Vorig jaar meerdere netwerk switches gekocht. Eentje kwam niet aan terwijl deze volgens DHL wel afgeleverd was. Contact gehad met Drivv en daarna hebben ze kosteloos een nieuw apparaat opgestuurd. Nu... Toon meer
Ontzettend snel opgelost en vriendelijke klantenservice! Ik had bij Drivv een tweede HDMI Switch besteld (3 in 1 uit) na de eerste 3 in 1 uit switch mij goed beviel. Drivv had echter de 5 in 1... Toon meer
2 kabels gekocht heel netjes in gepakt met leuk bedankt kaartje wat mijn dag echt maakte.. perfect product zoals omschreven gister besteld en vandaag middag al binnen
Bij Drivv. zorgen we ervoor dat jij altijd verbonden bent. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kabels en elektronica-accessoires, zoals HDMI-kabels, DisplayPort-kabels, powerbanks en meer. Vanuit onze passie voor slimme oplossingen en betrouwbare producten helpen we dagelijks duizenden klanten in Nederland, België en Duitsland. Of je nu op zoek bent naar een extra lange HDMI-kabel, een stevige oplaadkabel of een krachtige powerbank — bij Drivv. vind je precies wat je nodig hebt. ✔ Snelle levering ✔ Persoonlijke klantenservice ✔ Topkwaliteit producten tegen eerlijke prijzen Wij geloven in eenvoud, duidelijkheid en kwaliteit. Geen gedoe — gewoon goed geregeld. Dat is Drivv.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Typisch dropship-bedrijf dat generieke Chinese producten inkoopt, er een eigen logootje op plakt en het vervolgens als 'premium' verkoopt. De marketing is enorm gelikt en je krijgt zelfs een bedankkaartje met een foto van de eigenaar, maar de kwaliteit van de kabel zelf is gewoon budget.
Voor een fractie van de prijs heb je bij een budgetwinkel exact hetzelfde. Trap niet in de enorme hoeveelheid (vaak twijfelachtige) 5-sterren reviews. Het is niet slecht, het is gewoon veel te duur voor wat het is.

Antwoord van Drivv.
Fijne medewerkers. Erg vriendelijk voor de klant. Verkopen goede producten, iets waar je echt wat aan hebt. Kwalitatief sterke producten.

Antwoord van Drivv.
Goed geholpen door de klantenservice van Drivv, ik kon niet zo goed een keuze maken welke powerbank ik nou nodig had. Uiteindelijk de juiste keuze gemaakt!

Antwoord van Drivv.
Prima powerbank, grote capaciteit. Ging helaas defect na 3 maanden, perfect opgelost door DRIVV.

Antwoord van Drivv.
Erg goede powerbank en gaat lang mee. Mijn powerbank laadde na een tijd niet meer op, dit is echt super opgelost. Heb inmiddels een nieuwe gekregen.
Goede service!

Antwoord van Drivv.
Geweldig service naverkoop. Vorig jaar twee identieke powerbanks gekocht. Eentje ging stuk, maar ik kreeg heel snel antwoord en ontving een vervanging. Heel tevreden!

Antwoord van Drivv.
Er is snel contact opgenomen. De mails waren vriendelijk van toonzetting en bovenal: alles is snel en netjes opgelost. Mijn complimenten 👍🏼

Antwoord van Drivv.
Ontzettend snel opgelost en vriendelijke klantenservice!
Ik had bij Drivv een tweede HDMI Switch besteld (3 in 1 uit) na de eerste 3 in 1 uit switch mij goed beviel. Drivv had echter de 5 in 1 uit geleverd Switch geleverd die niet op de 3 in 1 uit Switch afstandsbediening reageerde maar ik daarvoor een nieuwe tweede afstandsbediening had.
Na mailtje sturen met uitleg van de situatie kreeg ik de volgende dag al een antwoord met dat ik alsnog de 3 in 1 uit kreeg.
Bedankt Drivv!

Antwoord van Drivv.
Degelijke professionele tong schrapers . Zeer goede en vlugge service. Eindelijk degelijk en hygiënisch materiaal.Zeker aan te raden. 👍👍👍

Antwoord van Drivv.
Vorig jaar HDMI kabels gekocht bij Drivv en deze werken top. Super goed beeld en toen ik een vraag had werd ik snel geholpen

Antwoord van Drivv.
Pas geleden de drift auto gekocht. M'n zoontje is er helemaal weg van! Hij werkt super goed, gave verlichting, extra accu en doet het boven verwachting!

Antwoord van Drivv.
Hdmi kabels en opladers gekocht. De kwaliteit is top! Zeker voor de prijs. Aanrader!

Antwoord van Drivv.
Kwalitatieve producten voor prima prijs met goede service.

Antwoord van Drivv.
Top kwaliteit kabels, lekker fijn doorwerken zonder storingen.

Antwoord van Drivv.
2x Een klein dingetje besteld via Bol.com. Snelle levering, keurig verpakt met een visitekaartje. Een technische vraag via e-mail direct beantwoord. Waar vindt men dat nog?