1. Coach
  3. Dierenasiel
  4. Hondenopvang
  5. Hondenpark
  6. Hondentrainer

Dogsview.nl: Holistische hondencoaching, boeken en begeleiding voor een betere band tussen hond en eigenaar Dogsview.nl is een Nederlands platform voor hondeneigenaren die verder willen kijken dan standaard training en écht willen begrijpen wat er speelt bij hun hond. De focus ligt op het welzijn van de hond én de relatie met de eigenaar, waarbij veiligheid, vertrouwen en samenwerking centraal staan. Dogsview.nl biedt een breed scala aan middelen om dit te bereiken, van diepgaande kennis tot persoonlijke begeleiding. Wat je kunt verwachten: • Boeken en leesmateriaal: praktische en heldere boeken geschreven vanuit jarenlange praktijkervaring, gericht op het begrijpen van hondengedrag, opvoeding en de psychologie van honden. Deze materialen helpen je om je hond écht te lezen en begrijpen in plaats van alleen gedrag te corrigeren. • Coaching en begeleiding: persoonlijke coachingstrajecten voor diverse situaties, zoals puppybegeleiding, gedragsvraagstukken of het versterken van de band tussen hond en eigenaar. De begeleiding is maatwerk, gericht op jouw specifieke situatie en de unieke behoeften van je hond. • Producten & tools: extra hulpmiddelen zoals werkboeken en ondersteunende materialen die praktische stappen en inzichten geven om direct toe te passen in het dagelijkse leven met je hond. Wat Dogsview.nl onderscheidt, is de holistische aanpak: er wordt niet alleen gekeken naar het gedrag dat je ziet, maar naar de achterliggende behoeften en gevoelens van de hond. Die aanpak helpt je om samen met je hond een rustigere, veiligere en sterkere samenwerking op te bouwen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

vertrouwen waard, hondvriendelijk

snel reactie, vertrouwbaar vanaf de eerste telefoon contact. professioneel. Mijn hond gaat niet goed met "vreemde", bij de intake met Ingrid, wilde mijn hond alleen maar knuffelen! ik was helemaal verbaasd.
eerste wandeling met andere 6 honden ging super goed. Ingrid heeft ook tips aan ons gegeven om het gedraagt van mijn hond te verbeteren. Super tevreden.

25 juli 2024

Een geweldige cursus!

Een geweldige cursus die me enorm geholpen heeft met mijn 3 gedragsgestoorde hondjes! Ik had al meerdere gedragstherapeuten en cursussen gehad voor mijn hondjes, buiten het feit dat het heel veel geld steeds koste kwam ik nooit een stap vooruit of gingen ze juist achteruit, mijn hondjes zijn niet standaard, ze zijn niet te overhalen met koekjes en zijn niet te pushen in dingen te ontdekken die ze eng vinden. Via Google kwam ik bij Dogsview terecht en eerlijk is eerlijk ik had mijn twijfels bij een online cursus, hoe kan iemand die jou niet kent en je honden niet ziet of kent je nu helpen? Toch spraken de uitleg in haar cursussen mij aan en heb ik me aangemeld. Mijn twijfels waren naar de eerste week al volledig de deur uit, met heel simpele kleine handreikingen en tips gingen mijn hondjes vooruit met kleine stapjes!! Ingrid van Dam heeft een eigen kijk op hondengedrag en de begeleiding erin en dat was de sleutel naar hulp voor mijn hondjes, geen standaard oplossingen die je in elk boek over hondengedrag kan lezen, maar iemand die echt naar je luistert, met je meedenkt en opzoek gaat naar een oplossing die bij jou past maar ook vooral bij je hond. Elke hond is een individu en niet bij elke hond past elke aanpak, dat werd bij mijn 3 hondjes o zo duidelijk, de aanpak wat bij de een werkte, werkte bij de ander niet, die had een andere "oplossing" nodig. Maar ook werd er naar ons gekeken als mens, hoe reageerde wij, hoe gingen wij om met onze honden. Dit alles voor een goede vertrouwensrelatie te creëren tussen hond en eigenaar en die vertrouwens relatie is o zo belangrijk in alles wat we doen.
Mijn hondjes gingen van hondjes die doodsbang waren voor echt alles, hondjes waarbij we geen visite konden ontvangen omdat het visite de deur uit werd geblaft en gejaagd, hondjes waarmee je niet normaal mee buiten kon lopen, omdat de 1 bevroor uit angst en onzekerheid, de andere vluchtte en de laatste iedereen probeerde weg te jagen, naar hondjes met wie we gewoon kunnen wandelen, ze lopen netjes mee zonder problemen, naar hondjes die mee kunnen als we weg gaan en ons grootste doel van de cursus was op een normale manier visite ontvangen en alles is nu gewoon mogelijk dankzij Ingrid en haar begeleiding tijdens de cursus. Ik ben Ingrid eeuwig dankbaar, dit was nu eens een cursus die zijn geld meer dan waard was. Ik begrijp mijn honden nu, ik kan ze "lezen" en het belangrijkste ze vertrouwen mij nu!

20 februari 2022
Logo Dogsview.nl

Antwoord van Dogsview.nl

Dank je wel Peggy, Ik hoop dat je nog vele stappen vooruit gaat zetten.

Een stabiele band met je hond VIP

Geweldige coachingstraject waarbij ik heel veel nieuwe inzicht heb gekregen, om door te kunnen gaan met mijn hond waar ik steeds vastliep. Ik kreeg zelfs het ebook De psychologie van de hond gratis gemaild. Dit boek bleek ook voor mij een openbaring om veel gedragingen die mijn hond vertoond te kunnen verklaren. Dit gaf mij nog meer inzichten. Ga zo door, het was zeker de moeite en het geld waard. Dank je wel.

7 januari 2022

Ingrid heeft mij met m'n honden op de rails gekregen

Heel veel nuttige informatie gekregen waar ik wat aan heb. Ingrid heeft heel veel specifieke kennis in huis over met name honden uit het buitenland. Veel geleerd over mijn honden, wat ze mij willen vertellen en hoe ik ze kan "lezen". alles gaat nu een stuk beter en we gaan nog steeds vooruit!

3 mei 2021

Dogsview.nl

Dogsview.nl is online met goede hondencursussen.
Ingrid van Dam heeft een eigen beproefde kijk in de omgang met honden. Een aanrader om dit te bekijken.
Tieneke Musch

1 mei 2021
Logo Dogsview.nl

Antwoord van Dogsview.nl

Geweldig, Je hebt het zelf mogen ervaren dat mijn kijk in de omgang met honden echt helpt. Dank je wel.