Tablet nooit ontvangen
Op 31 mei 2024 een tablet besteld met een code van Orange. In November van 2024 had ik deze nog altijd niet ontvangen met een of ander excuus dat ze in de zomer met de warme temperaturen geen tabletten hadden verzonden. De leveringen zouden echter hervat worden werd me meegedeeld. Februari 2025 nog steeds niets ontvangen en terug contact opgenomen met Dolfin. Daarop kreeg ik een antwoord dat hun externe dienstverlener gemeld had dat de tablet wel degelijk zou opgestuurd zijn.
Ik lees hier op trust pilot dat er nog een andere persoon zijn tablet niet ontvangen heeft dus dat zegt genoeg over de geloofwaardigheid van dit bedrijf voor mij. Kan geen toeval zijn dat deze tabletten zogezegd allemaal verstuurd zijn en verdwijnen in de post. Ik geloof het alleszins niet. Moesten de temperaturen in eerste instantie al een probleem zijn geweest dan had ik geen e-mail moeten sturen om hun eraan te herinneren dat het ondertussen al winter was en de temperaturen al maanden gunstig waren om chocolade te versturen.
U weet waar u zich kan aan verwachten indien u zou beslissen iets in hun webshop te kopen. Gelukkig ben ik geen geld verloren vermits ik een code van Orange had, maar had ik dit geweten had ik een ander kado gekozen natuurlijk. Orange zal wel betaald hebben voor een product die niet afgeleverd werd. Ik denk dat ik na 9 maanden kan zeggen dat ik toch heel geduldig ben geweest en nu kan ik niet anders dan een slechte review achter laten.