Op 14-07-2021 om 14.25 uur bestelling geplaatst met levertijd van 3 tot 5 dagen, dus artikelen uiterlijk te verwachten op 21juli. Handig, want nodig op 22 juli. Geen telefoonnummer om contact op... Toon meer

Waardeloze leverancier, beloven dat ze binnen enkele dagen leveren, maar klopt niets van meer dan 3 wkn op mijn bestelling moeten wachten. Regelmatig om een reactie gevraagd, krijg je pas na lange... Toon meer

1. Drogisterij groothandel
  2. Drugstore
  3. Online apotheek
  4. Apotheek

De beste deals krijg je bij drogistdeal, dé online drogist van Nederland & België.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Niet bestellen!!

Niet bestellen!!!
Had voetbal shirts besteld op 26-7-2025
Zit er nog steeds op te wachten en reageren nergens op.

26 juli 2025

Bestelling niet ontvangen, geen reactie op mail

Een bestelling geplaats, maar alleen de nitril handschoenen ontvangen. 50 euro aan mondkapjes niet geleverd. Een mailtje geschreven en 5 werkdagen geen antwoord. Heb ook geprobeerd opnieuw een mailtje gestuurd en via de contact formulier op de website. GEEN contact nummer

17 juli 2025

Prima ervaring gehad👍🏻

Ik had een bestelling geplaatst voor Nitril handschoenen en dacht even; waar blijft m’n bestelling nou?! Toen zag ik een aantal slechte recensies en vreesde het ergste. Mailtje gestuurd, netjes antwoord gekregen en in de factuur ook gelezen dat de bestelling meestal rond de 5 dagen zou duren. Oeps niet gezien.
Binnen 5 dagen de verwachting bestelling netjes ontvangen. Hier ga ik vaker bestellen, want de prijs was zeer gunstig te noemen.

20 mei 2025

Waardeloze leverancier

Regelmatig om een reactie gevraagd, krijg je pas na lange tijd en verschuileb zich achter het excuus dat het "druk" is. Wel betalen van te voren.
Ik zal er nooit meer iets bestellen, ook al kunne ze nog zo goedkoop zijn en ik raad jullie hetzelfde aan. Komen hun beloofte gewoon niet na.
Het is dat je minimaal 1 ster moet aanvinken, 0 sterren zijn ze nog niet waard

25 januari 2024

Paar maanden geleden nitril…

Paar maanden geleden nitril handschoenen gekocht voor mijn medisch beroep. Ik heb nu al 2 dozen open gemaakt waar gebruikte handschoenen in zaten met jodium en bij een doos zat iets heel smerigs in waarvan ik niet eens kon zien wat daar mee was gebeurt. Mail gestuurd naar het bedrijf want je kunt ze niet telefonisch bereiken. Maar tot op heden nog geen reactie gehad. Ik zou hier niets meer kopen.

19 januari 2024

Geen reactie, geen geld terug

Door fouten van DHL werd de bestelling na andere omwegen op een ver verwijderd ophaalpunt bezorgd. Ik heb de bestelling toen geannuleerd en de producten elders gekocht. Onverwachts kwam de drogistdeal bestelling toch nog aan, maar die heb ik laten terugzenden.

Die heeft Drogistdeal 2 weken geleden ontvangen en de termijn om het geld te retourneren is verstreken. Ik heb al die tijd niets gehoord op mijn emails.

Het trustedshops keurmerk is nog geldig, maar het staat niet op de site van drogistdeal. Ik heb ook geen uitnodiging gehad om daar te beoordelen. Het web- en emailadres met eu dat Trustpilot vermeldt is niet meer in gebruik. Het is nu .nl.

9 december 2023

Super service!

Super service!
Er was op een grote bestelling een klein aantal verschil.
Heel erg netjes opgelost.
Reageerde op vragen vooraf ook snel en duidelijk.

20 april 2023

Scherpe zonnepaneel micro-omvormer prijzen

Via DrogistDeal / SolarKopen.nl, 2 enphase micro vormers gekocht. Heel scherp geprijsd. Alhoewel ik de fixed price verzendkosten voor deze 2 omvormertjes wel een afknapper vind.
Contact en verzending namen echter wat meer tijd in vergelijking met andere webwinkels. Communicatie verloopt professioneel. Uiteindelijk bleek het micro-omvormer type IQ7a de eerste week na bestelling niet op voorraad te zijn. En dat kan gebeuren, ik bedoel, het is ongetwijfeld een gekte op de zonnepanelen markt. In de 2e week is het verstuurd en gearriveerd. En zelf een beetje geduld is bewaken is helemaal ok.
Prima shop om (losse) artikelen te bestellen als je de ins en outs weet van zonnepanelen en het Enphase systeem.
Samengevat: betrouwbaar en producten werken direct out of the box.

16 maart 2023

Eigelijk verdient dit bedrijf 0…

Eigelijk verdient dit bedrijf 0 sterren.
Voor €864,35 besteld. Nog altijd 60 producten voor een totaalbedrag van €104,54 NIET GELEVERD. Telefonisch is dit bedrijf niet bereikbaar (meteen voicemail waar je niets kan inspreken omdat deze box vol is) en op email wordt niet gereageerd. WEES VERSTANDIG EN BESTEL HIER DUS NIETS!! Je wordt gelokt met goede prijzen maar uiteindelijk ben je duurder uit!! OPLICHTING DUS!! Trusted eshop logo wordt afgebeeld maar ook dit is OPLICHTING!! Trusted eshop bedrijven zijn nl. verplicht de mogelijkheid tot het geven van een review in de bestelbevestigingsmail mee te sturen. OOK DIT IS NIET GEBEURD!!

5 juli 2022

Besteld omdoos verpakking (75,-) van 25…

Besteld omdoos verpakking (75,-) van 25 zelftests omdat de stuksverpakking op waren. Helaas krijg ik een bestelling van 6 stuks (20,-) van een andere klant binnen. Hierover 2 keer een mail gestuurd maar tot nu toe geen reactie. Wel 75,- betaald voor 6 zelftest. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. erg telleurstellend. Ook melding gemaakt bij myShopify hierover.

15 december 2021

Communicatie ontbreekt

Communiceren. Dat de levertijd verandert kan ik in deze tijd van feestdagen en corona invloeden volledig begrijpen. Maar er is nooit op mijn berichtjes gereageerd en ik ben nooit voorzien van informatie dat mijn bestelling vertraagd is en met eventueel een nieuwe indicatie. Ook kan ik best begrip op hebben voor toegenomen drukte, maar dan is het minste wat je kunt doen de indicatie levertijd aanpassen op de website naar een realistische levertijd, of berichten dat jullie het niet weten.

Uiteindelijk heb ik na bijna 14 dagen alsnog mijn bestelling in goede orde ontvangen. Ik geloof daarom best in de goede intenties van Drogistdeal. Maar ik kan ze helaas op dit moment echt niet aanbevelen.

14 december 2021

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend: op 2 december ( het is nu 9 december) diverse artikelen besteld die op voorraad zouden zijn. Op 6 december een email gestuurd; na ruim een 'standaard' email-bericht: "Helaas hebben wij ook te kampen met een grote onderbezetting vanwege Covid-19. Dit heeft als gevolg dat het in ons magazijn dusdanig druk is dat niet alle pakketten dezelfde dag verwerkt kunnen worden als voorheen.
Uw pakket is op dit moment nog in verwerking voor verzending. Zodra het verzonden is ontvangt u een track and trace code. De door u ontvangen track en tracé code is echter pas te volgen zodra deze daar volledig verwerkt is.

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd te krijgen. Helaas is er op dit moment geen zekerheid te geven over het exacte bezorgmoment. Wij willen u verzoeken om de track en tracé af te wachten en in de gaten te houden. Onze excuses voor het ongemak."
Het is nu 9 december, nóg géén bericht van verzending. Telefonisch zijn ze niet te bereiken......Wat een chaos....

9 december 2021

1 december besteld, niets ontvangen!

1 december besteld. Alles zou op voorraad zijn.
Helaas al aantal keer gemaild maar geen reactie waar mijn bestelling blijft.
Nu 8 dec nog niets ontvangen , ook geen reactie op mijn mails.
Als er niets is om te versturen wil ik graag mijn geld terug.

8 december 2021
Logo Drogistdeal.nl

Antwoord van Drogistdeal.nl

Goed dat u navraag doet over uw bestelling.

Het aantal online bestellingen bij zowel ons als andere webshops is gigantisch gestegen in verband met de gestegen vraag naar corona zelftests. Helaas hebben wij ook te kampen met een grote onderbezetting vanwege Covid-19. Dit heeft als gevolg dat het in ons magazijn dusdanig druk is dat niet alle pakketten dezelfde dag verwerkt kunnen worden als voorheen.

Klantenservice Drogistdeal.nl

26 november 2021 bestelling geplaatst

26 november 2021 bestelling geplaatst
30 november bericht gekregen dat het binnen 2 dagen verstuurd zou worden
3dec nog geen bestelling binnen gekregen en nog geen bevestiging dat het verstuurd is .
vindt dit toch wel erg dat ze zich niet aan hun afspraak houden .terwijl de bestelling op voorraad is .hoop dat het binnen twee werkdagen binnen is gekomen anders ben ik genoodzaakt andere stappen te ondernemen.

3 december 2021
Logo Drogistdeal.nl

Antwoord van Drogistdeal.nl

Goed dat u navraag doet over uw bestelling.

Klantenservice Drogistdeal.nl

Is dit jouw bedrijf?