Jeg var så heldig, at få et par IcyFlakes øreringe i fødselsdagsgave i december, men desværre var en af stenene i den ene ørering faldet ud. Da jeg kontakter Dropps bliver jeg mødt af en meget for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DroppsBySzhirley får simpelthen top stjerner af mig. Ikke kun fordi jeg vandt et af hendes silketørklæder med hendes skønne hund på❤️men fordi hun laver nogle fine ting🌞🎈er en rigtig spændende perso... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde købt en flot ørering, men som bøjede i stålet, her sendte jeg billeder til kundeservice, og de bedømte jeg skulle sende øreringen retur og så ville de sende en ny. Meget ærligt og det gør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dropps By Szhirley er et dansk smykkefirma med en stor passion for unikke smykker. Dropps By Szhirleys smykker tegnes, udvikles og designes af skuespiller og sangerinde Szhirley. Smykker fra Dropps By Szhirley er elegante med kant og tidsløse kvalitetssmykker - ofte med flere funktioner og ofte med udgangspunkt i Szhirleys spiritualitet - og så til fair priser. Vores fokus hos Dropps By Szhirley er, at skabe smukke og unikke smykker alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye Dropps som vi kalder vores designs. Hvert Dropp / smykke har sin egen releasedag, og oftest kommer der et nyt smykke 1 gang om ugen
Viktoriagade 3 st.tv , 1655, København V , Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg har købt en smuk tåring, som jeg er meget glad for. Her er en virkelig fin og personlig kundeservice. Kan varmt anbefale hjemmesiden.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Er utrolig glad for min ørering. De er rigtig flotte og elsker at det er en hverdags ørering man kan tage på. Super hurtig levering. Er yderst tilfreds.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Jeg havde en fantastisk oplevelse, så god service. Så smykke øreringe, er så glad for dem. Så kan kun anbefale droppsbyszhirley ❤️
Knus Cecilie

Antwoord van DroppsBySzhirley
Flotte produkter til fine priser samt hurtig, hjælpsom og sød kundeservice. Personlig og håndskreven hilsen i pakken, gør det ekstra fint. Kæmpe anbefaling.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Flotte smykker, gode priser og hurtig levering 🌟 Og søde ord på et kort med ordren - det elsker jeg 🤗

Antwoord van DroppsBySzhirley
Flotte og anderledes smykker og smuk indpakning. Desuden hurtug levering.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Mine øreringe var i stykker ved levering. Det blev håndteret med det samme af teamet. Nye blev sendt og en retur label vedlagt så jeg uden omkostninger kunne sende de ødelagte retur. Rigtg stor ros fra en som kender service branchen fra samme side som jer..

Antwoord van DroppsBySzhirley
Virkelig fine smykker og lynhurtig behandling af ordre!

Hurtig og nem levering
Jeg er så glad for mit køb ❤️

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super service, hurtig levering og lækker kvalitet 👌🏾🥰

Antwoord van DroppsBySzhirley
Jeg køber en onesize/regulerbar ring hos firmaet, men den er utrolig lille og meget stram og ubehagelig at have på. Ligner faktisk en børnering. Jeg kontakter firmaet, som siger at sådan skal den være, og er elastisk og dermed justerbar, meeen skal min blodtilførsel stoppe for at bruge ringen??? jeg skriver derfor at jeg finder det meget forkert, at jeg selv skal betale for retuneringen på 62 kr, da jeg jo har købt ringen i den tro, at alle kan passe den! ONESIZE skriver de på hjemmesiden og i mailen. I mailen bliver der IKKE svaret på at jeg synes firmaet burde betale for retuneringen, og jeg står altså selv med udgiften. DET ER SIDSTE gang jeg har handlet i dette firma. Meget vildledende og dårlig kundeservice, når man skriver ringen passer alle, og man så tilmed ikke lytter til kunden og giver gratis forsendelse tilbage. Købte nogle øreringe, de var fine. MEN absolut sidste gang jeg har handlet her......

Antwoord van DroppsBySzhirley
I var så søde og og forstående, at den ene øresticker havde mistet en zirkon. Og I sendte mig straks en ny, selv om det var svært at se på billedet.
Det sætter jeg stor pris på - jeg er så glad for de ørestikkere.
Stor tak og respekt for det.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Hurtig levering, super smuk kimono i god kvalitet

Antwoord van DroppsBySzhirley
Hurtigt levering, og afsendelse af pakke,
Virkelig smuk, og lækker kimono i god kvalitet, er rigtig glad for den
Og sød personlig hilsen : )

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super hurtig og kompetent kommunikation. Havde lavet en retur ordre, som ved en fejl havnede hos føtex på Vesterbrogade igår ved 15.30 tiden og vupti løb kundeservice ned og fik den hentet samt sendt min nye ordre afsted med det samme, så den lå i min postkasse idag.. De største roser herfra 🌹🌹🌹🌹

Antwoord van DroppsBySzhirley
Fin fin service, jeg købte de fede lilla solbriller, har ingen ting at klage over..

Antwoord van DroppsBySzhirley
Lille fint udvalg, fin kvalitet og ser sød ud. Lidt lang leveringstid derfor 4 stjerner

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super service, fin hjemmeside, dejligt produkt af god kvalitet.