Makkelijk te bestellen en snelle levering. Alles was mooi en netjes verpakt en er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Jullie hebben er een nieuwe klant bij :)
Gebruik deze strips al 2 jaar. Vind ze oprecht super goed. Ik begon met een week kuurtje nadat mn beugel eruit was. Heeft een lekker aardbei smaakje en heb totaal geen gevoelige tanden hiervan maar ze... Toon meer
Super fijne en effectieve tandenstrips, echt geweldig, ik zie gelijk na 1x een groot verschil. Nooit irritaties gehad gebruik het al zeker een jaar lang. Echt mijn favoriet!!
Tevreden
Aanrader ;)
Hele fijne white strips die ook oprecht helpen! Daarnaast heb ik erg gevoelige tanden en heb ik bij deze verbazingwekkend niets gevoeld :))
Al jarenlang de beste white strips die…
Al jarenlang de beste white strips die er zijn en top klantenservice
Sins ik dopewhite heb lach de hele dag
Sins ik dopewhite heb lach de hele dag
Super goed product
Super goed product! Echt een aanrader om in je eigen tijd je tanden te bleken. 👌🏽
Super goede ervaring gehad met de…
Super goede ervaring gehad met de strips!
Het is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine.
Ik kan het iedereen aanraden😁
Wauw!!!!!
Wauw, wat een strips! Heb vele geprobeerd, maar dopewhite blijft echt mijn fave. Heb ze altijd mee op vakantie of als ik een feest of iets heb. Zeker aanrader!
Top product
Top product! 1,5 week geleden de kuur afgemaakt en ontzettend blij met het resultaat, frisser en witter! Aanrader.
Super goede ervaring met dopewhite…
Super goede ervaring met dopewhite gebruik het al 5 jaar. Snelle bezorging kortom toppie!
Heel fijn product om te gebruiken en…
Heel fijn product om te gebruiken en snelle levering, het contact met dit bedrijf is ook top!
Echt top, werkt super goed!
Ik was eerst een beetje sceptisch, maar de whitening strips van Dopewhite zijn toch anders. Na een keer gebruiken zag ik al duidelijk verschil, mijn tanden zijn zichtbaar witter geworden. Ze zijn makkelijk in gebruik, irriteren mijn tanden niet en smaken ook niet vervelend, wat ik bij andere merken wel eens heb meegemaakt. De levering was snel en goed verpakt. Echt een aanrader!
Ik geef het een tien me tanden zijn…
Ik geef het een tien me tanden zijn veel witter geworden en de smaak is lekker dankjewel dopewhite.
Super snelle levering en de…
Super snelle levering en de whiteningstrips werken echt goed! Ik merk duidelijk verschil na een paar keer gebruiken. Zeker een aanrader!
Dopewhite #1 😍😍
Snelle levering en kwalitatief product
Snelle levering en kwalitatief product
Top top zoals gewoonlijk
Top top zoals gewoonlijk. Nummer 1 in nl!
Gister besteld vandaag in huis
Letterlijk letttterlijk de beste…
Letterlijk letttterlijk de beste whitening strips. Ik heb altijd last gehad van gele tanden, ze zijn ook nog gevoelig dit is dus echt een uitvinding. Ik had besteld in de middag en had het volgende dag jn huis
Ik ben echt te spreken over deze…
Ik ben echt te spreken over deze whitening strips. Mijn tanden worden er stralend wit van zonder dat ze gevoelig worden. Echt een top product!
Ik raad het iedereen aan!
Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen. Mijn levering kwam binnen 2 dagen aan en de strips werken super goed. Mijn tanden zijn na 3 strips al een stuk witter en ze worden er niet gevoelig van!
Beste whitening strips
Beste whitening strips
Zonder gevoeligheid, voor een event zoals bruiloft verjaardag of belangerijke dag is dit een ideale oplossing zonder gevoeligheid van de tanden.