Jeg var så heldig, at få et par IcyFlakes øreringe i fødselsdagsgave i december, men desværre var en af stenene i den ene ørering faldet ud. Da jeg kontakter Dropps bliver jeg mødt af en meget for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super hurtig og kompetent kommunikation. Havde lavet en retur ordre, som ved en fejl havnede hos føtex på Vesterbrogade igår ved 15.30 tiden og vupti løb kundeservice ned og fik den hentet samt sendt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DroppsBySzhirley får simpelthen top stjerner af mig. Ikke kun fordi jeg vandt et af hendes silketørklæder med hendes skønne hund på❤️men fordi hun laver nogle fine ting🌞🎈er en rigtig spændende perso... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde købt en flot ørering, men som bøjede i stålet, her sendte jeg billeder til kundeservice, og de bedømte jeg skulle sende øreringen retur og så ville de sende en ny. Meget ærligt og det gør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dropps By Szhirley er et dansk smykkefirma med en stor passion for unikke smykker. Dropps By Szhirleys smykker tegnes, udvikles og designes af skuespiller og sangerinde Szhirley. Smykker fra Dropps By Szhirley er elegante med kant og tidsløse kvalitetssmykker - ofte med flere funktioner og ofte med udgangspunkt i Szhirleys spiritualitet - og så til fair priser. Vores fokus hos Dropps By Szhirley er, at skabe smukke og unikke smykker alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye Dropps som vi kalder vores designs. Hvert Dropp / smykke har sin egen releasedag, og oftest kommer der et nyt smykke 1 gang om ugen
Viktoriagade 3 st.tv , 1655, København V , Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg kunne ikke finde alt jeg ønskede, skrev til dem. De ringede og hjalp mig, bum havde alt jeg ønskede og en ny rabatkode 2 dage senere. I'm loving it
Tingene gør dagen lidt mere 🤌🏼

Antwoord van DroppsBySzhirley
Jeg har også denne gang været super tilfreds med mine køb. Kvaliteten er altid i top, og priserne er yderst
rimelige. Jeg er aldrig blevet skuffet, så alt er 100% i top.
Hanne Lindgaard Jensen.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Hurtig levering og fantastisk kvalitet af produkterne! Handler helt sikkert igen.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super fine varer og meget hurtig levering. Man bliver nærmest helt smittet af god stemning alene på mails m.m.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Den ene ørering er mistet fordi låsen sad så løst, vedhæng knak efter et par måneder.
Og den sidste ørering er blevet klippet af hos en guldsmed fordi låsen ikke kan komme af.
Der er købt 2 stk måne og stjerne øreringe. Da de ikke sælges i par

Antwoord van DroppsBySzhirley
Smukke ting og virkelig hurtig og god service. Kan kun anbefales

Antwoord van DroppsBySzhirley
Lækre produkter, dejlig service og hurtig levering.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Nemt at bestille, god overblik på hjemmesiden, god kommunikation via mail, hurtig levering, tilfredshed med
ørenringene. Kan klart anbefale DroppsBySzhirley.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Hurtig levering og fin pakning. Øreringene er også rigtig fine som jeg forventede dem. Meget tilfreds.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Min veninde købte kimonoen, Lemon. Den er så lækker, at jeg en lille uge efter nu har bestilt en mere af de tofarvet. De er så fantastiske, og der gives masser af komplimenter på dem.
Helt sikkert til brug hele året, til vinter ryger der bare en basic langærmet inde under😍

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super duper oplevelse, varer lever op til forventningerne 🙏❤️

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super fedt shop med rigtige fede produkter og hurtig levering kan varmt anbefales.
Qnuzz David

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super god service 👍 mega hurtigt til at give besked

Antwoord van DroppsBySzhirley
Rimelig hurtig levering hvor man hele tiden kunne følge med hvor pakken var 🤗 nu må vi se om studenten blir glad

Antwoord van DroppsBySzhirley
Bestilte et smykkesæt med øreringe og halskæde som simpelthen er så smukt. Leveringen var hurtig og med en lille hilsen fra Szhirley. Glæder mig til min Breeze kimono kommer 😍

Antwoord van DroppsBySzhirley
Super flotte skind handsker! God og hurtigt service ved spørgsmål på mail
Inden jeg bestilte, jeg er meget tilfreds :-)

Antwoord van DroppsBySzhirley
Jeg bestilte en ørering og var endda så heldig at vinde min ordre.
Da jeg modtog pakken var det den forkerte ørering skrev til kundeservice og to timer efter fik jeg en besked om at de vil sende den rigtige
Mega god service og god stil med ombytningen

Antwoord van DroppsBySzhirley
Jeg havde bestilt et par ultra lækre solbriller, som har siddet på næsen hver gang solen har været fremme.
Hurtig forsendelse.
Jeg kan kun anbefale den fine shop.

Antwoord van DroppsBySzhirley
Er super glad for kimonoen, lever op til forventning