is gesloten. Toch retourformulier gekregen en binnen een dag mijn geld terug. Hopelijk geldt dit voor iedereen, en opent deze persoon geen webwinkel meer.

5 juli 2022

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Ik kreeg na mijn bestelling wat twijffels omdat de bestelling wat lang op zich liet wachten. Dit was ongegrond.
Via de email van de bestelling kon je goed het pakket volgen. Alles over de verzending was daarin terug te vinden.
Retour naar volle tevredenheid afgehandeld. En ook nog zeer snel het geld weer op de rekening retour ontvangen.
Kortom voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf.

30 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?