Dreamsdocometrue

Een review schrijven

Wij controleren reviews

5 ud of 5 stjerner!

5 ud of 5 stjerner!
Jeg bookede tid til at finde min drømmekjole i december hos Channie og Co. Jeg blev fra start mødt af smilende og imødekommende personale.
Der er tid og rum til dig om enten du er str 38 eller 52.
Channie er virkelig dygtig til at aflæse dig og kravler rundt på gulvet for at få kjolerne til at fremstå bedst muligt.
Hun har mange kjoler til os med lidt curve og i alle str..
Man bliver fuldt hele vejen og lyttet til.
Når kjolen er lavet bliver man kontaktet og de hjælper gerne med lokal skrædder.
Channie er super kompetent og jeg kan kun anbefale at kigge forbi og finde din drømmekjole 😍👰‍♀️💍

7 juni 2024

Brudekjole prøvning

November 2023 havde jeg booket tid til brudekjole prøvning og wow, hvor er Channie bare fantastisk til hendes arbejde!
Det var så tydeligt at mærke at hun brænder for dét hun laver. Hun var meget lyttende og sporede sig hurtigt ind på, hvilken stil jeg er til og fornemmede også rigtig hurtigt hvordan min personlighed er. Og pludselig stod hun med en kjole som afspejlede min personlighed. Det var en helt særlig oplevelse at være kunde inde hos Channie. Man skal lede længe efter en så nærværende, lyttende og samtidig "nede på jorden" sælger. Derfor får Channie og hendes skønne butik min varmeste anbefaling 🙃🙌

24 november 2023

Rigtig service

Købte konfirmationskjole i 2022 og må sige at selv om de havde udfordringer med leveringen som alle andre pga. corona, var der fantastisk service og styr på tingene.
Kan varmt anbefalde at købe kjole der, også hvis man har et barn med særlige behov er de også utrolig sæde til at skabe den ro og tryghed der skal til.

21 januari 2023

Drømme kommer i opfyldelse hos Channie ❤️🙏🏻

Min veninde skulle giftes i april 2023, så vi var "bare " lige forbi en dag, hvor vi blev taget så godt imod❤️🙏🏻 Channie fandt den ene drømmekjole efter den anden, og min søde veninde, følte sig som en prinsesse, når Channie skulle tage imod kunder, tog Cecilie over og hun var ligeså skøn❤️ vi var der I 2.5 time og havde jo slet ikke bestil tid, så en helt alm hverdags formiddag, blev til en dag vi aldrig glemmer og min veninde fandt drømmekjolen den dag ❤️🙏🏻 nu har jeg selv bestilt tid til min egen brudekjole oplevelse til sommer❤️ og jeg glæder mig til at se om hun kan trylle igen❤️🙏🏻

5 stjerner herfra 💫💫💫💫💫

2 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik med nærværende personale

Fantastisk butik med høj service. Man bliver altid mødt med et kæmpe smil, og nærværende service. Har både købt brudekjole og en konfirmationskjole, og begge gange har service, forståelse for behov og hjælp været på højeste niveau. Man bliver taget i hånden hele vejen, og det har været en uforglemmelig oplevelse både for min datter og jeg.

23 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service ved køb af konfirmationskjole

Da der skulle købes konfirmationskjole, tog vi hen til Dreams do come true i Herning. Vi fik en fantastisk service af Cecilie og endte med at købe den perfekte kjole efter at have prøvet en masse. De er utrolige søde, tålmodige og meget opmærksomme på hvad der er vigtigt for konfirmanden. Jeg vil anbefale stedet til alle jeg kender.

De bedste anbefalinger herfra

6 oktober 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Brudekjole

Selve oplevelsen af at finde en kjole var fantastisk, men ......... der blev nævnt så mange gange at tilpasning var ingen problem og det skulle vi nok få ordnet. Min datter havde tidligere været dernede og derfor tog vi dem. De betalte ingenting for skrædder, men det skal jeg sandelig love for jeg gjorde!!!
2800 for leje af kjolen men 3500 for tilretning hos skrædder 😮😮
Skriver til Dreams Do Come True, og får bare tilbage at det jo er frit valg hvilken skrædder man bruger. Det kunne jeg jo ikke vide når de nævnte tilpasning som ingen problem.
En billig leje kjole blev pludselig en dyr istedet 😢😢

22 juni 2023

Dejlig oplevelse

Jeg var hos Dreams Do Come True i Herning her i weekenden, simpelthen så fin kjole og oplevelse til det budget jeg kunne overkomme (under 3000kr for kjole og slør) gratis prøvelokale og professionel modtagelse, simpelthen fantastisk!

Fandt en kjole, jeg ikke først havde set mig selv i, men som alligevel formåede at give noget nyt og helt specielt til mig

Mange tak for en rigtig god oplevelse!

4 maart 2023

får min varmeste anbefaling ❤️

Channie får min varmeste anbefaling ❤️
Jeg blev gift d. 13/8-22 i den smukkeste kjole fra hendes butik.
Jeg følte mig taget godt imod med det samme jeg trådte ind af døren og fandt min kjole ved første besøg. Den var ikke helt som jeg ønskede og strakt stod Channie klar med muligheder i lange baner, så den blev præcis som jeg ønskede. Hun var med ved skrædderen, så vi viste at det blev præcis det vi forstillede os. Hun var med til at hente den igen og så hjalp hun igen igen da min søster skulle lære at binde kjolen til den store dag! Tusind tak for alt din hjælp. Din service er i topklassen og dine ansatte er lige så kompetente som du ❤️

12 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, smukke kjoler og fair priser

Cecilie hjalp mig med at finde min brudekjole efter at jeg have været ved flere brudebutikker. Jeg havde desværre ikke haft de ønskede oplevelser de andre steder og var derfor blevet lidt bange for ikke at blive forstået og derved ikke finde MIN kjole.
MEN Cecilie skabte så behagelig en oplevelse med hendes oprigtige og rolige person, glade humør, ærlighed, hjælpsomhed. Min kjole skulle købes hos hende, hun får mine bedste anbefalinger. Jeg fik både købt min brudekjole og 2 utrolig smukke gallakjoler. Butikken er skøn og intim, med de fineste kjoler til fair priser.
Tusinde tak Cecilie for din service!
Jeg vil anbefale butikken til alle der søger bryllupskjole, konfirmationskjole eller gallakjoler mm.
Og så er de virkelig hurtige til at svare på Messenger via deres Facebook side, fik svar på alle spørgsmål lynhurtigt.

23 november 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.