Knastørt Birkebrænde. Jeg ankom i fredags til mit sommerhus hvor der stod 2 store oventørrede tårne med knas tørt birkebrænde. Det duftede himmelsk og var kørt igennem min lidt ujævne havegrund ned i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Alt har fungeret perfekt lige fra rådgivningen ifm. levering på vores smalle granitskærvevej, selve leveringen af den sødeste fragtmand og bøgebrændet, der er stablet og dufter så skønt. Har dog ikke... Toon meer
Der er ingen tvivl om hvorfor jeg år efter år bestiller brænde hos jer. En utrolig flot service i yder. Specielt da jeg er alenemor og vil gerne bruge min tid anderledes end at køre brænde i en trille... Toon meer
Chaufføren leverede brændet præcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spærrede for stedet. Chaufføren havde pænt flyttet cyklerne. Fornem service. Brændet vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Contactgegevens
Zweden
- ditbrænde.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Han kom præsis 10.00 og kørte brændet…
Han kom præsis 10.00 og kørte brændet helt op det var dejligt
Brændet ser godt ud har ikke brugt det endnu men jeg glæder mig til det der var også optændnings brænde med hele 5 sække tak for det jeg genopstiller gerne igen

Flot/godt tørt bøgebrænde
Flot/godt tørt bøgebrænde , leveret af en god vognmand fik sat det der hvor det var nemt for mig

hurtig levering
en meget hurtig levering og en venlig og imødekommende chauffør.
Helt klart en god oplevelse igen.

TAK :O)
Første gang jeg bestilte træbriketter hos jer! En super god plevelse, som gør, at jeg 100% vil anbefale jer til alle! (og selvføgelig vil købe træbriketter hos næste gang)
Jeres chauffør som kom med 4 paller træbriketter, var sød, venlig og gav mig en 100% kundeservice.

Fint træ
Fint træ, har købt hos ditbrænde.dk før og er godt tilfreds. Jeg søgte træ, der ikke var ovntørret, da jeg dels køber ind til et par år ad gangen og har horisont nok til at det får tid til at lufttørre. Og så synes jeg at leveringen i et net på en palle er en fiks måde at få det leveret på.

Antwoord van DitBraende.dk
Altid lækkert og godt brænde
Altid lækkert og godt brænde. Køber primært birk. Selvom bøgen også er god.

Antwoord van DitBraende.dk
Jeg har endnu ikke brugt nogle piller…
Jeg har endnu ikke brugt nogle piller men de ser da gode ud leveringen var super god prisen god.
Ikke sidste gang jeg køber hos Dit brænde 👍

godt tilbud
godt tilbud
leveret lige der hvor jeg gerne ville have det
hurtig levering

Antwoord van DitBraende.dk
Super hurtig levering af noget pænt…
Super hurtig levering af noget pænt brænde til fornuftig pris.
Fantastisk chauffør der kørte brændet ned i baghave til brændehækken.
Kan kun anbefale som leverandør.

God og åben kommunikation
Der var åbenhed om at leveringstiden ville være lidt lang, men pengene blev ikke trukket før afsendelsen var bekræftet så klar kommunikation gjorde jeg ikke var urolig.

Super godt firma.
Det er altid em fornøjelse at handle hos jer, brændet er helt i top, og chaufføren er bare den bedste der findes.
Vi glæder os allerede til næste gang.

Antwoord van DitBraende.dk
super søde og god service
super søde og god service. Anbefaler det til alle👍

Antwoord van DitBraende.dk
Hurtig levering og venlig chauffør
Hurtig levering af et brændetårn. Brændet er altid god kvalitet. Chaufføren er venlig og placerer tårnet, så det står så lidt i vejen som muligt.

Levering hurtig
Levering hurtig - og sat et godt sted i indkørslen.
Brænde af god kvalitet - men synes ikke der var så meget som der normalt er i et brændetårn hvor brændet er stablet pænt…

Antwoord van DitBraende.dk
God levering og kvalitets brænde
Denne gang fik vi ikke en bekræftelse på vores bestilling og måtte ringe for at sikre vores bestilling var gået igennem og først der, fik vi en bekræftelse. Leveringen var perfekt og kvaliteten god. At vi selv måtte ringe for bekræftelse er årsagen til kun 4 stjerner og ikke de fem.Men dejligt med en levering helt til vores brændeskur.