Knastørt Birkebrænde. Jeg ankom i fredags til mit sommerhus hvor der stod 2 store oventørrede tårne med knas tørt birkebrænde. Det duftede himmelsk og var kørt igennem min lidt ujævne havegrund ned i... Toon meer
Alt har fungeret perfekt lige fra rådgivningen ifm. levering på vores smalle granitskærvevej, selve leveringen af den sødeste fragtmand og bøgebrændet, der er stablet og dufter så skønt. Har dog ikke... Toon meer
Der er ingen tvivl om hvorfor jeg år efter år bestiller brænde hos jer. En utrolig flot service i yder. Specielt da jeg er alenemor og vil gerne bruge min tid anderledes end at køre brænde i en trille... Toon meer
Chaufføren leverede brændet præcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spærrede for stedet. Chaufføren havde pænt flyttet cyklerne. Fornem service. Brændet vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Zweden
- ditbrænde.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Branden blev sat under taget
Branden blev sat under taget
helt perfekt
Hurtigt levering også var der bundet så det var super nemt og bærer ind .
Vi har fået fra dem før og vi gør det igen næste gang.

Antwoord van DitBraende.dk
Kom hurtigt og super brænde incl kørsel…
Kom hurtigt og super brænde incl kørsel og levering hvor man vil have sit brænde 🙏🏻💪😎 det er sgu da klasse 🙏🏻😎

Levering til tiden
Levering til tiden, og brændet kørt helt ind i carporten.

God oplevelse
Fik besked om levering pr sms dagen før og alt gik som aftalt.

God oplevelse
God oplevelse, gode priser og godt brænde og hurtig levering.
Chaufføren satte brændet precist som ønsket og savede endda toppen af buret, da det var en smule for højt.
Så top service!

Super dygtig chauffør
Super dygtig chauffør. Brændet helt i top!

Altid den bedste service
Altid den bedste service, og vil altid bestille fra ditbrænde.dk. Har brugt dette firma i årevis.

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Nem bestilling, hurtig levering og god kvalitet

Perfekt oplevelse
1.gang vi handlede med DitBrænde, og bestemt ikke sidste gang. Det var nemt at bestille, hurtig levering, og en fantastisk flink og hjælpsom chauffør.
Og brændet er er super.

Antwoord van DitBraende.dk
Alle forventninger indfrietNemt at bestille
Nemt at bestille, forventninger med levering indfriet inkl SMS-besked om leveringstidspunkt dagen før, venlig chauffør, levering til ønsket sted og brændet er rigtig godt. Rigtig god oplevelse - hele vejen igennem - TAK!

Min ordre kom som forventet 😊
Min ordre kom som forventet 😊
Og det er en sand fornøjelse at se så flotte træstykker, relle og fine i størrelse..
Gør jo stabel arbejdet meget nemmere, når det ikke er skåret til pindebrænde ..
Er ovenud tilfreds

Antwoord van DitBraende.dk
Perfekt levering af meget serviceminded…
Perfekt levering af meget serviceminded chauffør, der gjorde alt det, som var aftalt.
Der er nok lidt mindre i tårnene end forventet - ca. 1,54 kubikmeter, men prisen pr. kubikmeter ser alligevel fornuftig ud.
Er spændt på at opleve kvaliteten af brændet, når den kolde tid sætter ind, men indtil nu - en god oplevelse.

Antwoord van DitBraende.dk
God kvalitet brænde også denne gang
God kvalitet brænde også denne gang. Meget serviceminded chauffør.

Godt brænde
Godt brænde, reelt stablet i rame.
Leveret som aftalt

Antwoord van DitBraende.dk
Hurtig levering og gode stykker brænde