Als die Nederlandse commentatoren nou eens gewoon bij bellator de boel blijven verkloten word het een stuk leuker van! Wat de fack doet die Nesim daar eigelijk ga verslag geven bij potje korfbal ofzo!... Toon meer
Iedereen loopt te zeiken over het Nederlandse commentaar bij UFC maar je kon gewoon kiezen voor het Engelse commentaar en uiteindelijk zelfs voor geen commentaar tijdens de gevechten. Dus ik had niks... Toon meer
De app werkt verschrikkelijk slecht. Moet hem steeds opnieuw installeren om fatsoenlijk te functioneren, anders loopt hij gelijk vast. Verder heb ik discovery+ genomen om UFC te kijken, in de origin... Toon meer
HOE MOEILIJK IS HET OM DE BRITSE OF AMERIKAANSE BROADCAST TE DOEN? NIEMAND KAAR DAN OOK NIEMAND WILT GRAAG NAR NESIM KIJKEN/LUISTEREN. TIS ALSOF JE FAMKE LOUISSE DE CHAMPIONS LEAGUE LAAT PRESENTEREN.... Toon meer
Waarom is er altijd geen Engels commentaar
Waarom is er altijd geen Engels commentaar te horen, maar wel de Nederlandse...als dit niet gefixt wordt dan stop ik liever mijn abonnement, want naar de Nederlandse (amateurs) commentatoren luisteren, dat kan ik echt niet, heb het geprobeerd, maar die gast weet echt niet waar hij over praat.
Verschrikkelijk. Get your shit together Discovery
Verschrikkelijk.. ik kijk al hele week uit naar ufc290 en de stream werkt niet! Prelims niet kunnen kijken. Laatste partij van Robbie Lawler gemist, dankjewel Discovery. Nu begint de main event en de stream werkt nog steeds niet.. dit is pure oplichterij. Ik heb Discovery alleen voor UFC genomen. Voor sauce dus.
Geen geluid livestream ufc
Hoe vaak er tijdens de livestream van ufc het geluid wegvalt of gewoon niet meer beschikbaar is, is echt belachelijk. Fix je shit aub discovery
Een nieuw dieptepunt voor discovery
Een nieuw dieptepunt voor discovery.
De volledige ufc stream in het Engels duurt 2 uur laatste 2 gevechten,weg verdwenen.
Dus je moet echt naar de nederlandsche stream gaan en daar 2 uur doorspoelen voor verder te kijken. Slapen jullie daar ????
En ik hoop maar dat ik nu niet ook nog naar het totaal overbodige Nederlandse …… commentaar moet luisteren.
Hele kijk ervaring weer een keer naar de k….!!!!
Bedankt
Waardeloos
Enige reden dat ik Discovery plus heb is vanwege de UFC uitzendrechten. De manier hoe ze UFC uitzenden is waardeloos.
Gevechten die worden overgeslagen. Streams die midden in een gevecht beginnen. Nederlands en Engels commentaar door elkaar. Ik kijk altijd in het Engels, maar wordt soms toch gedwongen om naar het tenenkrommend Nederlands commentaar te luisteren.
Al met al erg jammer. Al meermaals contact gezocht met Discovery plus. Er wordt weliswaar snel gereageerd, maar met de reacties kun je niks.
Fijne programma’s / docu’s
Kijk hier regelmatig naar, fijne programma’s waar ik graag naar kijk. Zoals “Wheeler Dealers” / “Mighty Truckers” / “How it’s Made”. En de maandprijs is ook prima!
Alweer geen live commentaar!!! AAAAAHHH
Zit nu voor de zoveelste keer live wielrennen te kijken op de tv (reclame)versie van Eurosport omdat er bij de Discovery versie geen live commentaar te horen is....again...
Daar betaal je dan voor....
UFC kijken gaat beter, ik zet het commentaar altijd op engels, alleen is het jammer dat er altijd wordt teruggeschakeld naar de nederlandse studio als het gevecht is beëindigd. Interessant commentaar van de amerikaanse verslaggevers wordt dan weggedrukt voor slaapverwekkend en ongeïnspireerd gemompel van Struve en Yvel. Gelukkig is er nog altijd Marloes; kennis van zaken, welbespraakt en enthousiast en altijd gekleed in grappige clownspakken.
Nooit abonnement afsluiten!
Ooit een abonnement afgesloten, opzeggen lukt echter niet. Al klantenservice meermaals benaderd, het zou via de Apple store moeten. Echter heb ik nooit een Apple gehad. Andere manier van opzeggen 'kan niet' ondertussen trekken ze al meer dan een jaar mijn geld.
HELP!!!
Graag Nederlands studio commentaar uit…
Graag Nederlands studio commentaar uit de losse partijen laten! Of geef ons de keuze om het studio commentaar weg te laten. Elke keer irriteer ik me eraan en moet ik het geluid uitzetten. Het is zeer onprettig voor de ufc fan.
Ik vraag me af of ze de referenties op…
Ik vraag me af of ze de referenties op deze site überhaupt lezen. Dat zegt toch wel meer als genoeg. Ik deel dezelfde mening al het meerendeel op deze site. Erg amateuristisch en slecht commentaar. Op de verkeerde momenten over gaan naar de studio. Als er nog octagon interview plaats gaat vinden schakelen ze vaker al over. Ze halen de hele sfeer uit de events. Ik ben ook voorstander van Amerikaans commentaar.
Wat dieptriest toch elke keer weer
Wat dieptriest toch elke keer weer. Geluiden door elkaar, geen geluid, bagger commentaar, presentator die de namen niet eens goed uitspreekt… gewoon kansloos en totaal niet waar de UFC fan op staat te wachten. Gewoon lekker Engelstalig laten!!! Met alle respect voor wat Marloes en Stefan hebben bereikt in de vechtsport, maar dit is zo amateuristisch…
Als je op Engels commentaar hebt staan…
Als je op Engels commentaar hebt staan schakelen ze alsnog terug naar de studio in het Nederlands. Je mist een prachtig stukje uit de arena zelf hierdoor. zo zonde
Engels moet Engels blijven
Even serieus, letterlijk niemand wilt jullie horen lulllen in het Nederlands terwijl we joe rogan en dc als commentators hebben in het engels.
Ik heb de audio in het Engels staan maar alsnog krijg ik deze flapdrollen tussen door in het Nederlands lulllen.
Ik kijk UFC al van UFC 1 en volg alles…
Ik kijk UFC al van UFC 1 en volg alles maar het commentaar op Eurosport/Discovery + is zo slecht en hebben zo’n verkeerde timing .
Bij de terugblikken gaan ze terug naar de studio!
Laat het commentaar gewoon door de UFC doen want dit is ZO SLECHT.
Daar betaal ik niet voor
24-01-2023(4783415) Meerdere keren aangegeven dat…
(4783415) Meerdere keren aangegeven dat mijn betaling is voldaan en aangetoond.
Keer op keer 3,4 weken geen toegang tot mijn diensten,wederom
Vervolgens ja je hebt betaald,maar we geven geen restitutie over die 3,4 weken
Ruim een maand later weer geen toegang tot mijn account,maar wel betaald
Nederlandse commentaar te triest voor woorden.
Nederlandse commentaar is diep, diep triest. Er word niks nuttigs gezegd, zo ongelooflijk slecht en amateuristisch! Iedereen die ik spreek denkt er zo over, zorg nou alsjeblieft dat je gwn het Engelse commentaar kunt volgen want dit kost je zo veel betalende klanten.
Seizoenen die te lang op zich laten…
Seizoenen die te lang op zich laten wachten. Seizoenen die er halverwege mee ophouden en dan stuur je een bericht waarom. Daar kunnen ze geen antwoord op geven.... Met vpn kun je ook niet kijken.
Onbetrouwbare streaming
Discovery Plus laat niet alle seizoenen en afleveringen zien. Er zijn Amerikaanse series die ik al lang volg, waarvan ik weet dat er al lang nieuwe seizoenen zijn uitgekomen, maar die helemaal niet vernieuwd lijken te worden op mijn Nederlandse Discovery account. Bij een van mijn favoriete series is Discovery zelfs gestopt met het beschikbaar maken van afleveringen midden in het seizoen. Raak ik hiervan in de war en google ik of de serie soms is gestopt, dan lees ik dat ze in Amerika wel gewoon beschikbaar zijn. Ik vind het een onbetrouwbare streamingdienst.
Bagger
Kan een of twee maand niet inloggen. Zogenaamd omdat ik mijn wachtwoord vergeten ben. (Kan niet, want ik kies altijd voor opslaan. Veranderen werkt ook niet. Bagger dus.
Super tevreden
Geweldige programma's en een dikke 10 voor het contact met de klantenservice