Vi har fået leveret det flotteste bord i fransk valnød med tilhørende stole og lamper. Det er bare et flot snedkerarbejde, og en helt fantastisk rådgivning. Samtidig fik vi lavet et sofabord fra et... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk oplevelse at handle med DKU Living. Vi har fået lavet det smukkeste langbord i fransk valnød, 6 flotte spisestole med sort læder og et super flot sofabord med indlagt ravfarvet epoxyfyldnin... Toon meer
I 2023 købte jeg det smukkeste spisebord i fransk valnød hos Dan fra DKU Living. Hele forløbet var en fornøjelse – bordet blev leveret og sat op præcis som aftalt, og kvaliteten har været helt... Toon meer
Fantastisk fin proces med køb af et smukt bord. Lige fra start ved valget af egetræsplankerne til leveringen. Alt er forløbet super fint, og vi er meget tilfredse med servicen og det smukke bord DKU h... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kvalitet og god service
Super flot bord og tydeligt at det er kvalitetsbord der er blevet kræset om. God service med proaktiv kommunikation!

Fantastisk service
Fantastisk service. DKU Living har holdt os opdateret løbende i processen af vires nye bord. Kan varmt anbefale DKU Living

Super god service og flotte produkter
Super god service og flotte produkter
God og tillidsfuld service
God og tillidsfuld service, man er ikke i tvivl om at der der"kælet" for produktet. Eneste negative at stolene var i restordre og der er et par ugers leveringstid

Antwoord van Dkuliving
Ege planke bord set på messe i Bella.
Ege planke bord set på messe i Bella, bestilt med special fremstillet bænk i samme træsort.
Super flot arbejde, til trods for vores mange ændringer i ordren undervejs😜🙏
Leveret og opsat af Dan og farmand, med smil på læben og fin vejledning.
De allerbedste anbefalinger herfra👍
Vh Lotte og Peter

Super fedt bøge planke bord
Super fedt bøge planke bord
Super service i udstillingen i Hillerød og virkelig god service ved levering af både bord og stole vi glæder os til at nyde en masse tid i godt selskab ved dette bord

Antwoord van Dkuliving
Smukt bord i amerikansk valnød.
Smukt bord i amerikansk valnød.
Dan og hans far: Søde, hjælpsomme og imødekommende.
Alt fungerede perfekt.
Vh. Ellen og Lars

Helt igennem god service
Helt igennem god service, oplevelse og kvalitet! DKU Living har hjertet, evnerne og kundefokus det rigtige sted.
Har købt et spisebord, som passer perfekt ind i mit lille hjem. Leveringen skete som planlagt uden problemer og med masser af smil. Mit bord kommer til at følge mig resten af livet!

Lækkert plankebord
Efter besøg på messen i Aarhus 2024 købte vi et flot spisebord i eg. Super god og imødekommende service fra Dan. Imponerende flot håndværk. Grundig introduktion vedrørende pleje og vedligeholdelse, så bordet kan bevare kvaliteten i mange år fremover. Kan klart anbefale DKU Living, hvis man overvejer at anskaffe et specialdesignet plankebord.

Antwoord van Dkuliving
Super service fik løbende billeder af processen. Ventetiden være super flot resultat
Super service
Kvalitet!
Jeg har haft et bord i amerikansk valnød stående i 4 år og har senest købt 6 stole af ‘Krabben’. Det er kvalitetsprodukter, og når disse holdes sammen med Dans meget sevicemindede tilgang, er det en 5/5 oplevelse. Klar anbefaling herfra!
Perfekt bord og levering
Levering på en lørdag inden jul som lovet, på trods af sygdom og brolukning, meget fin service.
Osse et perfekt og meget lækkert bord
Flere muligheder med en plade i bordet
Et snart 4 år gammelt rundt bord i fransk valnød fik plads til flere om bordet, da det blev skåret over og fik et delt understel, så det er muligt at sætte en plade i. Letkørende skinner under bordet gør det let at skille og samle igen, når pladen skal i eller op. Pladen passer perfekt og har en underkant, der flugter med bordets. Den er sort, men matcher bordet perfekt. Samtidig fik vi rundet kanten af bordet, hvilket ikke var en mulighed, da vi anskaffede det. Det gav et helt andet og mere harmonisk udtryk. Flot håndværk.
Særdeles flot stykke arbejde.
Særdeles flot stykke arbejde.
Bestilt på nøjagtige mål og 3D tegning, og har leveret nøjagtig det.
Varm anbefaling herfra.
Det smukkeste plankebord
Vi har fået det smukkeste plankebord i fransk valnød. Det var dog lidt længe undervejs, da vi ville have det rigtige bord. Der har været super service fra Dan, som altid var venlig og imødekommende.
Der var lidt knas under levering, men Anders tog turen fra Odense til Nordjylland for at rette op på det - kanon service. 5 stjerner herfra.
På livstilsmessen i Randers i oktober…
På livstilsmessen i Randers i oktober 2023 så vi Dan Ulletved´s meget flotte spiseborde i forskellige træsorter, og vi faldt for et spisebord i eg med mange knaster og stole dertil, som vi bestilte på stedet.
Der var hele vejen en god kommunikation og service af ordren i form af billeder og sms.
Dan og hans far sørgede for levering og opsætning, og vi fik også en pakke med plejeprodukter, og en info i hvordan de skal behandles.
Tusind tak Alice og Poul Nielsen
Flot arbejde og god service
Så på et bord på messen i Hillerød, købte det ikke, men tænkte meget på det efterfølgende.
Jeg ringede weekenden efter, hvor vi aftale at jeg købte lige præcis det bord. Jeg overførte et lille depositum og fik efterfølgende billeder af processen, da det lige skulle slibes og olieres igen.
Bordet blev leveret og monteret som aftalt.
Fantastik flot arbejde og service, tak Dan.
Spisebord i særklasse
Efter besøg på messen i Forum Oktober 2023 købte vi et fantastisk smukt spisebord i fransk valnød. Super professionel service on location og bordet blev leveret af Dan og hans far blot 10 dage efter messen. Imponerende flot håndværk, nypudset og olieret! Grundig introduktion ang vedligeholdelse, så bordet kan pryde stuen i mange år fremover. Kan varmt anbefale DKU Living, hvis man påtænker at anskaffe et bord i særklasse.
Jeg har købt et fransk valnød spisebord…
Jeg har købt et fransk valnød spisebord som var 3meter, vi havde dog kun brug for et spisebord på 2 meter.
Dan fandtes på den løsning at vi kunne skære den ene meter af vi ikke skulle bruge og lave en tillægsplade/sofabord ud af det hvilket gav os 2 borde i 1 løsning om man vil.
Processen har været verdensklasse fra start til slut med løbende billeder tilsendt af processen. Dan og hans far der hjælper ham er super flinke! Ingen spørgsmål er dumme at stille og de er nogle hyggelige flinke mænd som går den ekstra mil for en.
De varmeste anbefalinger herfra!! 😀👍
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.