Als die Nederlandse commentatoren nou eens gewoon bij bellator de boel blijven verkloten word het een stuk leuker van! Wat de fack doet die Nesim daar eigelijk ga verslag geven bij potje korfbal ofzo!... Toon meer
Iedereen loopt te zeiken over het Nederlandse commentaar bij UFC maar je kon gewoon kiezen voor het Engelse commentaar en uiteindelijk zelfs voor geen commentaar tijdens de gevechten. Dus ik had niks... Toon meer
De app werkt verschrikkelijk slecht. Moet hem steeds opnieuw installeren om fatsoenlijk te functioneren, anders loopt hij gelijk vast. Verder heb ik discovery+ genomen om UFC te kijken, in de origin... Toon meer
HOE MOEILIJK IS HET OM DE BRITSE OF AMERIKAANSE BROADCAST TE DOEN? NIEMAND KAAR DAN OOK NIEMAND WILT GRAAG NAR NESIM KIJKEN/LUISTEREN. TIS ALSOF JE FAMKE LOUISSE DE CHAMPIONS LEAGUE LAAT PRESENTEREN.... Toon meer
Word doodziek van dat nederlandse…
Word doodziek van dat nederlandse commentaar met ufc , die vrouw blijft maar door praten de hele tijd alsof ze mma heeft uitgevonden . Het verpest mijn hele ervaring , geluid uitzetten is het ook niet . Die man snapt er ook helemaal niks van die kijkt net voor het eerst mma wedstrijden heb ik het idee . Echt dood vermoeiend dit . Graag stoppen met dat nederlandse onzin commentaar .
NEDERLANDS UFC COMMENTAAR IS ECHT TE…
NEDERLANDS UFC COMMENTAAR IS ECHT TE SLECHT VOOR WOORDEN AUB STOP MET DIE ONZIN INSLA DIE MENSEN EN DOE HET GWN IN HET ENGELS/AMERIKAANS. ECHT HEEL HINDERLIJK
Constant overschakelen naar dat…
Constant overschakelen naar dat Nederlandse slappe gelul tijdens UFC, man man man laat dat toch. Hierdoor valt t originele geluid weg, waardoor t hele gevoel erbij weg valt. Tevens spreken die Amerikanen met de juiste intonatie, wellicht een leerpunt voor jullie.
Zeker geen waar voor je geld.
Discovery+ genomen alleen voor UFC.
Eerste jaar voor €25. tweede jaar €50.
Nu in 2024 moet ik ineens per maand betalen??
Volle mep betalen voor 3/4 UFC content en early prelims worden niet eens getoond.
Discovery+ vind ik echt een grote flop geworden...
Ramp programma naar goud
Frank gaat voor goud. Ik heb nog nooit zo’n nietszeggend programma gezien. Frank weet niets, ziet niets, doet niets en begrijpt niets van wat er gebeurd in Australië. Zijn allemaal hardwerkende mensen die trots zijn op hun land en werk, en dan loopt en lult daar deze eerste klas NoNo, zonder enige toegevoegde waarde. Denkt waarschijnlijk dat het een reclame voor Jumbo is. Ik zou hem daarvoor ook niet meer gebruiken. Heel irritant en een afbreuk voor de topprogramma’s van Discovery!!!!
Tv kijken moet luk blijven
Ik vindt dat Discovery behoorlijk achter uit is gegaan met zijn progammas want het is dag in dag uit de zelfde herhaling en nauw kom ze met een nieuwe programma van Frank Lammers de top acteur die voor goud gaan. Maar wie mak het uit dat hij een top acteur is. Maar als die dan uit zenden dan schakel ik hem gelijk over naar een andere zender want ik laat mijn avond niet verpesten,
Dat commentaar van ufc kan ik nu niet…
Dat commentaar van ufc kan ik nu niet naar Engels doen dus ik moet heel de tijd luisteren naar 2 casuals die constant namen verkeerd uitspreken en ronduit vervelend commentaar geven met een vrouw die niks van de sport kent en de hele tijd de namen van grote spelers zoals kamaru Usman etc niet weten wie het is echt schandalig GEEF MIJ EEN DEMP KNOP!!!!!
Paar maand gebruikt in 2020 nu in 2023…
Paar maand gebruikt in 2020 nu in 2023 omdat ik ongebruikte apps aan het opruimen ben kom ik er achter dat het account op non actief staat dus heb geen toegang omdat het emailadres is veranderd in xmonax@gmail en dat er al meer dan 2 jaar maandelijks abonnementsgeld afgeschreven werd van mijn rekening hierover mail gestuurd en het enigste wat ze zeggen is dat ik bij mijn bank moet zijn heb nu de laatste 2 maand kunnen terugboeken maar de rest ben ik kwijt verleen nooit geen machtiging meer aan dit slecht oplichters zootje
Discovery plus Drama
Discovery plus geabonneerd voor de UFC. Je kunt nog beter een illegale stream kijken. Alleen maar haperingen! Contact gehad met klantenservice, maar geen restitutie. Direct weer opgezegd. Nooit weer discovery plus!
Geef UFC aan een competente partner aub
Ik betaal voor discovery+ enkel en alleen om de UFC te kijken , maar jullie maken er constant een potje van.
Om een of andere reden mis ik elke week 2 of 3 prelims omdat jullie pas een uur later de stream aanzetten. Hierdoor word ik alsnog gedwongen om illegaal te streamen als ik ALLE gevechten wil zien.
Nederlands commentaar/studio tettert door de interviews en originele engelse commentaar heen zelfs als ik de audio op "engels" gezet heb. Tenenkrommende nederlandse studio is echt te triest voor woorden.
En vandaag missen jullie weer de 1e en 2e prelims dus die heb ik ergens anders moeten streamen , nu hebben jullie de stream aangezet alleen zit er totaal geen audio bij (tenzij ik naar het spaans switch die wel normaal het geluid heeft)
Amateuristishe bende. Ik hoop dat jullie heel snel de rechten voor UFC kwijtraken.
Slechtste UFC commentators ooit
Slechtste UFC commentators ooit. Even UFC 294 erdoorheen bijten maar meteen na de UFC weer mijn abonnement opzeggen en voortaan ergens anders kijken.
Sport kijken zonder commentaar is niet leuk.
Wil je lekker het finale van Speedway gp gaan kijken.
Helaas de hele seizoen was het tenminste Britse commentaar, met geluk Nederlandse of heel soms zelf Pools. Helaas nu is het zelf niet meer mogelijk om Britse commentaar te kiezen. Sport kijken zonder commentaar is niet leuk. Geen 06 of chat in 2023 is belachelijk. Zelf Adult site hebben 24/7 06 nummer waar je met problemen kan bellen.
Nederlands commetaar UFC …
Als je de keus maakt om de UFC in het engels te kijken, wordt het aan het einde van de partij alsnog het NL commetaar door de strot gedrukt ...hiet zit ik niet op te wachten... laat de keuze bij de kijker en zeker niet zomaar switchen. Dus contact gezocht met de klantenservice, klacht ingediend... nu 3 maand later nog niet opgelost... amateurs
Klant onvriendelijk.
Een punt is nog teveel .Ik kwam er te laat achter dat KPN Discovery + niet ondersteunt .Na verschillende mails nog steeds mijn geld niet terug .Wat een waardeloos bedrijf .
Ufc stream
Het nieuwste in de saga van Discovery. ufc stream blijft om de 20 sec hangen en stottert niet te kijken zo
Vrouwelijke NL UFC commentator
Die vrouwelijke NL commentator moet keer haar bek dicht houden. Ze weet niet waar ze over praat vrouwelijke commentator hoort er gwn niet bij.
Geld klopperij
Ze beloven veel maar klopt niks van. Als je het opzegt sturen ze per email een brief en moet je dan ook nog eens €30 over betalen.
Gewoonweg belachelijk ik za dit zeker niet aanraden want dit is gewoon op een makkelijke manier geld verdienen.
Geef ons de UFC terug.
Waarom blijven ze maar volhouden met Nederlands commentaar door de Engelse uitzendingen bij UFC gevechten?
Ze geven specifiek de optie tot Engels commentaar en dan komt er alsnog Nederlands commentaar tussendoor waardoor je de octagon interviews niet meer kunt volgens. Die studio blijft ook maar in beeld komen, niets ten nadele van de Nederlandse presentatoren maar ik heb er niet om gevraagd en ik zit er niet op te wachten. Ik wil het gevecht zien, niet de Nederlandse studio. Please Discovery, doe nou eens iets met alle feedback die jullie krijgen.
Echt bizar hoe slecht de productie…
Echt bizar hoe slecht de productie en/of de app van discovery+ werkt. Speciaal aangeschaft voor UFC maar ervaar veelal problemen wanneer ik het wil kijken. Nu weer met UFC291 is er geen geluid bij alle beelden in de aanloop naar de wedstrijden?! Alleen het commentaar is hoorbaar. Absoluut geen aanrader. Hoop dat de rechten snel ergens anders onder komen.
Stop met Nederlandse commentatoren op UFC
Ik zit nu UFC te kijken en het is weer niet mogelijk om de uitzending met UFC’s eigen commentatoren te volgen. Zelfs wanneer je Engels commentaar aanvinkt, wordt er tussendoor de hele tijd teruggeschakeld naar de Nederlandse commentatoren die het elke keer weer voor elkaar krijgen om binnen no time alle spanning en energie uit het moment te laten verdwijnen. Eindelijk een event op een gangbaar tijdstip maar het is oprecht niet leuk om te kijken zo. Niemand zit hierop te wachten, laat die mensen thuis en zend gewoon altijd de originele uitzending met origineel commentaar uit zoals bij een hoop ufc events op Discovery tegenwoordig al wel kan.