Alego

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virksomheden har modtaget næsten …

Virksomheden har modtaget næsten 17000,00 af mig for kundemøder. Jeg fik en ved kontraktskrivningen med dem, og derefter intet. For mig ser det ud som bedrageri. Jeg har i dag fået fat i en af deres medarbejdere som fortalte at virksomheden er overdraget til en konkursrytter, og at personalet er fyret efter at de heller ikke har fået løn i flere måneder. Så spild ikke dine penge på denne virksomhed. K. Søndergård

14 augustus 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alego løber fra skriftlige aftaler, hold jer væk!

I min skriftlige aftale med Alego, står der at jeg kan få halvdelen af det betalte beløb tilbage hvis jeg ikke er tilfreds med aftalen. Efter en del mdr tager jeg den 8/12-16 kontakt pr tlf til sælgeren for at opsige aftalen, men han forsøger ihærdigt at overtale mig til at fortsætte 'samarbejdet'. Jeg takker nej og skriver en mail til ham med min opsigelse og krav på 3000 plus moms som aftalt. Der sker intet! Den 13/1-17 skriver jeg igen til sælgeren og rykker for at han skal kreditere mig det aftalte beløb. Der sker intet! Den 26/1-17 rykker jeg han igen, der sker intet! Den 1/2-17 tager jeg kontakt pr tlf til firmaets ledelse, han lover at han dagen efter vil tale med sælgeren og vende tilbage til mig på email, der sker intet! Det får mig til at konkludere at Alego er fløjtende ligeglade med de skriftlige aftaler de selv udformer. Jeg kan dokumentere den skriftlige aftale, samt alle mails til sælgeren, og jeg viser det gerne frem, Jeg agter at gå videre med sagen til relevante medier og instanser, da jeg finder det totalt usmageligt at såkaldt seriøst firma behandler deres betalende kunder således.

12 februari 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøs virksomhed

Seriøs virksomhed der har fokus på både deres egne kunder, og samarbejdspartnere. Hos Lauren Erhvervsrengøring A/S har vi arbejdet sammen med Alego i ca. eet år, og især kommunikationen i det daglige har givet et rigtig godt samarbejde.

4 januari 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det fungerer

Vi har nu samarbejdet med Alego fra ca. august måned 2016 og har udvidet samarbejdet her i december 2016 til større områder, da det har fungeret rigtig godt.
Nå man får leads/aftaler via telemarketing, er der altid lidt forskel i kvaliteten, men hos Alego har vi altid fået løst tingene på en god måde, så vi ikke betaler, såfremt det ikke duer.
Kan kun give en god anbefaling herfra.
mvh
Den Rene Linie

22 december 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De har leveret varen

Da vi i sin tid blev kontaktet af Alego, udviste vi en vis skepsis overfor produktet. Vi blev dog efter lidt dialog enige om en forsøgsordning på 5 bud.
De 5 bud har fået os i forbindelse med nogle meget spændende virksomheder, hvorefter det jo er vores opgave at overbevise virksomheden om, at de skal vælge os. Det er lykkedes i nogle tilfælde og i et enkelt er ordren gået til en anden Alego partner.

Det korte af det lange er, at Alego har leveret det virksomheden lovede os, og vi har derfor indgået fast aftale med dem om flere klip. Vi modtager dagligt kundeemner, som vi så selv bestemmer om, vi vil byde på eller ej.

Vi har en fin dialog, og det er mit indtryk, at de også følger op på vores dialog med virksomhederne.

Top-Rengøring

15 december 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alego ikke en brugbar service for os

Jeg og en kollega oprettede en sag d. 19/06 via Alegos hjemmeside. Vi manglede en bogholder og det lød lovende. Der blev også taget hurtigt kontakt til os efterfølgende og vi havde en medarbejder i røret. Her blev vi lovet 3 tilbud inden for kort tid, desværre har vi hverken hørt fra Alego eller en bogholder siden. En ting er at love 3 forskellige tilbud, men ikke at modtage et eneste er meget skuffende. Vi har dd. fundet en alternativ løsning. Alego viste sig for vores vedkommende ikke som en brugbar service. Opgave nr. 341

26 juni 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.