Har købt deres semiprofessionelle batteri-buskrydder og er virkelig godt tilfreds. Den har masser af kraft og fungerer virkelig godt. Jeg havde efterfølgende lidt spørgsmål til nogle af delene og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte en batteridrevet buskrydder/trimmer med klinge, snøre og stål- og nylonbørster inkl. batteri og lader. (Et juli tilbud). Varen blev leveret allierede efter 2 dage. Den lever helt op til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte nylon- og stålbørster. Kan ikke se, at de er i nærheden af den effektivitet, som deres reklamer viser. Købte desuden 18 Volt batteri buskrydder uden batteri – Makita batteri platform samt Bat... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fremragende service – andre firmaer kunne lære noget her. Jeg har haft en utrolig god oplevelse med DKTrimmer. Hele forløbet har været helt i top, men en særlig stor tak skal lyde til Emma fra kunde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DKTrimmer er en dansk e-handelsvirksomhed med adresse i Vejen, som sælger værktøj, maskiner og tilbehør. Alle kan købe hos os, og som kunde nyder du godt af: Billige priser – måske Danmarks billigste Gratis fragt – ved køb fra 499,- DKK God kvalitet - måske Danmarks bedste Hurtig levering – 1-2 leveringsdage Dansk kundeservice - både i telefon og på mail Mission og vision DKTrimmer stræber efter at levere produkter i god kvalitet til markedet bedste priser med en kort leveringstid og Danmarks bedste kundeservice. Det gør vi ved at fjerne fordyrende mellemled ved at købe direkte fra producenten og sælge direkte til forbrugeren. Alle fordyrende mellemled i forsyningskæden er skåret fra, hvilket også gør os agile overfor vores kunders forslag og ønsker. I modsætning til mange andre webshops har vi eget lager i Vejen, hvorfor vi altid kan garantere hurtig levering (1-2 leveringsdage). Hos DKTrimmer går vi meget op i god, dansk og personlig service. Giv os gerne en ærlig anmeldelse på Trustpilet
Sdr. Ring Vej 1, 6600, Vejen, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Opdatering…
Har fået en god forklaring på problemet.. dktrimmer havde ikke modtaget min video..
det har de nu og jeg har fået en super service og de sender en ny 😊 5 ✨
Efter ca. 10 klip med grensaksen virkede den ikke mere skrev til kundeservice de skrev så at jeg skulle sende en video om hvordan den ikke virker
Det har jeg gjort og har ikke hørt noget siden..
Så nej tak herfra.🫤

Antwoord van DKTrimmer
Blev positivt overrasket over kvaliteten og de forskellige dele som følger med i den pakke jeg købte. Det vil løse de fleste opgaver som jeg måtte have i haven og omkring huset.
Man skal være opmærksom på at det er et tungere produkt end de almindelige hobby redskaber.

Antwoord van DKTrimmer
Alt fungerede bare - levering - betaling osv.
Det eneste jeg kan sige er at motoren bliver overraskende varm når buskrydderen anvendes.

Antwoord van DKTrimmer
Fin levering, fungere fint men der næsten ikke til at trække snøren ud af trimmerhuset

Antwoord van DKTrimmer
Produktet en Buskryder med benzinmotor med tilbehør var nem at samle og startede stort set med det samme og var hurtigt indstillet med bæreselen. Og virkningen var i top.
God oplevelse kan varmt anbefales.

Antwoord van DKTrimmer
Alt er fint jeg er tilfreds med mit køb.

Antwoord van DKTrimmer
Hurtig levering. Har ikke prøvet maskinen endnu - men glæder mig til at komme i gang

Antwoord van DKTrimmer
Brugte min nye elefantlift til 6 timers hæk klipning i dag. Havde jeg ikke købt den var jeg først blevet færdig i morgen 😊. Købte den dyreste version og har ikke fortrudt et sekund. Skønnet har den aflastet ca 50 %. Klipper med husqarna stangklipper på benzin og det er hårdt. Jeg har brugt stigen lidt mere da elefantliften aflaster bedst i normal klippehøjde og knap så godt i stor højde. Den har virkelig været pengene værd. Den var nem at tage i brug og fylder forbavsende lidt når adskilt.

Antwoord van DKTrimmer
Et godt produkt (semiprofessionel batteridrevet buskrydder), ok pris og god service. Der var hurtig levering, og buskrydderen var i stand til at rydde op i "buskkasserne" i min have - og det bedre end forventet. Et problem med skulderremmen (en låsemekanisme, der ikke virkede) blev løst med en ny, som ankom dagen efter - flot service!!

Antwoord van DKTrimmer
Super billigt tilbehør til min texas fliserenser

Antwoord van DKTrimmer
Købte en beskyttelseskappe med kobling til støvsuger til en vinkelsliber, og jeg må sige at DKtrimmer leverer et pragtfuldt eksemplar.
Det er mega nemt at monterer, og det gør en kæmpe forskel at slibe et betongulv i garagen.
Man skal huske at det finstøv der opstår er ekstremt usundt at indånde, så HUSK åndedrætsværn.
Nå men, med dette produkt, suges al støv direkte i støvsuger frem for at spredes ud i lokalet.
Jeg er super tilfreds.
Dan
Nørre Snede

Antwoord van DKTrimmer
Den har virkelig hjulpet os med at klippe hæk, nu er det en hel fornøjelse.

Antwoord van DKTrimmer
Havde lavet en anmeldelse inde på trustpilot omkring deres stålbørster som jeg havde haft et lille problem med, DK trimmer reagere hurtigt, samme dag, og vi fandt en løsning, så super god kundeservice👍😊

Antwoord van DKTrimmer
deres børstehovder holder kun 5 min så de slidt op.. spar jeres penge hvad i kan købee ved dem for 200kr kan i få på te** for 20kr og det er præcis deet samme!

Antwoord van DKTrimmer
Jeg købte i november/december en tæpperenser, hvor leveringen blev udsat adskillige gange, og den ankom først i april. Det var jeg pænt træt af. Men den virkede fint. Den blev pakket væk, og da jeg skulle bruge den igen forleden, virkede den ikke. Stor irritation. Jeg ringede til DKTrimmer og snakkede med Hans, som hurtigt fandt fejlen og tilbød en meget fin løsning. Jeg er meget tilfreds med den super kundeservice!